L-mobi Mobile logo

L-mobi Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
L-mobi Mobile reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
L-mobi Mobile logo
Website
l-mobimobile.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen L-mobi Mobile

Je bent blij met je telefoon, maar de kosten voor een vast abonnement vind je maar niets? Prepaid simkaarten van bijvoorbeeld L-mobi Mobile zijn dan ideaal. Je hebt dan wel het gemak van je telefoon, maar niet al te veel kosten. Maar wat is L-mobi Mobile voor bedrijf? Is het handig om er iets te bestellen of loop je dan een grote kans dat het uiteindelijk tegenvalt? Om daar meer over te weten te komen, is het handig om recensies van andere consumenten te bekijken. Wij hebben ze op deze pagina handig voor je op een rijtje gezet. Lees de reviews over L-mobi Mobile en maak daarna een weloverwogen beslissing om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over L-mobi Mobile

L-mobi Mobile richt zich, in tegenstelling tot veel andere telecombedrijven, op de doelgroep die zich niet wil of niet kan binden aan langdurige kosten. Veel andere bedrijven focussen zich op Sim Only en abonnementen. Dit is voor sommige mensen echter een grote kostenpost die ze niet kunnen of gewoonweg ook niet willen betalen. Zeker als het niet nodig is. L-mobi Mobile verkoopt veel prepaid simkaarten. Ook kun je bij deze shop een maandbundel of een jaarbundel aanschaffen. Deze betaal je dan eenmalig. Je hebt dan een soort Sim Only, maar het is niet mogelijk om je grenzen te overschrijden. Dit kan net even handig zijn als dat anders bij jou wel snel gebeurt. Uiteindelijk bespaar je dan enorm op je telefoonkosten.

Waarom kiezen voor L-mobi Mobile

L-mobi Mobile is ideaal voor mensen die qua vaste telefoonkosten niet te veel geld kwijt willen zijn. Je kunt wel een maandbundel of een jaarbundel nemen. Deze betaal je eenmalig. Je zit niet vast aan een abonnement. Sommige mensen vinden het handig om elke maand een maandbundel voor een paar euro te kopen. Dat kost je dan niet veel geld en je weet precies wat je kunt verbruiken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gratis sim en op die manier helemaal geen extra kosten hebben aan je telefoon. De maandbundels en jaarbundels zijn er in allerlei soorten en maten. Ook het opwaarderen werkt heel eenvoudig via L-mobi Mobile. De simkaart is ook buiten Nederland bruikbaar, maar de tarieven liggen dan vaak wat hoger. Het kan dan gunstiger zijn om de simkaart in het buitenland aan te schaffen.

Is L-mobi Mobile betrouwbaar?

L-mobi Mobile is een betrouwbaar bedrijf. Dat is aan veel zaken te merken. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en dit bedrijf is ook heel actief op de sociale media. Uit recensies van andere klanten blijkt dat ze hun bestelling netjes op tijd in huis hadden en dat ze tevreden zijn over het product.

Klantenservice en klachten

L-mobi Mobile is op allerlei manieren bereikbaar. Voor een bedrijf in deze branche is het noodzakelijk om de klanten de nodige support aan te bieden. Dat is dan ook zeker het geval. Er zijn allerlei vragen beantwoord op de site. Loop je dus ergens tegenaan met je telefoon, met de maandbundel, de jaarbundel, de simkaart of het opwaarderen, dan vind je de informatie waarschijnlijk al op de website. Is dat toch niet het geval, dan kun je bellen, appen of mailen met de supportafdeling. Dit kan elke dag van de week, overdag en zelfs ook ’s avonds. Dus ook als je in het weekend ergens tegenaan loopt, kun je gewoon even bellen of snel een WhatsApp versturen.

Wil jij ook beoordelen?

Vind jij een vast abonnement maar niet? Koos je daarom voor L-mobi Mobile? Wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Nam je ook een jaarbundel of een maandbundel? Had je een keer issues waar je zelf niet uitkwam? Lukte het om snel contact te krijgen met iemand van de support? Werd je naar tevredenheid geholpen? Laat in een beoordeling weten wat jouw ervaringen zijn met dit bedrijf. Laat het gerust ook weten als er klachten waren. En vooral ook hoe deze wel of niet zijn opgelost. Jouw recensie geeft andere consumenten belangrijke informatie over L-mobi Mobile. Het helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Reviews over L-mobi Mobile

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo
Simyo
25 beoordelingen
7,2
KPN logo
KPN
39 beoordelingen
5,0
USA SIM logo
USA SIM
2 beoordelingen
8,5
6,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over L-mobi Mobile

Het bedrijf L-mobi Mobile is geverifieerd door ons. De webshop l-mobimobile.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. L-mobi Mobile is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. L-mobi Mobile maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

L-mobi Mobile is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van l-mobimobile.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van L-mobi Mobile.

Geplaatst op: 20-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet goed genoeg.

Opzich is het geen slechte providers. Tarieven zijn over het algemeen niet duurder dan andere mvno providers, maar ook niet echt goedkoper dat je daarvoor een overstap gaat maken.

Wat ik zelf erg jammer vond is dat je lang niet alle bundels kan kopen vanuit je beltegoed saldo, voor een prepaid provider is dat toch wel een must.

Bij Lyamobile heb je die mogelijkheid wel, dus ik blijf daar toch maar zitten.

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 24-10-2021
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer lmobi

Nooit meer dat klote lmobi

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 04-06-2021
Geschreven door: Antilmobi

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over L-mobi Mobile


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Simyo logo
Simyo
25 beoordelingen
7,2
KPN logo
KPN
39 beoordelingen
5,0
USA SIM logo
USA SIM
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is L-mobi Mobile een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over L-mobi Mobile. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is L-mobi Mobile actief?

L-mobi Mobile is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de L-mobi Mobile reviews? Dan kun je naar de website van L-mobi Mobile gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie