Lataza logo

Lataza reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Lataza reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3005
Lataza logo
Website
lataza.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Lataza

Professionals die zoeken naar een tas of case, zouden zich eens moeten verdiepen in alles wat Lataza te bieden heeft. Om je een handje te helpen hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten samengevat. Het helpt je om uiteindelijk te besluiten om eventueel ook voor de producten van Lataza te kiezen.

Over Lataza

Lataza wil mobiele professionals adviseren bij de keuze voor de juiste tas of case. Op die manier zullen professionals zich een stuk zelfverzekerder voelen. Kenmerkend voor Lataza is de eerlijke en buitengewoon persoonlijke manier om de professionals te helpen. Zij kunnen zich met Lataza tijdloos en zeker ook stijlvol presenteren. Daarbij staat kwaliteit en duurzaamheid nadrukkelijk voorop.

Waarom kiezen voor Lataza?

Er zijn meer dan genoeg redenen om juist voor Lataza te kiezen. Dat is in de eerste plaats het aanbod van onder meer shoppers, iPad cases, schoudertassen, briefcases, sleeves, handtassen, trolleys, iPhone hoesjes, rugtassen en de bekende clutch. Daarnaast staat Lataza bekend om de snelle levering en de gratis verzending als je voor tenminste 49 euro koopt. Je mag gratis retourneren en dat recht heb je liefst dertig dagen. Ook kun je bij Lataza kiezen voor achteraf betalen. Lataza doet bovendien zaken met gerenommeerde merken en biedt oplossingen met slimme opbergmogelijkheden, de perfecte pasvorm, de mooiste afwerkingen en het gebruik van de meest duurzame materialen.

Is Lataza betrouwbaar?

Met Lataza heb je inderdaad te maken met een betrouwbare partner. Dat blijkt bijvoorbeeld wel uit het feit dat je achteraf kunt betalen en een beroep kunt doen op 30 dagen retourrecht. Ook het feit dat Lataza werkt met de beste merken geeft de klant vertrouwen. Bovendien heeft Lataza het Thuiswinkel Waarborg. Dit keurmerk is alleen bestemd voor partijen die zich houden aan alle wetten en regels die gelden voor webshops. Van Beslist.nl kreeg Lataza al eens het predicaat ”˜Klasse Shop’ en er staat een Trust Award van E-commerce Europe in de prijzenkast van deze specialist in tassen en cases. Belangrijk is verder dat je bij deze aanbieder alleen maar betrouwbare producten aanschaft.

Klantenservice en klachten

Je kunt kiezen als je van plan bent een klacht in te dienen bij Lataza. Zo is er een speciaal contactformulier beschikbaar op de website. Daar vind je ook het adres, zodat een schriftelijke klacht indienen ook een optie is. Verder is het eveneens mogelijk om te bellen met de specialisten van Lataza. Je kunt eventueel ook nog via de social media kanalen Facebook en Instagram contact zoeken met deze bijzondere aanbieder. Mogelijkheden voldoende dus. Overigens komt het woord klacht niet voor in de recensies van bestaande klanten van Lataza. Maar dat geheel terzijde.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe meer mensen een beoordeling maken, hoe beter. Beoordelingen bieden onafhankelijke informatie en dat is zeer waardevol bij het maken van de juiste keuze. Om die reden willen we je vriendelijk vragen om in het vervolg ook een beoordeling te maken. Op die manier kun je zonder al te veel inspanningen en moeite andere mensen heel erg goed helpen bij het maken van keuzes.

Reviews over Lataza

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Lataza

Het bedrijf Lataza is geverifieerd door ons. De webshop lataza.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lataza is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lataza maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van lataza.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van lataza.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Lataza.

Geplaatst op: 19-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne persoonlijke service

Ik heb een hele goede service ontvangen van deze site en ze waren super persoonlijk. Nadat ik de bestelling geplaatst had werd ik goed op de hoogte gehouden van wanneer de levering was.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Levi V.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Lataza


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Zalando Lounge logo
Zalando Lounge
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lataza een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Lataza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lataza actief?

Lataza is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lataza reviews? Dan kun je naar de website van Lataza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie