Kinderboekjes.nl logo

Kinderboekjes.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Kinderboekjes.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4871
Kinderboekjes.nl logo
Website
kinderboekjes.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Kinderboekjes.nl

Verhalen zijn er voor jong én oud. We verdwalen erin, vinden er net onze weg door en zijn haast niet weg te jagen van de boekenstapel op tafel. Boeken zijn dan ook het ideale geschenk voor naasten en geliefden, dé manier even weg te dromen en zó veel meer. Het zijn ervaringen die we voor geen goud willen missen. Ook kinderen lezen graag. Vandaag vertellen we je meer over Kinderboekjes.nl, een plek waar je de leukste boeken op de kop tikt. Maar hoe werkt deze website nu juist? En is deze werking betrouwbaar? Op basis van ervaringen die huidige klanten achterlieten, ontdek je er hieronder alles over.

Over Kinderboekjes.nl

Kinderboekjes.nl is een overzichtelijke, digitale boekenwinkel. Je vindt er een uitgebreid aanbod baby-, kinder-, tiener- en voorleesboeken en dit aan lage prijzen. Het is niet altijd even eenvoudig een boek uit te kiezen. De mogelijkheden zijn overvloedig en wanneer je brede interesses hebt, kunnen de categorieën die in aanmerking komen oplopen. Kinderboekjes.nl bestaat erin je op weg te helpen - van twijfel naar beslissing, tot een leeservaring waarvan je geniet.

Waarom kiezen voor Kinderboekjes.nl?

Kinderboekjes.nl biedt een brede waaier aan baby-, kinder-, tiener- en voorleesboeken. Veel boeken komen voor verschillende leeftijds- en doelgroepen in aanmerking. Je kan je zoekresultaten dan ook volgens deze filters verfijnen. Boeken bij Kinderboekjes.nl zijn er in een heleboel genres, stijlen en kleuren. Of je nu van illustraties houdt, of net niet, of van interactieve bladzijden, of net niet, het kán allemaal. Benieuwd naar een specifieke greep uit het aanbod? Wat dacht je van een reeks Geronimo Stilton, Dora The Explorer, Jommeke, Kleine Prins, of Pokémon boeken? Ook het soort boek kan verschil maken. Er zijn talrijke mogelijkheden - denk hierbij aan zoekboeken, geluidenboeken, prentenboeken, maar ook doe-, kijk-, bad-, strip- en puzzelboeken behoren tot het aanbod.

Is Kinderboekjes.nl betrouwbaar?

Naast het aanbod kom je uiteraard graag meer te weten over de werking van Kinderboekjes.nl en of deze betrouwbaar is. Wanneer we kijken naar tevredenheidspeilingen en ervaringen van eerdere en huidige klanten, stellen we vast dat Kinderboekjes.nl geapprecieerd en gegeerd wordt. Bij rondvraag in je omgeving, kom je wellicht tot dezelfde conclusie. Aarzel niet en maak je kroost of naasten vandaag nog wijzer met een stapel boeken - het zijn, stuk voor stuk, heuse leeservaringen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Wens je contact op te nemen met Kinderboekjes.nl? Je bereikt de klantenservice via WhatsApp of door je vraag in een online contactformulier te stellen. Wanneer je naar Facebook, LinkedIn, Instagram, TikTok of Twitter surft, blijf je op de hoogte van de recentste ontwikkelingen en updates.

Wil jij ook beoordelen?

Werd ook jij klant bij Kinderboekjes.nl en ben je tevreden over de werking? Deel je graag wat meer over je ervaringen? Dit kan geïnteresseerde lezers verderhelpen in hun zoektocht. Op deze manier verzamelen we steeds meer informatie met betrekking tot de betrouwbaarheid van Kinderboekjes.nl en wat men ervan mag verwachten.

Reviews over Kinderboekjes.nl
Gerelateerde bedrijven
Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
2 beoordelingen
8
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Tina logo
Tina
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,9
100% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Geweldige service en een fantastisch aanbod!

Onlangs heb ik kinderboekjes gekocht bij kinderboekjes.nl en ik kan niet enthousiaster zijn over mijn ervaring. De snelle service was echt indrukwekkend; ik had de bestelling in een mum van tijd in huis, waardoor mijn kinderen snel van hun nieuwe boekjes konden genieten.

Het aanbod op de website is gewoonweg fantastisch! Er zijn zoveel leuke en educatieve boeken beschikbaar voor verschillende leeftijdsgroepen en interesses. Het was gemakkelijk om een geweldige selectie te maken voor mijn kinderen, en ik heb zelfs een paar verborgen schatten ontdekt die ik vroeger zelf las.

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en de algehele ervaring bij kinderboekjes.nl. Ik kan de website zonder aarzeling aanbevelen aan andere ouders die op zoek zijn naar kwalitatieve en leuke kinderboeken. Bedankt, kinderboekjes.nl, voor de geweldige service en het leuke aanbod!

Geplaatst op: 31-03-2023
Laatst bewerkt op: 31-03-2023
Geschreven door: Luuk V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne ervaring

Het bestellen en de verwerking van de bestelling verliep prima. Niks op aan te merken. Prijzen van Kinderboekjes.nl zijn laag in vergelijking met de andere webshops. Ga er zeker vaker bestellen.

Geplaatst op: 21-02-2023
Laatst bewerkt op: 21-02-2023
Geschreven door: Marloes D.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

2 boekjes besteld. Postnl kwam zijn belofte niet na, dat wilde ze oplossen door meteen nieuwe te sturen. Dat vonden wij zonde en we hebben afgewacht.. Aardig toch dat aanbod ?

Geplaatst op: 07-01-2023
Laatst bewerkt op: 07-01-2023
Geschreven door: Manita B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Correcte en snelle levering

De boekjes waren goed verpakt en had ze de volgende dag netjes in de brievenbus.

Geplaatst op: 14-12-2022
Laatst bewerkt op: 14-12-2022
Geschreven door: Jolanda V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super service

Boekje besteld als kado, kwam netjes na 2 dagen binnen. Helaas was de kaft kapot. Contact opgenomen en binnen 10min was het opgelost. Vanmorgen kosteloos een nieuwe toegestuurd gekregen! Top service! Mega vriendelijk en super snel geholpen. Zeker voor herhaling vatbaar

Geplaatst op: 15-12-2022
Laatst bewerkt op: 15-12-2022
Geschreven door: Nathalie K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Mooi bedrijf

Ik heb vorige week voor de eerste keer bij kinderboekjes.nl een bestelling geplaatst nadat ik ze gevonden had binnen Google. Erg fijne site en doet wat het moet doen. Verzending is gewoon goed geregeld en komt tijdig binnen, perfect voor pakjesavond geleverd!

Geplaatst op: 23-11-2022
Laatst bewerkt op: 23-11-2022
Geschreven door: Yannick V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kinderboekjes.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
2 beoordelingen
8
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Tina logo
Tina
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kinderboekjes.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Kinderboekjes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kinderboekjes.nl actief?

Kinderboekjes.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kinderboekjes.nl reviews? Dan kun je naar de website van Kinderboekjes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie