LastPass logo

LastPass reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

LastPass reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2255
LastPass logo
Website
LastPass

Reviews en Ervaringen LastPass

Een weloverwogen beslissing maak je niet alleen. Wanneer het gaat om het beheer van je wachtwoorden, biedt LastPass een multifunctionele en efficiënte toepassing. Waarin onderscheidt LastPass zich van een andere schakel binnen de branche? Waar maakt LastPass het verschil? Op welke mate van betrouwbaarheid kan je rekenen? Het zijn vragen die je vandaag allemaal beantwoord krijgt - dit op basis van zij die je voorgingen.

Over LastPass

LastPass fungeert als een wachtwoordbeheerprogramma met talrijke mogelijkheden. Het maakt onderdeel uit van het Amerikaanse bedrijf LogMeIn. Alle producten en diensten worden zowel voor particulieren als bedrijven beschikbaar gesteld. Het prijskaartje verschilt naargelang je pakket - hierbij kies je tussen een gratis en betalende versie, ieder met eigen functionaliteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn het beheer van een onbeperkt aantal wachtwoorden, uitgebreide opslagruimte en een geavanceerde multi-factorauthenticatie.

Waarom kiezen voor LastPass?

We kennen het allemaal wel - het bewaren en beheren van wachtwoorden wordt al gauw chaotisch. Gebruik maken van een toepassing zoals LastPass kan daarom handig van pas komen. Het gaat om een plug-in, inzetbaar bij verschillende browsers zoals Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome én Safari. Het werkt snel - je wachtwoorden zijn en blijven te allen tijde beschikbaar en op deze manier start je in een mum van tijd aan je (werk)dag. Betaal- en bestelprocessen worden aanzienlijk vereenvoudigd - je profiel vult alles in. Een bijhorende generator zorgt voor een uitstekende wachtwoordsterkte. Belangrijke documenten zoals notities, lidmaatschappen en dergelijke vind je snel terug. Ze worden veilig gesteld en daarnaast deel je ze zonder moeite met ontvangers. Daarnaast signaleert LastPass je wanneer je gegevens gevaar zouden lopen. Je gegevens worden veilig bewaard bij LastPass. Met een Advanced Encryption Standard binnen C++, JavaScript én 256 bitssleutels blijft een gecodeerde vorm van je wachtwoorden steeds intact.

Is LastPass betrouwbaar?

Maar liefst 26 miljoen gebruikers vertrouwen op de krachten van LastPass. Dit huidige bestand is erg tevreden - dit straalt uit binnen beoordelingen die je zowel online als in het dagelijkse leven terugvindt. 70.000 bedrijven doen beroep op LastPass als wachtwoord- en gegevensbeheer. PC Magazine nomineerde LastPass tot beste wachtwoordmanager. Overige bekende namen zoals The New York Times, CNN, Lifehacker en meer lieten het ook niet onbesproken. Naast deze erkenning kan je steeds rondvraag doen binnen je omgeving - welke ervaringen kunnen zij je meegeven?

Klantenservice en Klachten

Heb je een vraag, opmerking, klacht of suggestie? Waar Sparky (Virtual Assistant) je ondersteunt in enkele basisprincipes, bereik je LastPass op verschillende manieren. Wanneer je doorklikt naar LastPass’ website, vind je alvast een overzicht met veelgestelde vragen terug - deze werden uitgebreid beantwoord. Met een contactformulier stel je een gerichte vraag aan de klantenservice. Een forum helpt jou en anderen verder op weg.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een duidelijk beeld omtrent LastPass en wat het voor je kan betekenen. Dit gebeurde op basis van voorgangers en hun ervaringen met deze toepassing. Help je anderen ook graag verder? Fantastisch! Aarzel niet en leg vandaag nog een eigen beoordeling vast.

Reviews over LastPass

Gerelateerde bedrijven

Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
Nitro logo
Nitro
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over LastPass

Het bedrijf LastPass is geverifieerd door ons. De webshop LastPass is al sinds 2005 een betrouwbare partij om te bestellen. LastPass is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. LastPass maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van LastPass is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van LastPass te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van LastPass.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lastpass is één grote bron van frustratie. Ze hebben niet eens een helpdesk. Het is een waardeloos programma.

Het lukt mij niet om op mijn Mac vanuit Lastpass automatisch naar een website te gaan. Ik moet het wachtwoord altijd handmatig kopiëren. Vandaag heb ik geprobeerd Lastpass Authenticator te installeren. Dat is volstrekt onmogelijk. Ze zeggen dat er een QR code wordt gestuurd. Nee dus. Waardeloos.

Geplaatst op: 06-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marcel B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slect

je moet op je telefoon elke dag opnieuw in loggen boooooooooooooooooo

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anonie

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fantastisch product

Fantastisch product. Ik kan niet eens beginnen te tellen hoeveel uren deze dienst heeft bespaard, niet alleen mezelf maar mijn familie bij het afhandelen van overleden zaken. De LastPass Emergency Access-functie was een uitkomst.

Geplaatst op: 08-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bob N.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over LastPass


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Survio logo
Survio
2 beoordelingen
8,5
Nitro logo
Nitro
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is LastPass een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over LastPass. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is LastPass actief?

LastPass is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps , overige software en programmas en virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de LastPass reviews? Dan kun je naar de website van LastPass gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie