Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub logo

Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2388
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub

Het bedrijf Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub is geverifieerd door ons. De webshop Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk initatief

Erg leuke website met een leuk doel. Ik ben al langer lid van deze club en maak altijd met plezier gebruik van de vele voordelen die je krijgt als je lid bent. Het bespaard mij ook best veel geld.

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maria V.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Redsightseeing.com logo
Redsightseeing.com
2 beoordelingen
9,5
Amsterdam Icebar logo
Amsterdam Icebar
2 beoordelingen
9,5
Amaze logo
Amaze
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub actief?

Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub reviews? Dan kun je naar de website van Kameraadjes: Feyenoord Juniorclub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie