L-mobi Mobile logo

L-mobi Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
L-mobi Mobile logo
L-mobi Mobile ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen L-mobi Mobile

Je bent blij met je telefoon, maar de kosten voor een vast abonnement vind je maar niets? Prepaid simkaarten van bijvoorbeeld L-mobi Mobile zijn dan ideaal. Je hebt dan wel het gemak van je telefoon, maar niet al te veel kosten. Maar wat is L-mobi Mobile voor bedrijf? Is het handig om er iets te bestellen of loop je dan een grote kans dat het uiteindelijk tegenvalt? Om daar meer over te weten te komen, is het handig om recensies van andere consumenten te bekijken. Wij hebben ze op deze pagina handig voor je op een rijtje gezet. Lees de reviews over L-mobi Mobile en maak daarna een weloverwogen beslissing om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over L-mobi Mobile

L-mobi Mobile richt zich, in tegenstelling tot veel andere telecombedrijven, op de doelgroep die zich niet wil of niet kan binden aan langdurige kosten. Veel andere bedrijven focussen zich op Sim Only en abonnementen. Dit is voor sommige mensen echter een grote kostenpost die ze niet kunnen of gewoonweg ook niet willen betalen. Zeker als het niet nodig is. L-mobi Mobile verkoopt veel prepaid simkaarten. Ook kun je bij deze shop een maandbundel of een jaarbundel aanschaffen. Deze betaal je dan eenmalig. Je hebt dan een soort Sim Only, maar het is niet mogelijk om je grenzen te overschrijden. Dit kan net even handig zijn als dat anders bij jou wel snel gebeurt. Uiteindelijk bespaar je dan enorm op je telefoonkosten.

Waarom kiezen voor L-mobi Mobile

L-mobi Mobile is ideaal voor mensen die qua vaste telefoonkosten niet te veel geld kwijt willen zijn. Je kunt wel een maandbundel of een jaarbundel nemen. Deze betaal je eenmalig. Je zit niet vast aan een abonnement. Sommige mensen vinden het handig om elke maand een maandbundel voor een paar euro te kopen. Dat kost je dan niet veel geld en je weet precies wat je kunt verbruiken. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de gratis sim en op die manier helemaal geen extra kosten hebben aan je telefoon. De maandbundels en jaarbundels zijn er in allerlei soorten en maten. Ook het opwaarderen werkt heel eenvoudig via L-mobi Mobile. De simkaart is ook buiten Nederland bruikbaar, maar de tarieven liggen dan vaak wat hoger. Het kan dan gunstiger zijn om de simkaart in het buitenland aan te schaffen.

Is L-mobi Mobile betrouwbaar?

L-mobi Mobile is een betrouwbaar bedrijf. Dat is aan veel zaken te merken. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en dit bedrijf is ook heel actief op de sociale media. Uit recensies van andere klanten blijkt dat ze hun bestelling netjes op tijd in huis hadden en dat ze tevreden zijn over het product.

Klantenservice en klachten

L-mobi Mobile is op allerlei manieren bereikbaar. Voor een bedrijf in deze branche is het noodzakelijk om de klanten de nodige support aan te bieden. Dat is dan ook zeker het geval. Er zijn allerlei vragen beantwoord op de site. Loop je dus ergens tegenaan met je telefoon, met de maandbundel, de jaarbundel, de simkaart of het opwaarderen, dan vind je de informatie waarschijnlijk al op de website. Is dat toch niet het geval, dan kun je bellen, appen of mailen met de supportafdeling. Dit kan elke dag van de week, overdag en zelfs ook ’s avonds. Dus ook als je in het weekend ergens tegenaan loopt, kun je gewoon even bellen of snel een WhatsApp versturen.

Wil jij ook beoordelen?

Vind jij een vast abonnement maar niet? Koos je daarom voor L-mobi Mobile? Wat is jouw ervaring met dit bedrijf? Nam je ook een jaarbundel of een maandbundel? Had je een keer issues waar je zelf niet uitkwam? Lukte het om snel contact te krijgen met iemand van de support? Werd je naar tevredenheid geholpen? Laat in een beoordeling weten wat jouw ervaringen zijn met dit bedrijf. Laat het gerust ook weten als er klachten waren. En vooral ook hoe deze wel of niet zijn opgelost. Jouw recensie geeft andere consumenten belangrijke informatie over L-mobi Mobile. Het helpt hen om een weloverwogen beslissing te nemen om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over L-mobi Mobile

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over L-mobi Mobile

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

YoufoneSimOnly logo YoufoneSimOnly
0 beoordelingen
10
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10