Lavenus logo

Lavenus reviews, ervaringen en beoordelingen

Lavenus reviews, ervaringen en beoordelingen
4760
Lavenus logo
Website
Lavenus
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Lavenus

Sportkleding is kleding die is gemaakt om comfortabel te zijn. Jammer genoeg is sportkleding over het algemeen ook kleding die niet meteen geassocieerd wordt met de rest van de dag. Nochtans hoeft dat niet per se zo te zijn. Ben jij iemand die op zoek is naar sportkleding die je niet enkel in de sportschool kunt dragen maar ook daarbuiten? Dan is Lavenus misschien wel de juiste fit voor jou. Maar wat vertellen mensen eigenlijk over de producten van Lavenus? Ben jij op zoek naar reviews en beoordelingen van echte klanten? Dan vind je op deze pagina de ervaringen met Lavenus ongefilterd terug.

Over Lavenus

Lavenus is een relatief nieuwe speler op de markt van de kleding. De focus ligt daarbij duidelijk op sportkleding die je zowel in als uit de sportschool kunt dragen. Het is sportkleding die bedoeld is om je een sexy gevoel te geven en je je goed te doen voelen over jezelf. De bedrijfsmissie is dan ook om sportkleding opnieuw uit te vinden. Lavenus mikt daarbij op een uniek assortiment, een competitieve prijs, een goede service en boven alles een uitmuntende kwaliteit. De ontwerpen van Lavenus worden rigoureus getest op kwaliteit en doorheen het productieproces worden verschillende rondes steekproeven genomen voor het definitieve ontwerp wordt goedgekeurd. Goed om te weten is dat dit ook in Nederland zelf gebeurd. Ook sociaal engagement en duurzaamheid dragen ze bij Lavenus hoog in het vaandel. De arbeiders in China krijgen van Lavenus een Europees leefloon en de productiepartners voldoen aan diverse ethische principes. Ook tracht Lavenus altijd te innoveren richting een duurzamer en milieuvriendelijker bedrijf.

Waarom kiezen voor Lavenus?

Bij Lavenus kan je niet alleen shoppen met een gerust geweten maar heb je bovendien ook keuze uit een assortiment dat net iets anders is dan dat van anderen. De webshop is onderverdeeld in dames en heren die op hun beurt onderverdeeld zijn in diverse subcategorieën. Om er slechts enkele van op te noemen: t-shirts, tops, shorts, broeken en leggings. Heb je iets gevonden naar jouw smaak? Dan kan je het vlotjes in jouw winkelwagentje plaatsen en bestellen. Bestellingen bij Lavenus worden binnen de 24 uur na plaatsing verzonden. De levering in Nederland bedraagt twee werkdagen maar je kunt in de hele Europese Unie bestellingen plaatsen. Bestel je voor meer dan vijftig euro? Dan betaal je bij Lavenus geen verzendkosten. Bestel je onder dit bedrag? Dan hangen de verzendkosten af van het adres en de levermethode. Ten slotte krijg je van Lavenus ook altijd twee weken na ontvangst de tijd om retour te sturen.

Is Lavenus betrouwbaar?

Lavenus is een relatief nieuwe speler op de markt maar dat betekent niet dat ze minder betrouwbaar zijn. Zo zie je op de website meteen dat ze gecertificeerd zijn door het keurmerk Trusted Shops. Daarenboven vind je op de website heel wat belangrijke bedrijfsinformatie terug. Zo vind je er het exacte adres van de hoofdzetel en uiteraard ook hoe je de klantendienst kunt bereiken. Het bedrijf werkt bovendien via een ambassadeursprogramma en de website zelf is veilig verbonden met het internet. Dat zie je aan het slotje in de adresbalk en dat betekent dat je veilig kunt surfen zonder angst voor jouw persoons- of betalingsgegevens. Betalen kan bij Lavenus op een veilige manier via de meest courante betalingsmethodes.

Klantenservice en klachten

Zit je met een prangende vraag voor de klantendienst of heb je een klacht? Dan kan je best eerst even de sectie vragen & antwoorden op de website van Lavenus doornemen. Staat hier niet tussen waar je naar op zoek bent? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice van Lavenus. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je een berichtje sturen via één van de profielen op sociale media (Facebook, Instagram en TikTok), een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Je mag van Lavenus een antwoord ontvangen binnen enkele werkdagen. Heb je een klacht? Dan zal het antwoord maximaal twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met de kleding van Lavenus? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van dit bedrijf en hun producten. Wat vind je bijvoorbeeld van de prijs? Is de sportkleding van een goede kwaliteit? Werd alles op tijd geleverd? Heb je ervaringen met de klantendienst van Lavenus? Zou je Lavenus aanraden aan vrienden en familie of net niet? Schrijf jouw review op deze pagina en laat het ons weten!

Reviews over Lavenus
Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Odlo.com logo
Odlo.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Lavenus

Het bedrijf Lavenus is geverifieerd door ons. De webshop Lavenus is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lavenus is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lavenus maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Lavenus is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Lavenus te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lavenus.

Geplaatst op: 20-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Lavenus
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Odlo.com logo
Odlo.com
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lavenus een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lavenus. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lavenus actief?

Lavenus is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lavenus reviews? Dan kun je naar de website van Lavenus gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie