KHL-inkt.nl logo

KHL-inkt.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

KHL-inkt.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3797
KHL-inkt.nl logo
Website
KHL-inkt.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen KHL-inkt.nl

Printen is iets wat zowel op kantoor als thuis vaak genoeg moet gebeuren. En wie printer zegt denkt natuurlijk meteen aan inkt. Elk type printer heeft zo zijn eigen benodigdheden wat de inkt betreft. Door het enorme aanbod aan types printer is het vaak ook lastig om alles in een fysieke winkel terug te vinden. Gelukkig heb je als alternatief een website als KHL-inkt.nl waar je een breed gamma aan printertoebehoren terug kunt vinden. Maar is KHL-inkt.nl een betrouwbare webwinkel? Zijn de beoordelingen positief of negatief? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Op deze pagina vind je reviews over, ervaringen met en beoordelingen van KHL-inkt.nl terug. Zo weet jij waar je aan toe bent.

Over KHL-inkt.nl

KHL-inkt.nl is een website die al enkele jaren actief is binnen de sector van de printertoebehoren. De webshop is de online tak van een fysieke winkel die je in Hasselt terug kunt vinden. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je bij KHL-inkt.nl terechtkomt bij specialisten ter zake die goed advies kunnen leveren betreffende de producten. KHL-inkt.nl steunt naast specialistische kennis vooral op een breed gamma en een focus op een scherpe prijs. De webwinkel staat onder andere bekend voor het assortiment aan alternatieve producten van een hoge kwaliteit. Naast een breed gamma aan bekende merken zoals HP, Canon, Epson, Brother, Lexmark, Samsung en ga zo maar door vind je dus ook goedkopere maar kwalitatief gelijkwaardige alternatieven terug bij KHL-inkt.nl. Bij KHL-inkt.nl ontvang je als klant ook een leuke hoeveelheidskorting bij de aankoop van de huismerken van het bedrijf. Voor meer informatie kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van KHL-inkt.nl.

Waarom kiezen voor KHL-inkt.nl?

Bij KHL-inkt.nl vind je een groot assortiment aan printertoebehoren. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: cartridges, toners, printermerk en de blog van KHL-inkt.nl zelf. Vind je niet meteen terug waar je naar op zoek bent? Dan kan je in de zoekbalk op de website een trefwoord invullen om meteen terecht te komen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij KHL-inkt.nl in België en Nederland van gratis verzending bij bestellingen van meer dan tien euro. Wat de levertijd betreft kan je jouw pakketje bij bestellingen voor 19 uur reeds de volgende werkdag thuis verwachten. Zoals wettelijk verplicht krijg je tot 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling de tijd om pakketjes retour te sturen. Betalen kan bij KHL-inkt.nl op een veilige manier met onder andere kredietkaart, PayPal, Bancontact, overschrijving, iDeal en ga zo maar door.

Is KHL-inkt.nl betrouwbaar?

KHL-inkt.nl is een bedrijf dat ondertussen al bijna een decennium actief is binnen de sector van de printertoebehoren. Dat betekent natuurlijk ook dat in die tijd een goede reputatie is opgebouwd. Bovendien is KHL-inkt.nl de online tak van een fysieke winkel waar je met vragen en bij problemen terecht kunt. Het bedrijf beschikt over een eigen klantendienst en je vindt heel wat bedrijfs- en contactgegevens op de website terug zoals bijvoorbeeld het btw nummer. Ten slotte is het ook zo dat je veilig kunt betalen bij KHL-inkt.nl en de verbinding met de webshop een secure is op basis van het bekende SSL-certificaat.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je met vragen of problemen zit. In die gevallen kan je terecht bij de klantenservice van KHL-inkt.nl. De klantendienst kan je contacteren op verschillende manieren. Zo kan je telefonisch contact opnemen tijdens de kantooruren. Zo kan je een mail sturen, zo kan je een brief opsturen of je kunt ook via één van de social media profielen van KHL-inkt.nl een berichtje sturen. Is er iets misgelopen? Dat is natuurlijk vervelend. In dat geval kan je, bij voorkeur per mail, een klacht indienen bij de klantendienst van KHL-inkt.nl. Alternatief kan je jouw klacht ook indienen bij het speciaal daarvoor opgerichte ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens inkt of iets anders bij KHL-inkt.nl? Of is het zelfs jouw vaste adres? Dan kan je door op deze pagina een review te schrijven heel wat mensen verder helpen. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten van KHL-inkt.nl? Hoe zit het met de levertijd? Is het aanbod groot genoeg op de website? Is de klantenservice er eentje die jou vriendelijk en kordaat verder helpt? Zou je met andere woorden KHL-inkt.nl aanraden aan derden of net niet? Vertel ons jouw verhaal over KHL-inkt.nl en help toekomstige bezoekers correct in te schatten wat KHL-inkt.nl voor hen kan doen.

Reviews over KHL-inkt.nl

Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over KHL-inkt.nl

Ons team van experts heeft KHL-inkt.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van KHL-inkt.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. KHL-inkt.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

KHL-inkt.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van KHL-inkt.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van KHL-inkt.nl.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over KHL-inkt.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Alibaba logo
Alibaba
2 beoordelingen
9,5
Mobistoxx logo
Mobistoxx
3 beoordelingen
9
Manutan logo
Manutan
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is KHL-inkt.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over KHL-inkt.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is KHL-inkt.nl actief?

KHL-inkt.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de KHL-inkt.nl reviews? Dan kun je naar de website van KHL-inkt.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie