Leatherbelove logo

Leatherbelove reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Leatherbelove reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4067
Leatherbelove logo
Website
leatherbelove.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Leatherbelove

Leatherbelove is een goed plekje om naartoe te als je op zoek bent naar lederen artikelen, zoals riemen en BBQ-shorts. Je vindt ze er in alle maten. Er is daarnaast voldoende keuze voor zowel mannen als voor vrouwen. Wil je op de hoogte zijn van de min- en pluspunten van dit bedrijf voordat je er aankopen doet? Lees dan de Leatherbelove reviews op onze site!

Over Leatherbelove

Leatherbelove is een webwinkel die zich richt op de verkoop van lederwaren. Je vindt er vooral lederen riemen voor zowel mannen als vrouwen, maar je kan er ook terecht voor BBQ schorten. Het bijzondere aan Leatherbelove is dat de lederen producten op een ambachtelijke wijze gemaakt worden. Je kan dus rekenen op uniciteit. De producten zijn bovendien voor 100% vervaardigd uit Italiaans kwaliteitsleer, waardoor ze erg duurzaam zijn.

Bij Leatherbelove vind je ook de beste merken, zoals JOB86, H.A.N. en BRADBURY. Leatherbelove is zelfs de enigste webwinkel die deze collecties presenteert en verkoopt. Als je dus graag bijzondere riemen wilt kopen die je nergens anders vindt, zit je hier goed. En het wordt nog beter: je krijgt gratis bezorging bovenop elke aankoop, zowel binnen heel België als Nederland. Bij Leatherbelove kan je bovendien altijd om advies vragen wanneer dat nodig is.

Waarom kiezen voor Leatherbelove

Bij Leatherbelove kan je terecht als je een lederen BBQ-short of riem nodig hebt. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende modellen, kleuren en maten, waardoor er zeker iets bij wat je mooi vindt en bij je past. Ook is er keuze voor zowel mannen als vrouwen. Door een bezoekje aan Leatherbelove te brengen, kan je jezelf dus in de watten leggen. Maar de lederwaren in deze webwinkel zijn ook fijn om aan iemand anders cadeau te geven op een bijzondere dag.

Het grote voordeel van Leatherbelove is dat de riemen van exclusieve merken zijn en stuk voor stuk ambachtelijk vervaardigd worden. Het zijn dus unieke exemplaren die lang meegaan. Ook krijg je gratis bezorging bij elke aankoop en is het mogelijk om bepaalde artikelen met de naam te laten bedrukken. Leatherbelove onderscheidt zicht dus op verschillende manieren van andere webwinkels.

Is Leatherbelove betrouwbaar?

Dat Leatherbelove betrouwbaar is, kan je zien aan een aantal dingen. Allereerst zijn er de vele positieve recensies. Daarnaast is het bedrijf voorzien van het 'ThuiswinkelWaarborg' keurmerk.

Ook kan je in de winkel met Visa, PayPal en nog via allerlei andere veilige manieren betalen. Het is zelfs mogelijk om AfterPay te gebruiken, waardoor je je aankopen eerst thuis geleverd krijgt, voordat je ze moet betalen. Zo neem je zeker geen risico.

Klantenservice en klachten

Heb jij al lederwaren gekocht bij Leatherbelove, maar was er iets mis? Dan kan je je klachten melden via telefoon, WhatsApp of e-mail. Je kan het bedrijf daarnaast bereiken via het contactformulier op de site, Instagram en Facebook. Er zijn dus manieren genoeg om met Leatherbelove in contact te komen!

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij graag anderen helpen? Laat dan je Leatherbelove review bij ons achter. Zo laat je potentiële klanten weten wat de positieve en negatieve punten zijn van deze webwinkel, waardoor ze ontdekken of het ook voor hen de juiste keuze is. Door een beoordeling te schrijven, maak je dus het verschil!

Reviews over Leatherbelove

Gerelateerde bedrijven

Fashionstore.nl logo
Fashionstore.nl
1 beoordeling
10
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Latexwaisttrainer logo
Latexwaisttrainer
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Leatherbelove

Ons team van experts heeft Leatherbelove geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Leatherbelove bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Leatherbelove is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Leatherbelove is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van leatherbelove.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Leatherbelove.

Geplaatst op: 01-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Leatherbelove


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fashionstore.nl logo
Fashionstore.nl
1 beoordeling
10
HappySocks logo
HappySocks
3 beoordelingen
7,7
Latexwaisttrainer logo
Latexwaisttrainer
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leatherbelove een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Leatherbelove. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leatherbelove actief?

Leatherbelove is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lederwaren en modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leatherbelove reviews? Dan kun je naar de website van Leatherbelove gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie