Kleertjes.com logo

Kleertjes.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Kleertjes.com reviews, ervaringen en beoordelingen
164
Kleertjes.com logo
Website
Kleertjes.com
Categorie
Mode

Kleertjes.com

Een webwinkel met alle merkkleding voor baby’s, kinderen en aanstaande moeders is de bekende shop Kleertjes.com. Hier vind je meer dan 120 merken kleding, schoenen, nachtkleding, ondergoed en accessoires van uitstekende kwaliteit en niet onbelangrijk vaak een relatief scherpe prijs. Behalve de allernieuwste mode vind je hier ook de mode van de afgelopen seizoenen, waarbij mogelijke kortingen op kunnen lopen tot circa 70%. Daardoor is deze webshop al snel toegankelijk voor iedere portemonnee. Net als iedere andere webwinkel kun je hier altijd je producten kopen. Kleertjes.com is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend. Bestellen doe je er veilig en snel door het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Dit is voor een webwinkel niet onbelangrijk om te hebben. Je bestelling wordt binnen in veel gevallen 24 uur bij je thuis afgeleverd. Bovendien worden de meeste bestellingen zorgvuldig en leuk ingepakt en krijg je er een leuke verrassing bij. Met de stempelkaart kun je sparen voor kortingen en betalen gaat veilig en heel eenvoudig met bijvoorbeeld betaalsystemen zoals het doorgaans betrouwbare iDEAL, creditcard of PayPal.

Kleertjes.com reviews

Er is een zeer grote markt op het gebied van kinderkleding, kinderschoenen en babykleding. De vraag er naar is erg groot, waardoor ook het aanbod steeds groter wordt. Door de vele verschillende aanbieders zien sommige mensen de bomen door het bos niet meer. Wil jij bij Kleertjes.com producten bestellen? Lees dan eerst eens de Kleertjes.com ervaringen om zeker te zijn van je keuze.

Kleertjes.com ervaringen

Heb jij al eens kinderkleding gekocht bij Kleertjes.com? Waren jouw Kleertjes.com ervaringen erg positief, of juist negatief? Door jouw verhaal te delen met andere mensen kun je er voor zorgen dat zij de juiste keuze kunnen maken. Wij horen graag jouw Kleertjes.com ervaringen met deze webshop, zowel de negatieve als de positieve. Niet alleen wij stellen dit op prijs, maar ook vele andere mensen zullen het fijn vinden.

Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Stoute-schoenen logo
Stoute-schoenen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
5
50% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Onze beoordeling over Kleertjes.com

Kleertjes.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kleertjes.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kleertjes.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kleertjes.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Kleertjes.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Kleertjes.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kleertjes.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters / bedriegers

Blijf weg van deze webshop mensen!
Ik ben door hen beschuldigd van diefstal.
Ik stuurde één van twee bestelde pakketten terug.
Het gehouden pakje werd netjes betaald, het teruggestuurde niet natuurlijk.
De webshop stuurde me foto's dat ik een lege fles wijn zou hebben teruggestuurd. Wellicht een medewerker die de boel daar bedriegt?
Ze blijven me nog steeds beschuldigen van diefstal en oplichting.
Ik heb dat mijn klacht in België wordt aanvaard door het parket. Benieuwd wat ze dan gaan doen!

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Tom D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service!!

Zeer slechte service!! Ik heb mijn bestelling retour gedaan tot op heden weet ik nog niet of maar retour is ontvangen! Zeven keer een mail moeten doen om te vragen of mijn retour is ontvangen! Iedere keer wordt er gevraagd naar een ordernummer deze Heb ik al zeven keer doorgegeven! JE bestel ik nooit weer IK wacht nog steeds op mijn geld!!!

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yvon G.

3 / 10
1/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Na twee weken nog niet mijn dure bestelling gekregen

431 / 5000
Translation results
kleeerjes.com heeft het bezorgbedrijf gewijzigd dat alleen bezorgt tussen 17:00 en 22:00 wat geen probleem is als het geen kantooradres is. na twee weken bellen en e-mailen heb ik nog steeds geen zeer expemsive bestelling ontvangen die ik heb geplaatst omdat ze het bedrijf niet kunnen vragen om het pakket tussen 17:00 en 17:30 uur af te leveren, wat kantoortijd is en tijd dat bezoer werkt. Ik ben erg teleurgesteld in zo'n slechte service.

Geplaatst op: 12-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sandra

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden

Ik was wat huiverig om huiverig om hier te bestellen maar het was uiteindelijk een goede keuze geweest. De bestelling was al snel in huis en ik ben er nog steeds erg blij mee!

Geplaatst op: 29-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sophie G.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kleertjes.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Donnay logo
Donnay
3 beoordelingen
8
ANWB Webwinkel logo
ANWB Webwinkel
5 beoordelingen
5,4
Stoute-schoenen logo
Stoute-schoenen
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kleertjes.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Kleertjes.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kleertjes.com actief?

Kleertjes.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , schoenenwinkels en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kleertjes.com reviews? Dan kun je naar de website van Kleertjes.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie