La Porta Vacanze logo

La Porta Vacanze reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
La Porta Vacanze reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
859
La Porta Vacanze logo
Website
laportavacanze.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen

Je overweegt een mooie luxe villa of een heerlijk appartement te huren bij LaPortaVacanze.nl? Heb je al een ideale locatie gevonden, misschien wel in Toscane? Nu is echter alleen nog je vraag hoe betrouwbaar dit bedrijf is. Mooie plaatjes en prachtige woorden kunnen namelijk bedriegen. Zijn de huizen echt zo luxe en klopt de informatie die je leest in de beschrijving? Een handige manier om dit te checken, is het raadplegen van recensies. Als eerdere gasten in een review aangeven dat ze heel tevreden zijn over La Porta Vacanze, dan weet jij dat je niet bang hoeft te zijn om bij deze organisatie te boeken. Wij hebben de reviews over La Porta Vacanze handig voor je op een rijtje gezet. Zo maak jij zo weloverwogen mogelijk de keus om wel of niet voor deze aanbieder van vakantiewoningen te kiezen.

Over La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is de specialist op het gebied van de verhuur van luxe en betaalbare vakantiehuizen en villa’s in Italië. Bij elke accommodatie weet je zeker dat je een eigen zwembad tot je beschikking hebt. LaPortaVacanze.nl heeft inmiddels ruim 15 jaar ervaring met het verhuren van vakantiewoningen in dit prachtige Europese land. Er is een ruim aanbod van ongeveer 200 vakantiehuizen. Je vindt ze in verschillende regio’s van Italië. Je kunt bijvoorbeeld een villa boeken in Toscane, maar ook in Lazio, Umbrië, op het eiland Sicilië of aan een van de meren in Noord-Italië. Elke accommodatie is kritisch geselecteerd door een expert. De eigenaars van La Porta Vacanze verblijven zelf namelijk ook heel regelmatig in deze regio’s. Als ze een vakantiewoning aanbieden, dan betekent dit dat zij zelf ook met een gerust hart hier hun vakantie zouden doorbrengen. Het huis is dus grondig geïnspecteerd en er is ook persoonlijk contact gelegd met de eigenaars.

Waarom kiezen voor La Porta Vacanze

Het aanbod van La Porta Vacanze is heel divers. Je kunt een luxe villa boeken, maar ook een nostalgische boerderij. Of gewoon heerlijk een appartement. Elke accommodatie is comfortabel, maar uiteraard is er verschil tussen luxe en zeer luxe. La Porta Vacanze is eigenlijk de bemiddelaar in de verhuur van de vakantiewoningen. Er wordt bij elk huis persoonlijk een bezoek gebracht voordat deze wordt opgenomen in het aanbod. De mensen achter LaPortaVacanze.nl hebben persoonlijk contact met de eigenaren. Dit heeft ook zeer duidelijke en nauwkeurige beschrijvingen van de woningen tot gevolg. Het voordeel van deze kennis van de mensen achter La Porta Vacanze is dat ze je persoonlijk advies kunnen geven. Heb jij specifieke wensen, dan kun je dat zeker aangeven. De woningen zijn bezocht, dus er kan uitstekend antwoord gegeven worden op zelfs gedetailleerde vragen.

Is LaPortaVacanze.nl betrouwbaar?

La Porta Vacanze doet er alles aan om zo betrouwbaar mogelijk over te komen. Ze willen jou als huurder een onbezorgde vakantie aanbieden. Er is daarom ook een samenwerking aangegaan met de Europesche Verzekeringen. Zo weet je zeker dat het met de reis- en annuleringsverzekering helemaal voor elkaar is. Verder is het eenvoudig om contact op te nemen. Ook specifieke wensen mag je zeker doorgeven. Daarnaast is La Porta Vacanze aangesloten bij de SGR. Dit geeft je als huurder een belangrijk stukje zekerheid. Op de site is een duidelijke klachtenprocedure te vinden, dus je mag erop vertrouwen dat eventuele klachten op een eerlijke en professionele manier worden afgehandeld. Om misverstanden te voorkomen zijn de villa’s in 4 verschillende categorieën ingedeeld. Elke accommodatie is comfortabel, maar er is zeker verschil. Je kunt kiezen voor luxe en zeer comfortabel, zeer comfortabel, comfortabel en luxe. Zo is er op deze manier voor elk wat wils. Als laatste kun je de betrouwbaarheid van deze organisatie checken door recensies van andere gasten te lezen. Het is duidelijk te zien dat het tevredenheidsgehalte hoog ligt.

Klantenservice en klachten

Wil je contact opnemen met de klantenservice van La Porta Vacanze, dan kan dat op diverse manieren. Je vindt op de site een telefoonnummer en een e-mailadres. Ook kun je gebruikmaken van de chat of de WhatsApp. Het voordeel van deze uitgebreide opties is dat elke huurder wel een manier vindt die hij of zij prettig vindt. Je ziet ook dat het zoeken van contact heel gemakkelijk wordt gemaakt. De bemiddelaars van de vakantiehuizen zien het echt als een passie om het jou als huurder naar de zin te maken. Wat klachten betreft is er een duidelijke procedure, dus je mag erop rekenen dat eventuele problemen naar tevredenheid worden opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij al eens een luxe villa via LaPortaVacanze.nl, laat dan een beoordeling achter. Jouw recensie geeft andere mensen een beter beeld van dit bedrijf.

Reviews over La Porta Vacanze
Gerelateerde bedrijven
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Voigt Travel logo
Voigt Travel
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over La Porta Vacanze

La Porta Vacanze is geverifieerd door ons expert team. De webshop La Porta Vacanze bestaat al sinds 2004 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is La Porta Vacanze lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via La Porta Vacanze. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van laportavacanze.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van laportavacanze.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van La Porta Vacanze.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
G

We hebben een super vakantie gehad in een mooie villa van deze partij. De omgeving was erg mooi en werkelijk geweldig. Daarom hebben we veel gewandeld door de prachtige omgeving en dorpjes. De mensen zijn ook erg vriendelijk, ook de restaurants in de buurt waren geweldig.

De volgende keer gaan we zeker weer via deze organisatie een reis boeken. Geweldig!!

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anja P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over La Porta Vacanze
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Voigt Travel logo
Voigt Travel
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is La Porta Vacanze een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over La Porta Vacanze. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is La Porta Vacanze actief?

La Porta Vacanze is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de La Porta Vacanze reviews? Dan kun je naar de website van La Porta Vacanze gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie