AD Webwinkel logo

AD Webwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AD Webwinkel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
488
AD Webwinkel logo
Website
webwinkel.ad.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen AD Webwinkel

Behalve een goed gelezen dagblad, is het AD ook bekend van de AD webwinkel. In het geval je niet weet wat je in die webwinkel aan kunt schaffen, lees dan vooral verder. Speciaal voor jou hebben we namelijk de beoordelingen van mensen die al eens zaken deden via de AD Webwinkel op een rijtje gezet en er voor jou de belangrijkste zaken uit gefilterd. Het is vervolgens aan jou om eventueel ook zaken te doen met AD Webwinkel.

Over AD Webwinkel

De AD Webwinkel is een onderdeel van de krant AD dat staat voor Algemeen Dagblad. Het is een van de best gelezen kranten in ons land. Het AD is weer een onderdeel van De Pers Groep Mediagroup. Dit familiebedrijf is ondertussen een zeer grote jongen in de media in Nederland, België en Denemarken. Zo is dit familiebedrijf behalve van de AD Webwinkel ook eigenaar van onder meer De Tijd, de Volkskrant, Trouw, NRC en nrc.next, Autrotrack, de Story, Q Music en Nu.nl. En dan stel je inderdaad wat voor in de mediawereld. In de AD Webwinkel vind je overigens de leukste producten en heel veel uitjes tegen een sterk gereduceerde prijs.

Waarom kiezen voor de AD Webwinkel?

Dat is niet zo ingewikkeld. In de AD Webwinkel vind je namelijk steeds leuke producten en uitjes voor een zeer betaalbare prijs. Het aanbod wordt steeds ververst. Op die manier blijft het de moeite waard om de webwinkel van het Algemeen Dagblad te bezoeken. In de webwinkel vind je bijvoorbeeld hoge kortingen op de leukste dagjes uit in de vorm van het bezoek aan dierenparken, vakantieparken, pretparken, wellness & beauty en hotelovernachtingen. Je vindt er ook frequent wellness producten die ook al voor zeer scherpe prijzen aangeboden worden. De AD Webwinkel biedt echter meer in de vorm van een antislipcursus, een online cursus Microsoft en een cursus beleggen en Bitcoin. Het leuke is dat er steeds een ander aanbod is. En dus is het bezoeken van deze webwinkel steeds een verrassing en altijd de moeite meer dan waard.

Is AD Webwinkel betrouwbaar?

Ja hoor, je kunt prima inkopen doen in de AD Webwinkel zo concluderen we na het lezen van de vooral positieve recensies. Bij een betrouwbare krant hoort ook een betrouwbare webwinkel en dit is bij het AD ook echt het geval. Er is ook daadwerkelijk steeds sprake van hoge kortingen zoals beloofd wordt en de aangeboden uitjes horen ook bij de leukste uitjes in vooral eigen land. Het feit dat je in de AD Webwinkel gewoon met iDeal kunt betalen, geeft ook al vertrouwen. De consument vindt het kennelijk toch gewoon prettig om in de vertrouwde eigen betaalomgeving af te rekenen. En dat kan bij de AD Webwinkel.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een klacht? Geen probleem, want het Algemeen Dagblad bied je eigenlijk alle denkbare manieren om te communiceren. Je kunt een schriftelijk klacht indienen, je kunt gewoon bellen en je kunt besluiten een e-mail te sturen. Ook via de bekende sociale media kanalen zou je verder nog contact kunnen leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Zonder beoordelingen hadden wij geen samenvatting kunnen maken. Beoordelingen zijn simpelweg onmisbaar. Er is behoefte aan onafhankelijke informatie over producten en diensten en die krijg je middels recensies van bestaande klanten in de schoot geworpen. Ze helpen je bij het maken van de beste keuzes. Daarom vragen we je vriendelijk om voortaan ook een beoordeling te maken. Je biedt andere mensen dan de helpende hand bij het nemen van de juiste beslissingen.

Reviews over AD Webwinkel
Gerelateerde bedrijven
Blitzhandel24 logo
Blitzhandel24
3 beoordelingen
7,8
Bongo logo
Bongo
67 beoordelingen
3,6
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
4,9
0% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Waardeloos, machteloos

6 december wijn besteld voor Kerst. Nu 9 januari 2024 nog niets ontvangen. 3x Mail naar webshop gestuurd.
Tot nu toe nog niets gebeurd. Zo slecht, voel me echt belazerd.

Geplaatst op: 09-01-2024
Laatst bewerkt op: 09-01-2024
Geschreven door: Jonne L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichterij

Een maand geleden een voucher gekocht voor een verrassingsreis van €256,-. Tot op heden heb ik nog geen voucher ontvangen. Ik heb op veel verschillende manieren contact proberen te zoeken maar het is enkel mogelijk via de mail. Van alle berichten die ik heb gestuurd zijn er maar twee beantwoord (na een aantal dagen wachten). In dit antwoord vroegen ze me beide keren om een betaalbewijs. Dit betaalbewijs heb ik inmiddels al 4 keer opgestuurd, maar op den duur kreeg ik helemaal geen reactie meer.
Ook heb ik andere afdelingen van het AD of DPG media benaderd, zij kunnen op hun manier helemaal niks met mijn klacht. Wel beloven ze door te geven dat mijn klacht met spoed wordt behandeld, ook dit gebeurt uiteraard niet.

Kijk aub uit mensen.

Geplaatst op: 02-10-2023
Laatst bewerkt op: 02-10-2023
Geschreven door: Nick V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice

Ben al 3 weken heen en weer aan het mailen, want dat is de enige optie, over een kapotte robotstofzuiger maar ben nog geen stap verder.
Om te huilen!

Geplaatst op: 11-09-2023
Laatst bewerkt op: 11-09-2023
Geschreven door: Wendelien B.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Super slecht!!

Ben helaas opgelicht door dit bedrijf. Kreeg een heel ander product als dat ik dacht. Retouren is onmogelijk! Word iedere afgewimpeld. Heb nog nooit zn slechte ervaring gehad

Geplaatst op: 21-08-2023
Laatst bewerkt op: 21-08-2023
Geschreven door: M H.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze webshop

1 maand geleden een horloge besteld, dat nog steeds niet bezorgd is, wel betaald. Lever tijd zou 2 weken zijn. Contact gezocht met de klantenservice. Zij kunnen niet vertellen waar het horloge is en verschuilen zich achter de leverancier. Ik heb mijn geld teruggevraagd, maar dat is geweigerd, omdat het horloge misschien nu toch wel naar ons onderweg is, maar dat kunnen ze niet zien…… Ik moet nog maar even geduld hebben, wordt er gezegd….. Nou, mijn geduld is helemaal op en nooit zal ik meer iets bestellen bij deze hufterige webshop!

Geplaatst op: 09-08-2023
Laatst bewerkt op: 09-08-2023
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos niks ontvangen

Niks ontvangen,
Bij eerste contact zeggen ze komt morgen
Bij tweede contact is er een storing
nu wachten op me geld terug waarbij ze al zeggen dat het twee weken kan duren....

Geplaatst op: 10-08-2022
Laatst bewerkt op: 10-08-2022
Geschreven door: Nathalie

6 / 10
4/5 2/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen levering voucher

Voucher voor ehbo cursus besteld.
2 weken later nog steeds geen voucher.
1e reactie bij navraag : Komt binnen enkele dagen.
2e reactie bij wederom navraag :. We hebben een storing.
Zou heel netjes zijn als de webwinkel daar een bericht van stuurt.
Laatste bestelling bij deze webwinkel, wat een afgang.
Had hogere verwachting van deze webwinkel.

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joke K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!!!!

4 weken geleden heb ik een artikel geroutineerd. mijn geld werd niet terug gestort en besloot ik via de mail contact te zoeken.Volgens hun was mijn pakket niet retour aangekomen.Ik heb ze een betaalbewijsr gestuurd.En sindsdien is het stil.Telefonisch zijn ze bereikbaar staat er..2 keer gebeld 15 minuten gewacht en ik kreeg niemand aan de lijn.Onderrussen heb ik mijn geld nog niet terug erg slecht!!!!

Geplaatst op: 04-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Erbarmelijk

5 mailtjes en 5 telefoontjes nog steeds redelijke reactie op mijn mails, ondanks herhaaldelijk verzoek om met een manager te spreken.
de afspraak is niet nagekomen.

Geplaatst op: 25-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hanneke B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over AD Webwinkel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Blitzhandel24 logo
Blitzhandel24
3 beoordelingen
7,8
Bongo logo
Bongo
67 beoordelingen
3,6
Ochama logo
Ochama
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AD Webwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over AD Webwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,9 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AD Webwinkel actief?

AD Webwinkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AD Webwinkel reviews? Dan kun je naar de website van AD Webwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie