Klikkie logo

Klikkie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Klikkie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4619
Klikkie logo
Website
Klikkie
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Klikkie

Heb je ook weleens een baalmomentje als je de foto’s op je telefoon bekijkt? Je maakt zoveel prachtige plaatjes van je kids, de natuur en allerlei leuke en gedenkwaardige momenten die je beleeft. Maar wat doe je eigenlijk met die foto’s? Ja, natuurlijk deel je ze online met die en gene, maar het is zo jammer om er verder niets mee te doen. Het zijn soms zulke juweeltjes. Je bent niet de enige die hier tegenaan loopt. Het ontbreekt veel mensen gewoon aan de tijd om verder iets met de foto’s te doen. In dat gat is Klikkie gesprongen. Lijkt het jou ook wel wat om lid te worden? Bekijk dan eerst eens wat andere klanten in hun recensies vertellen over dit bedrijf. Is het echt een goed idee om lid te worden bij Klikkie of valt dat in de praktijk toch tegen? Lees de ervaringen van andere consumenten en beslis vervolgens wat jij zelf doet.

Over Klikkie

Klikkie is geboren met de vraag waarom foto’s afdrukken zoveel werk is. We maken met elkaar zo ontzettend veel foto’s, meer dan ooit in de geschiedenis. Maar afdrukken? Vroeger bracht je na je vakantie je rolletje weg en een week later kon je de foto’s ophalen. Wat een pret! Het is echt jammer dat we dat nu niet meer doen. Er zijn zoveel prachtige momentjes die het afdrukken meer dan waard zijn. Je bent vast van plan om een album te maken, maar jaren later is er nog niet van gekomen. Of je maakt wel een digitaal fotoboek en de kwaliteit laat te wensen over. Hierom is Klikkie ontstaan. Om jou te helpen bij het vieren van je leven en het koesteren van je herinneringen.

Waarom kiezen voor Klikkie

Je kiest voor Klikkie als je eigenlijk toch iets meer met al je foto’s wilt. Het kost je heel weinig tijd en toch krijgen je foto’s meer waarde. Je selecteert elke maand je tien mooiste foto’s en die gaan naar Klikkie. Daar werken experts die ervoor zorgen dat de plaatjes met een hoge kwaliteit worden afgedrukt. Je krijgt ze thuisbezorgd in een envelop. Klikkie kost je weinig tijd en je gaat wel veel meer genieten van je gemaakte foto’s. Je hoeft niet bang te zijn dat je dit steeds gaat vergeten, want je krijgt een maandelijkse herinnering. Heb je nu een keer iets minder foto’s of wil je een maandje overslaan, dan kan dat altijd.

Is Klikkie betrouwbaar?

Klikkie is absoluut een betrouwbaar bedrijf. Deze site ontstond juist om mensen te helpen. De oprichters merkten zelf hoe jammer het is om weinig met je foto’s te doen. Er zijn al heel wat reviews verschenen. Je leest daarin unaniem dat mensen heel positief zijn. Ze zijn ontzettend blij met de meerwaarde die de foto’s nu hebben voor henzelf en voor hun familie.

Klantenservice en klachten

De website van Klikkie is heel overzichtelijk. Heb je vragen of klachten, dan vindt je op de site al snel waar je wezen moet of hoe je het een en ander kunt regelen. Daarnaast is het zeker ook mogelijk om even te bellen met een van de medewerkers. Ook mailen behoort tot de mogelijkheden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al een tijdje lid van Klikkie? Of ben je dat een tijdje geweest? Laat dan in een review weten hoe je dit bedrijf beoordeelt. Mensen die overwegen om ook member te worden zijn heel benieuwd naar jouw ervaringen. Met jouw recensie help je dus een ander.

Reviews over Klikkie

Gerelateerde bedrijven

FotoDigitaliseren.nl logo
FotoDigitaliseren.nl
2 beoordelingen
9,5
MyPoster logo
MyPoster
3 beoordelingen
8,3
Fotofabriek logo
Fotofabriek
3 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Klikkie

Klikkie is geverifieerd door ons expert team. De webshop Klikkie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Klikkie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Klikkie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Klikkie is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Klikkie te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Klikkie.

Geplaatst op: 10-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Klikkie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FotoDigitaliseren.nl logo
FotoDigitaliseren.nl
2 beoordelingen
9,5
MyPoster logo
MyPoster
3 beoordelingen
8,3
Fotofabriek logo
Fotofabriek
3 beoordelingen
8,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Klikkie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Klikkie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Klikkie actief?

Klikkie is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fotoboeken en diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Klikkie reviews? Dan kun je naar de website van Klikkie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie