Krefel logo

Krefel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Krefel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Krefel logo
Website
Krefel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Krëfel

Wanneer je nieuwe huishoudelektro wilt kopen is Krëfel een goede optie. In deze webwinkel is er namelijk een uitgebreid aanbod aan diverse toestellen. Van wasmachines tot keukenrobots en van computers tot stofzuigers, je vindt het er allemaal. Ben je van plan om bij Krëfel te kopen? Bekijk bij ons dan eerst de ervaringen van voormalige klanten. Zo beslis je eenvoudig of Krëfel ook voor jou de beste keuze is!

Over Krëfel

Krëfel bestaat al sinds 1958. De oprichter van het bedrijf wou voornamelijk een ongeëvenaarde prijs, service en kwaliteit aan zijn klanten aanbieden. Daar slaagde hij dan ook in, waardoor het bedrijf in al die jaren veel aan populariteit gewonnen heeft en er steeds meer Krëfel winkels openden. Krëfel is de dag van vandaag een waar begrip in heel België en telt maar liefst 74 winkels verspreid over het hele land.

Maar de keten heeft ook een populaire webshop die het bezoeken waard is. Als je bestelt bij de Krëfel webshop kan je rekenen op snelle verzending van je producten. Er wordt zelfs op zondagen geleverd. Je geniet dus vlug van je nieuw toestel. Een ander voordeel van het bedrijf is dat ze je oude toestellen recycleren. Ze dragen dus hun steentje bij voor een groenere wereld.

Waarom kiezen voor Krëfel

Wanneer je huishoudtoestellen wilt kopen is Krëfel een goede keuze, omdat het bedrijf al talloze jaren ervaring heeft. Dat wil dus zeggen dat ze je steeds kunnen voorzien van expertadvies en dat hun assortiment enkel bestaat uit toestellen met de beste prijskwaliteitsverhouding. Op de site vind je bovendien enkele handige tips die je voorruit helpen wanneer je niet kan kiezen.

Een andere reden om bij Krëfel te kopen, zijn de interessante promoties die je er regelmatig terugvindt. Je kan dus een flink centje besparen als je voor dit bedrijf kiest. Ook het feit dat Krëfel een ontzettend groot aanbod heeft, maakt de winkel aantrekkelijk. De kans is daardoor groot dat je het ideale toestel vind voor in je woning, of dat nu een wasmachine, inbouwoven of ander apparaat is. De levering gebeurt daarnaast erg snel en is vanaf 20 euro aan aankopen ook volledig gratis. Kopen bij Krëfel heeft dus een aantal interessante voordelen!

Is Krëfel betrouwbaar?

Krëfel is ondertussen een vast begrip in België. Jezelf afvragen of het bedrijf betrouwbaar is, hoeft dus helemaal niet. Moest je toch niet vertrouwd zijn met het bedrijf, geven de tal van positieve recensies je vast vertrouwen.

Krëfel is daarnaast actief op sociale media kanalen. Je kan bijvoorbeeld via Facebook berichten sturen naar een medewerker als je een antwoord wilt op een prangende vraag. Een bedrijf dat vlot bereikbaar is, geeft je nog meer vertrouwen. De veilige betaalmethodes zijn eveneens een bewijs van betrouwbaarheid. Zoals je ziet, kan je dus zeker met een gerust hart bij Krëfel kopen!

Klantenservice en klachten

In het geval dat je al aankopen gedaan hebt bij Krëfel en je met klachten zit, kan je het bedrijf contacteren via het contactformulier op de website. Het is wel interessant om eerst de sectie 'Klachtenprocedure' door te nemen.

Bij vragen kan je dan weer terecht bij de afdeling 'Veelgestelde vragen'. Heb je het gewenste antwoord nog niet gevonden? Dan kan je het bedrijf een berichtje sturen via Facebook of het contactformulier invullen. Bellen in het geval van klachten of vragen kan ook. De klantendienst is bereikbaar op weekdagen tussen 8:30 en 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 18:00 uur.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel niet om je beoordelingen achter te laten op onze website, want je helpt er anderen heel wat mee. Aan de hand van jouw review, krijgen potentiele klanten namelijk een correct beeld van het bedrijf. Daardoor kunnen zij beslissen of kopen bij Krëfel voor hen de beste oplossing is!

Reviews over Krefel

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Wehkamp logo
Wehkamp
6 beoordelingen
8,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Krefel

Het bedrijf Krefel is geverifieerd door ons. De webshop Krefel is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Krefel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Krefel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Krefel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Krefel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Krefel.

Geplaatst op: 04-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Krefel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
ZTE logo
ZTE
2 beoordelingen
10
Wehkamp logo
Wehkamp
6 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Krefel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Krefel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Krefel actief?

Krefel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Krefel reviews? Dan kun je naar de website van Krefel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie