Kaboomlaser logo

Kaboomlaser reviews, ervaringen en beoordelingen

Kaboomlaser reviews, ervaringen en beoordelingen
1754
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Kaboomlaser

Kaboomlaser is geverifieerd door ons expert team. De webshop Kaboomlaser bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Kaboomlaser lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Kaboomlaser. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Kaboomlaser is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Kaboomlaser te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Kaboomlaser.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke puzzels

Ik heb hier voor mijn moeders verjaardag een chaos puzzel gekocht en ze was er erg blij mee. Ze heeft de puzzel goed onderschat aangezien ze dacht dat ze er maar een halfuurtje mee bezig was :)

Geplaatst op: 29-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merel C.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Kaboomlaser


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

GYZS logo
GYZS
3 beoordelingen
7,3
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Kaboomlaser een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Kaboomlaser. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Kaboomlaser actief?

Kaboomlaser is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Kaboomlaser reviews? Dan kun je naar de website van Kaboomlaser gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie