Leasebak logo

Leasebak reviews, ervaringen en beoordelingen

Leasebak reviews, ervaringen en beoordelingen
2868
Leasebak logo
Website
Leasebak
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen Leasebak

Een auto leasen kent veel voordelen. Lease daarom jouw volgende zakelijke of particuliere auto bij Leasebak. Hier lees je meer over het leasen bij Leasebak en kun je de ervaringen van leasers hieronder lezen. Zij kunnen een review schrijven over hun ervaringen met een lease-auto van Leasebak

Over Leasebak

Leasebak is een online aanbieder van lease-auto’s voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Je kunt hier zelf de maat, soort en wensen van de auto invoeren en zo de beste bak voor jou vinden. Of je nu een klein autootje, SUV of bedrijfswagen zoekt, bij Leasebak kan je het allemaal leasen.

Leasebak onderscheidt zich van andere leaseaanbieders, door duidelijke voorwaarden en heldere communicatie. De voorwaarden gelden voor alle wagens en er zijn geen addertjes onder het gras met stuntprijzen en aanbiedingen. Bij Leasebak weet je altijd waar je aan toe bent.

Waarom kiezen voor Leasebak

Er kan altijd wat gebeuren op de weg. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken over schade en kosten. Je hebt namelijk altijd een maximum eigen risico van €300,- bij Leasebak. Zo kun je nooit met extra kosten worden opgezadeld bij schade aan de auto. Dit is dus een stuk voordeliger, dan wanneer je schade rijdt aan een eigen auto. Dit kan heel wat kosten schelen.

Bij Leasebak heb je geen gedoe met met ophalen van de auto. Geen gedoe met plannen en naar de locatie komen. Bij Leasebak wordt de auto gewoon gratis bij jou thuis of op kantoor bezorgd. Zo geniet je van de beste service. Wil je de auto liever zelf ophalen? Dat is altijd mogelijk, maar het hoeft niet.

Heb je de auto niet meer nodig? Dan kun je bij andere leasebedrijven vastzitten aan een lang en vervelend contract. Bij Leasebak kun je het resterende termijn afbetalen en dit hoeft niet voor de volle mep. Het contract afbetalen kan tegen 40% van de overige maanden die je nog moet betalen.

Bij Leasebak hoef je in de regel geen borg te betalen. Op deze manier is leasen extra voordelig. Er wordt bij Leasebak geen borg gevraagd, maar soms kan een kredietmaatschappij dat wel vragen. Let dus goed op waar jij je krediet vandaan haalt om zonder borg te kunnen leasen bij Leasebak. Zonder borg leasen is natuurlijk het optimale scenario.

Is Leasebak betrouwbaar?

Leasebak is glashelder met haar voorwaarden, maar het kan daardoor soms klinken alsof het te mooi is om waar te zijn. Toch is Leasebak echt zo voordelig en gunstig. Het is een officieel leasebedrijf en is in bezit van alle veiligheidskeurmerken.

Je kunt ook gewoon met de bekende betaalmethodes terecht bij Leasebak. Zo kun je dus altijd veilig betalen voor jouw leasecontract. Maak gebruik van jouw bank en betaal bijvoorbeeld veilig met Ideal. Ook kun je altijd veilig leasen door te betalen met creditcard.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over leasen en hoe het allemaal werkt? Je kunt veel vragen online lezen en hier direct het antwoord voor vinden bij Leasebak. Ook kun je in contact komen met een medewerker van Leasebak. Je kunt handig online chatten om gelijk geholpen te worden, maar je kunt Leasebak ook altijd een mail sturen. De klantenservice zal jouw vraag per mail altijd spoedig beantwoorden.

Heb jij niet een goede ervaring met Leasebak of heb je een klacht over de auto? Leasebak is er ook altijd voor je tijdens en na de leaseperiode. Je kunt altijd extra assistentie vragen, wanneer je er zelf niet uitkomt of jouw klacht sturen naar Leasebak. Jouw klacht wordt altijd gelijk onderzocht en er wordt gekeken naar mogelijke oplossingen. Leasebak helpt je altijd snel verder.

Wil jij ook beoordelen?

Waarom kies jij voor een leasewagen en waarom heb je een leasecontract afgesloten bij Leasebak? Je kunt het laten weten in een review over Leasebak. Hierin kun jij jouw ervaringen met de auto, de services en het contact met Leasebak delen. Je kunt een beoordeling achterlaten over Leasebak om zo nieuwe of potentiële klanten een handje te helpen. Bied ze meer perspectief en deel waarom jij Leasebak zou aanbevelen of waarom misschien ook niet. Je bent vrij om jouw persoonlijke ervaringen te delen over Leasebak.

Reviews over Leasebak
Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Leasebak

Het bedrijf Leasebak is geverifieerd door ons. De webshop Leasebak is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Leasebak is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Leasebak maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Leasebak is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Leasebak te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top service

Wat een top service. Je wordt super vriendelijk geholpen en ook heel snel heb je alles voor elkaar aangezien alles zo duidelijk staat op de site. Dit auto bedrijf is echt top!

Geplaatst op: 16-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thomas S.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Leasebak
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
IkRij logo
IkRij
5 beoordelingen
9
XLEasy logo
XLEasy
2 beoordelingen
8,5
Forward Lease logo
Forward Lease
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Leasebak een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Leasebak. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Leasebak actief?

Leasebak is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Leasebak reviews? Dan kun je naar de website van Leasebak gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie