La Boite Rose logo

La Boite Rose reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

La Boite Rose reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3799
La Boite Rose logo
Website
La Boite Rose
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen La Boite Rose

Verwacht je de komende tijd een kindje? Zeker als dat voor de eerste keer is, heb je veel vragen en onzekerheden. Terwijl het aan de andere kant een hele mooie tijd is als er een baby in je buik groeit. De zwangerschap is intensief, maar dat geldt niet minder voor de periode als je kindje er is. Hulp en informatie is dan vaak zeer welkom. Misschien heb je daarom wel interesse in La Boite Rose? De informatie en de leuke spulletjes die je via hen kunt krijgen lijken jou wel wat. Maar is alles wel echt zo gratis als gezegd wordt? Is het een aanrader om je in te schrijven voor deze dozen? Bekijk wat andere consumenten zeggen over La Boite Rose. Wij hebben hun recensies voor je verzameld. Zo zie jij in een oogopslag wat anderen vertellen over dit bedrijf. Na het lezen van de reviews is het makkelijker om je keuze te maken en je wel of niet in te schrijven.

Over La Boite Rose

La Boite Rose is een bedrijf dat allerlei producten aanbiedt aan mensen die een klein kindje hebben of die zwanger zijn. Dit bedrijf is gevestigd in Brussel. Je ontvangt van hen onder meer gratis geschenkdozen met daarin allemaal informatie en persoonlijke aanbiedingen. Ook zitten er in de doos cadeautjes en bijvoorbeeld kortingsbonnen. Deze dozen ontvang je op bepaalde momenten in de zwangerschap, bij en na de bevalling. Elke doos heeft een eigen specifieke kleur. Zo krijg je tijdens de zwangerschap een paarse doos en als je net bevallen bent krijg je een roze. Bij elkaar ontvang je een heel aantal dozen. La Boite Rose begeleidt al sinds 1952 jonge ouders door middel van deze geschenkdozen. Dit bedrijf wil ouders helpen door middel van informatie. Ze helpen ook bij het maken van allerlei belangrijke keuzes, bijvoorbeeld op het gebied van de verzorging van je kindje.

Waarom kiezen voor La Boite Rose

Als je je inschrijft bij La Boite Rose, ontvang je allerlei waardevolle informatie rondom de geboorte van je kindje. Ook voor de periode na de geboorte is er allerlei informatie beschikbaar. Naast handige info ontvang je ook allerlei geschenken en bijvoorbeeld kortingsbonnen. Deze dozen worden je gratis aangeboden. Je ontvangt ze tijdens allerlei sleutelmomenten tijdens de zwangerschap, bij de geboorte, als je kindje 4 maanden is, als hij of zij 1 jaar wordt en ook nog bij de leeftijd van 2,5 jaar. Verder is er een app beschikbaar waarmee je heel handig van alles tijdens de zwangerschap, zoals de groei van je kindje, kunt bijhouden.

Is La Boite Rose betrouwbaar?

La Boite Rose helpt al zoveel jaar jonge ouders met het verstrekken van informatie, dat de betrouwbaarheid zeker wel bewezen is. Je hoeft zelf ook niets te betalen als je je inschrijft, maar je ontvangt alleen informatie en geschenken. Of je gebruik maakt van allerlei kortingscodes en aanbiedingen, dat is natuurlijk helemaal aan jou. Heb je vragen, dan is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Zie je de beoordelingen en recensies van andere klanten, dan weet je zeker dat dit een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen of klachten, dan kun je gemakkelijk contact opnemen met La Boite Rose. Allereerst is het handig om even bij de veelgestelde vragen te kijken. Staat jouw vraag, opmerking of klacht daar niet tussen, dan kun je bellen of mailen met een van de medewerkers.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de geschenkdozen van La Boite Rose ontvangen? Of heb je je na een doos direct afgemeld? Laat in een persoonlijke review weten wat jouw ervaringen zijn met dit bedrijf. Wellicht was je elke keer weer blij met alle informaties, aanbiedingen en cadeautjes. Het hielp je misschien tijdens de zwangerschap, de bevalling en de eerste periode dat je kindje er was? Het is fijn als je dat in je beoordeling wilt schrijven. Zo help je andere mensen die nog twijfelen of ze zich wel of niet laten inschrijven.

Reviews over La Boite Rose

Gerelateerde bedrijven

De Grote Speelgoedwinkel logo
De Grote Speelgoedwinkel
2 beoordelingen
9,5
Spaarpotten-winkel logo
Spaarpotten-winkel
2 beoordelingen
9
Nana beebi logo
Nana beebi
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over La Boite Rose

La Boite Rose is geverifieerd door ons expert team. De webshop La Boite Rose bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is La Boite Rose lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via La Boite Rose. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van La Boite Rose is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van La Boite Rose. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van La Boite Rose.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over La Boite Rose


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Grote Speelgoedwinkel logo
De Grote Speelgoedwinkel
2 beoordelingen
9,5
Spaarpotten-winkel logo
Spaarpotten-winkel
2 beoordelingen
9
Nana beebi logo
Nana beebi
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is La Boite Rose een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over La Boite Rose. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is La Boite Rose actief?

La Boite Rose is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de La Boite Rose reviews? Dan kun je naar de website van La Boite Rose gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie