Just Russel logo

Just Russel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Just Russel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4766
Just Russel logo
Website
Just Russel
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Just Russel

Wil jij honden- of kattenvoer bestellen via Just Russel, maar wil je eerst meer weten over deze onderneming en te weten komen wat andere zoal over deze onderneming te vertellen hebben? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over het bedrijf achter de webwinkel Just Russel, zoals wat het bedrijf zoal aanbiedt, waarom je wel of niet klant moet worden bij Just Russel en of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Ook lees je hier wat huidige klanten van Just Russel zoal over het bedrijf te vertellen hebben. Na het lezen van deze informatie en ervaringen kun je met een gerust hart een heldere aankoopbeslissing maken.

Over Just Russel

Just Russel is een webwinkel waarbij je jouw eigen honden- en kattenvoer kunt samenstellen. Doormiddel van het beantwoorden van 10 vragen berekent een computer algoritme automatisch voor jou de juiste samenstelling en portie voor jouw huisdier. Hiermee zorg je altijd voor de juiste voeding voor jouw favoriete viervoeter en zorg je altijd voor voldoende voorraad in huis. Het bedrijf hecht veel waarde aan een goede voeding voor huisdieren. Veel huisdieren hebben last van overgewicht of krijgen niet de juiste voedingsstoffen binnen. Slechte voeding en verzorging vormen een groot probleem. De voeding van Just Russel bevat daarom kwalitatieve en natuurlijke ingrediënten en zorgt daarmee voor de juiste ondersteuning van jouw type huisdier.

Waarom kiezen voor Just Russel

Wil je betere voeding voor jouw huisdier? Neem dan een kijkje bij de webwinkel Just Russel. Bij Just Russel kun je de voeding van jouw hond of kat geheel naar wens samenstellen, zodat je de voeding kiest die exact bij de behoefte van jouw viervoeter aansluit. Ook kun je diverse andere producten toevoegen aan jouw bestelling, zoals speeltjes en koekjes. De honden- of kattenvoeding wordt gemakkelijk maandelijks bij je thuis geleverd, zodat je altijd voldoende voeding op voorraad hebt. Bovendien kan je via de webwinkel Just Russel altijd beroep doen op voedings- en hondenexperten.

Is Just Russel betrouwbaar?

Just Russel is een succesvolle webwinkel met een hoge naamsbekendheid. Het bedrijf heeft tal van tevreden klantenbeoordelingen en voldoet daarnaast aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo kun je veilig via de website betalen en kun je jouw abonnement gemakkelijk bijstellen en opzeggen indien gewenst. Het bedrijf gaat daarnaast veilig om met jouw persoonlijke informatie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Just Russel bestaat uit een ervaren team aan onder andere diverse voedings- en hondenexperten. Zij staan je graag te woord voor advies over de voeding van jouw viervoeter. Ook kun je het bedrijf benaderen voor andere vragen, zoals over jouw bestelling en over jouw abonnement. De klantenservice van het bedrijf is telefonisch bereikbaar en per mail. Just Russel staat je vakkundig te woord en helpt je graag bij het oplossen van eventuele klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij Just Russel en wil je andere potentiële klanten over jouw ervaringen met Just Russel vertellen? Laat dan een review achter en vertel andere hoe jij de producten en service van Just Russel hebt ervaren. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent over de geleverde producten en of je goed bent geholpen door een medewerker van Just Russel, indien je contact hebt gezocht met de klantenservice. Schrijf daarnaast ook of je Just Russel aan jouw familie of vrienden zou aanbevelen. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het verkrijgen van een objectief beeld over deze onderneming.

Reviews over Just Russel

Gerelateerde bedrijven

Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
2 beoordelingen
8,5
Brekz.nl logo
Brekz.nl
37 beoordelingen
5,7
Ezydog logo
Ezydog
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Just Russel

Just Russel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Just Russel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Just Russel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Just Russel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Just Russel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Just Russel te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Just Russel.

Geplaatst op: 23-09-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bedrog

Wij hebben nooit een overeenkomst gemaakt dat we na de eerste bestelling, nog een tweede zouden plaatsen. Integendeel wouden we testen of Búzio deze brokken liever zou eten dan de veel goedkopere die in de winkel verkrijgbaar zijn.
Daar hij de brokken totaal niet graag lust, zouden wij dan ook nooit een tweede bestelling plaatsen.

Wij hebben nooit een sms of e-mail ontvangen voor een tweede bestelling en waren dan ook zeer verbaasd dat er plots iets werd geleverd, erger nog, blijkt dat ook het bedrag van onze MasterCard is gehaald zonder wij daar ook maar enige toelating voor hebben gegeven!

Dit is een handelswijze die totaal niet correct is en die wij dan ook zullen aanvechten.

Geplaatst op: 02-03-2023
Laatst bewerkt op: 02-03-2023
Geschreven door: Nico V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
;)

Weet niet of even goed is dan DA voeding, maar mijn hond lijk ok te vinden! Is maar half prijs, komt aan huis, makkelijk... Stoelgang, vacht is afwachten, tfeit dat kleine zakken zijn is ook makkelijker.

Geplaatst op: 29-10-2022
Laatst bewerkt op: 29-10-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Just Russel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vogelvoeronline logo
Vogelvoeronline
2 beoordelingen
8,5
Brekz.nl logo
Brekz.nl
37 beoordelingen
5,7
Ezydog logo
Ezydog
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Just Russel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Just Russel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Just Russel actief?

Just Russel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Just Russel reviews? Dan kun je naar de website van Just Russel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie