Junglück logo

Junglück reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Junglück reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4093
Junglück logo
Website
junglueck.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Junglück

Bij Junglück shop je natuurlijke cosmetica. De producten worden gemaakt in Duitsland en bevatten enkel natuurlijke en zuivere ingrediënten. Ook zorgt Junglück ervoor dat er zo min mogelijk afval wordt achtergelaten. De pure huidverzorgingslijn is hierdoor niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Junglück voordat jij jouw mandje volgooit met natuurlijke cosmetica? Wij hebben klanten van Junglück graagd om hun beoordeling en deze reviews van Junglück op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Junglück te kopen.

Over Junglück

Alles wat ze bij Junglück doen, is altijd gebaseerd op drie belangrijke pijlers: eerlijkheid, duurzaamheid en verantwoording. Vanaf de oprichting van dit bedrijf was het belangrijk om naar het grote geheel te kijken. Junglück richt zich niet alleen op winst, maar op wat goed is voor jezelf en het milieu. Dit geldt niet alleen voor de productie van de verzorgingslijn, maar ook de verpakking is zeer duurzaam. Zo vind je geen bijsluiters bij jouw producten omdat deze toch worden weggegooid en wordt alle belangrijke informatie rechtstreeks op de flessen, potten en vouwdoosjes gedrukt. Jouw bestelling wordt verpakt in een FSC-gecertificeerde en CO2-gecompenseerde doos en vanuit Duitsland klimaatneutraal verzonden. Wanneer je producten op zijn, mag je je lege flessen retourneren. Als bedankje ontvang je 10% korting voor elke 10 flessen die je terugstuurt. Voor de toekomst heeft Junglück als doel om volledig cirulair te gaan produceren en alle verpakkingen consequent zelf te hergebruiken.

Waarom kiezen voor Junglück

Tegenwoordig liggen er veel producten in de schappen waar je eigenlijk niets van afweet. Vooral in de cosmetica-industrie is de lijst van ingrediënten vaak ellenlang en onbegrijpelijk. Junglück wil duidelijkheid scheppen en eerlijk tegen je zijn over de ingrediënten en de herkomst hiervan. Zo leggen ze altijd alle ingrediënten in detail uit en kom je meer te weten over hun voor- en nadelen. Je blijft op de hoogte door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, door blogposts te lezen op de website, door Junglück te volgen op social media of door de videos te kijken of naar de podcast te luisteren. Heb jij vragen over de producten of over Junglück? Dan is er altijd iemand van het team die jouw vragen persoonlijk zal beantwoorden en je advies zal geven. Je profiteert van gratis verzending vanaf €25,- en Junglück heeft een 30 dagen tevredenheidsgarantie.

Is Junglück betrouwbaar?

Met duizenden fans op social media heeft Junglück een grote community op weten te bouwen. De producten komen als "Zeer goed" uit de Dermatest en dankzij het SSL certificaat weet je dat jouw gegevens veilig zijn als je een aankoop doet. Check zeker de ervaringen van andere klanten voor het plaatsen van jouw bestelling. Dit is de beste manier om er achter te komen of een bedrijf en haar producten doen wat beloofd wordt.

Klantenservice en klachten

Bij de veelgestelde vragen vind je de antwoorden op vragen omtrent levering, verzendkosten, de ingrediënten in de producten en nog veel meer. Wordt jouw vraag niet beantwoord? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Junglück. Dit kan telefonisch of per e-mail.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de 100% veganistisch en diervriendelijke huidverzorging van Junglück? Deel jouw ervaring dan met de bezoekers van Ervaringensite.nl. Het kost je slechts een paar minuten om jouw beoordeling over Junglück achter te laten en je helpt anderen zo bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over Junglück

Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Junglück

Het bedrijf Junglück is geverifieerd door ons. De webshop junglueck.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Junglück is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Junglück maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Junglück is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van junglueck.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Junglück.

Geplaatst op: 13-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Junglück


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Arganwinkel.nl logo
Arganwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Sport-Thieme logo
Sport-Thieme
3 beoordelingen
8
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Junglück een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Junglück. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Junglück actief?

Junglück is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Junglück reviews? Dan kun je naar de website van Junglück gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie