Lichtdiscounter.nl logo

Lichtdiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Lichtdiscounter.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1783
Lichtdiscounter.nl logo
Website
lichtdiscounter.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Lichtdiscounter.nl

Licht is één van die dingen die een modern leven mogelijk maakt. De mogelijkheid om sfeervol de tuin te verlichten of om gewoon binnen te zien wat je aan het doen bent zorgt ervoor dat we ook na zonsondergang van het leven ten volle kunnen genieten. Bij Lichtdiscounter.nl vind je allerhande lampen en verlichting. Ben jij op zoek naar reviews, ervaringen en beoordelingen van Lichtdiscounter.nl? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen op basis van de ervaringen van echte klanten van Lichtdiscounter.nl.

Over Lichtdiscounter.nl

Lichtdiscounter.nl is een website die gespecialiseerd is in alles wat met licht te maken heeft. De website werd opgericht in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een one stop shop voor alles betreffende veerlichting. Lichtdiscounter.nl zet daarbij vooral in op een ruim aanbod en een lage prijs. Daarnaast is er ook heel wat aandacht voor een goed functionerende website. Zo is de website van Lichtdiscounter.nl volledig responsief voor bestellingen via een tablet of een smartphone en heb je als klant heel wat filtermogelijkheden. Bij Lichtdiscounter.nl kan je zowel als particulier als als zakelijke klant terecht. Heb je nieuwe verlichting nodig, maar ben je er nog niet echt goed uit hoe die exact eruit moet zien? Dan kan je op de website ook heel wat inspiratie terugvinden. Zo zijn er blogberichten met tips, tricks en inspiraties en kan je je daarnaast ook nog inschrijven voor de nieuwsbrief of één van de vele social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Lichtdiscounter.nl?

Lichtdiscounter.nl heeft in de eerste plaats een ruim assortiment. De website is onderverdeeld in de categorieën binnenverlichting, railverlichting, tuinverlichting en lampen. Onder elke categorie vind je echter tientallen subcategorieën van hanglampen tot vloerlampen tot wandlampen tot grondspots en nog veel meer. Heb je een keuze kunnen maken? Dan betaal je binnen Nederland en België geen verzendkosten. Wat de levertijd betreft hangt dit af van product tot product. Wel krijg je altijd een indicatie van de levertijd die in de regel tussen de één en vijf werkdagen ligt. Betalen kan op verschillende manieren zoals met iDeal, met de kredietkaart (Mastercard en Visa), met MisterCash, met een overboeking of met rembours. Heb je na de aankoop toch twijfels? Dan krijg je tot veertien dagen na ontvangst de tijd om jouw bestelling zonder opgave van reden te retourneren. Het spreekt voor zich dat het pakket in dit geval wel onbeschadigd dient te zijn.

Is Lichtdiscounter.nl betrouwbaar?

Het woord discount heeft bij veel mensen nog altijd een onbetrouwbare bijklank. Maar hoe zit dat met Lichtdiscounter.nl? In ieder geval vind je al meteen de nodige contactgegevens en bedrijfsgegevens van Lichtdiscounter.nl terug op de webshop. Het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel zijn vrij te vinden. Daarenboven is er een veilige betaalomgeving op poten gezet met de hulp van betalingspartner Multisafepay en werkt de verbinding met de website via de beveiligde SSL-verbinding. Lichtdiscounter.nl heeft tevens een eigen klantenservice en heeft duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden. Ten slotte is het bedrijf ook een gecertificeerd lid van het online keurmerk Webwinkelkeur. Dit alles betekent dat we Lichtdiscounter.nl vast en zeker als een veilige website mogen beschouwen.

Klantenservice en klachten

Lichtdiscounter.nl beschikt over een uitgebreide sectie in de klantenservice waar veelgestelde vragen beantwoord worden. Brengt dit geen soelaas? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice. Dat kan telefonisch, maar ook per mail of via het contactformulier op de website zelf. Ben je van de oude stempel? Dan is het ook mogelijk om een brief te schrijven naar het adres van de hoofdzetel. Bij een klacht wordt gevraagd om een correcte omschrijving mee te sturen alsmede het order- of factuurnummer van jouw bestelling. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging en krijgt binnen de 14 kalenderdagen een inhoudelijk antwoord. Kom je niet tot een overeenkomst? Dan kan het keurmerk Webwinkelkeur worden ingeschakeld of kan je een beroep doen op het Europese ODR platform.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis enkele lampen hangen die komen van Lichtdiscounter.nl? Dan zijn jouw ervaringen exact waar wij naar op zoek zijn. Hoe zou jij deze webshop beoordelen? Is de kwaliteit van de producten goed? Is in jouw mening de website zelf duidelijk en vlot te hanteren? Zou je Lichtdiscounter.nl aanraden aan derden? Zou je zelf opnieuw tot een aankoop over gaan? Laat het ons weten in een review op deze pagina en help toekomstige bezoekers om een gegronde mening te vormen over Lichtdiscounter.nl!

Reviews over Lichtdiscounter.nl
Gerelateerde bedrijven
Lamponline.nl logo
Lamponline.nl
2 beoordelingen
9,5
LEDshop Groenovatie logo
LEDshop Groenovatie
4 beoordelingen
5,8
Verlichting-en-lampen-online.nl logo
Verlichting-en-lampen-online.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Lichtdiscounter.nl

Het bedrijf Lichtdiscounter.nl is geverifieerd door ons. De webshop lichtdiscounter.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Lichtdiscounter.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Lichtdiscounter.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Lichtdiscounter.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van lichtdiscounter.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Lichtdiscounter.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Lichtdiscounter.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lamponline.nl logo
Lamponline.nl
2 beoordelingen
9,5
LEDshop Groenovatie logo
LEDshop Groenovatie
4 beoordelingen
5,8
Verlichting-en-lampen-online.nl logo
Verlichting-en-lampen-online.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Lichtdiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Lichtdiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Lichtdiscounter.nl actief?

Lichtdiscounter.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Lichtdiscounter.nl reviews? Dan kun je naar de website van Lichtdiscounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie