Kijoo logo

Kijoo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Kijoo reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Kijoo logo
Website
kijoo.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen KiJoo

Als er nou één product is waarbij er ruime keuze is, dan is het wel de televisie. De technische ontwikkelingen volgen elkaar in zeer snel tempo op. Een van de aanbieders van moderne televisies is KiJoo. Het zou voor jou ook zomaar eens een geschikte partner kunnen zijn, zeker als je waarde hecht aan uitleg en informatie. Om een beter beeld te krijgen van de producten en diensten van KiJoo hebben we hier de reviews en ervaringen van klanten voor je samengevat. Aan de hand daarvan kun je beslissen ok ook zaken te doen met KiJoo.

Over KiJoo

Ongeacht welke televisie je ook zoekt van welk bekend merk dan ook, KiJoo heeft zo goed als alles op het gebied van televisies. Het aanbod is echter breder, want ook voor alles op het gebied van geluid, beamers, huishoudelijke apparaten en accessoires ben je er op de juiste plaats. Je koopt bij KiJoo uiteraard het nieuwste van het nieuwste. Groot verschil met andere aanbieders is echter wel dat je bij deze specialist echt uitleg krijgt. Veel mensen ontberen kennis en kiezen te snel voor een bepaald product. Bij KiJoo leggen ze je echt uit hoe het werkt, waardoor je op basis van jouw wensen een betere keuze maakt. Bovendien weet je als je een product koopt bij KiJoo over welke functies een televisie beschikt en hoe je die kunt gebruiken.

Waarom kiezen voor KiJoo?

Bij KiJoo vind je producten van aansprekende merken als Sony, LG, Panasonic, Canal Digital, ValueLine, Vogel’s, Sonos, DeLonghi en Samsung. KiJoo heeft een breed aanbod aan QLED-televisies, 4K Ultra HD-TV’s. OLED-TV’s en eveneens alles op het gebied van geluid, beamers en accessoires. Bij de aankoop word je bijzonder ondersteund. Je krijgt uitgebreide hulp bij het maken van de juiste keuzes, en dat is vaak waar het bij de consument aan ontbreekt. Omdat de ontwikkelingen elkaar in televisieland snel opvolgen, is het voor de klant nogal eens ingewikkeld. Daarom helpt KiJoo je graag met uitgebreide informatie, handige video’s en duidelijke stappenplannen. KiJoo wil dat je niet alleen tevreden bent over het product, maar ook over de product keuze.

Is KiJoo betrouwbaar?

In KiJoo, zo leren de reviews en ervaringen van klanten ons, stuit je op een zeer betrouwbare partner. Het krijgt niet voor niets vijf sterren van de klanten. Bovendien beschikt KiJoo over het QShops Certificaat, een certificaat dat doorgaans alleen aan betrouwbare partijen wordt uitgereikt. Ook het feit dat je op de website van KiJoo het adres en zelfs de Kamer van Koophandel en BTW nummers vindt, zegt wel iets over de betrouwbaarheid van deze aanbieder. De betrouwbaarheid komt verder tot uiting in de garantieperiode van twee jaar die je op de producten krijgt.

Klantenservice en klachten

Zoek je, bijvoorbeeld omdat je een klacht hebt, contact met KiJoo, dan heb je verschillende mogelijkheden. Je kunt een brief sturen en gewoon met deze specialist bellen. Je kunt ook een e-mail sturen. KiJoo is ook duidelijk aanwezig op de sociale media. Je vindt KiJoo onder meer terug op Facebook, Twitter en Instagram. Ook via die weg kun je gemakkelijk en snel contact leggen.

Wil jij ook beoordelen?

Iedereen heeft baat bij de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van een product of dienst. Voor KiJoo is dat niet anders. Op basis van hun oordeel neem jij namelijk een beter besluit. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Je doet er andere mensen een groot plezier mee.

Reviews over Kijoo

Gerelateerde bedrijven

FunBelgium logo
FunBelgium
2 beoordelingen
9,5
HP Store logo
HP Store
2 beoordelingen
8,5
Huawei logo
Huawei
2 beoordelingen
9,5
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Kijoo

Ons team van experts heeft Kijoo geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Kijoo bestaat al sinds 2017 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Kijoo is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Kijoo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van kijoo.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg tevreden

Ik ben zeer tevreden met de bezorging die ik heb gehad bij Kijoo. De service was ook erg goed en ze hebben me goed geholpen met het op de hoogte houden van de levering en van de bestelling.

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 19-07-2021
Geschreven door: Maria V.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kijoo


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FunBelgium logo
FunBelgium
2 beoordelingen
9,5
HP Store logo
HP Store
2 beoordelingen
8,5
Huawei logo
Huawei
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kijoo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kijoo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kijoo actief?

Kijoo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kijoo reviews? Dan kun je naar de website van Kijoo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie