Jiba logo

Jiba reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Jiba reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Jiba ervaringen

Opzoek naar Jiba ervaringen, beoordelingen, reviews en/of klachten? Bekijk hieronder wat anders consumenten hebben ondervonden met Jiba en wat u staat te wachten!

Over Jiba

Bij Jiba kun je zonvakanties naar diverse bestemmingen boeken. Zo kun je vakanties boeken naar landen rond de Middellandse Zee en Afrika. Bestemmingen die je vindt op de site van Jiba zijn onder meer te vinden in de volgende landen: Cyprus, Gambia, Kaapverdië Griekenland, Italië, Malta, Marokko, Portugal, Turkije, Tunesië en Spanje. Zoek je een betrouwbare Jiba stat bekent als een aanbieder van vakantieverblijven voor een prijs die aantrekkelijk is te noemen. De meeste bestemmingen zijn op circa zes uur vliegen van Schiphol. Jiba vindt het vooral belangrijk dat de vakantieverblijven een kleinschalig karakter hebben waar genieten tijdens het verblijf staat. Op de website van Jiba heb je de keus uit vier verschillende thema’s. Zo heb je de thema’s Beach Life, Go Outside, Like Home en Romance. Als je voor bijvoorbeeld het thema Like Home kiest, dan kun je kiezen voor een bestemming waar de kamers goed zijn ingericht en waar je een soort van thuis gevoel krijgt. Bij het thema Go Outside kun je bestemmingen kieen die voor natuur en rust staan. Beach Life spreekt min of meer voor zich. Hier kun je heerlijk op en langs het strand relaxen. Ga je voor romantische bestemmingen, dan is Romance het thema die je het best kunt kiezen.

Heb jij Jiba ervaringen?

Heb je een vakantie geboekt bij Jiba en wil jij je jiba ervaringen delen? Wij horen graag je verhaal en wat je beoordeling is. Wellicht dat mensen iets aan jouw ervaring hebben en op basis van jouw ervaring kunnen beslissen of ze wel of niet naar een bepaalde bestemming moeten gaan of dat ze überhaupt wel bij Jiba een vakantie moeten boeken.

Gerelateerde bedrijven

Oxxio logo
Oxxio
12 beoordelingen
7
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5
7,2
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Jiba

Het bedrijf Jiba is geverifieerd door ons. De webshop Jiba is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Jiba is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Jiba maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Jiba is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Jiba te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie bestemmingen

Ze hebben leuke en mooie bestemmingen. 5 jaar op rij met vrienden en het gezin op vakantie geweest via Jiba. Altijd goed en weet waar ik op kan rekenen.

Geplaatst op: 24-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dave

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
De beste reisaanbieder

In mijn ogen is Jiba gewoon een van de beste reisaanbieders. Ze hebben heldere en duidelijke communicatie en je weet precies wat de status van je reservering is.

Ook over de website ben ik heel erg te spreken, en je komt direct in de vakantiesferen.

Jaar op jaar boek ik bij Jiba en nog nooit een ding aan te merken gehad.

Dus pak gewoon je voordeel en voorkom jezelf een hoop gedoen en boek lekker bij Jiba.

Ik ben een klant die ze nog lang gaan houden als ze zo door blijven gaan. Het is en blijft gewoon een feestje om bij hun te boeken.

Geplaatst op: 07-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Top vakantie gehad

Wij hebben via Jiba onze vakantie naar Turkijke geboekt en hebben geen enkele problemen gekend. De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt in het zwembad en wij hebben genot van he zonnetje. Een prachtige vakantie voor een goede prijs .

Geplaatst op: 04-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Fam. B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Eigenbelang Jiba gaat voor Klantbelang

Wij zijn erg teleurgesteld in Jiba, omdat zij ons niet heeft geïnformeerd over een modderstroom, die bijna 2 weken voor ons vertrek het strand en koraalrif bij het hotel heeft getroffen. Hierdoor konden wij geen kant duiken maken op het huisrif, omdat het zicht onderwater ontzettend slecht en troebel is door alle modder in het water. Wij hebben hierdoor extra kosten moeten maken voor duiktrips naar andere locaties en Jiba weigert ons hierin enigszins tegemoet te komen. Wij hadden van Jiba een klantvriendelijke houding verwacht. Helaas staat het klantbelang niet voorop bij Jiba, erg teleurstellend. Jiba geeft aan dat zij niet op de hoogte waren, terwijl de reisleider ter plaatse aan gaf al meerdere klachten genoteerd te hebben in de periode voor onze aankomst. Blijkbaar gaat er iets fout in de communicatie tussen reisleider en Jiba, waarvan wij als klant de dupe zijn. Enige compensatie voor de gemaakte extra kosten lijkt ons op z’n plaats. Helaas denkt Jiba daar anders over. Het cijfer heeft betrekking op het gebrek aan organisatie bij Jiba. Het hotel heeft haar best gedaan om het strand zsm te herstellen.

Geplaatst op: 16-11-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Jiba


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oxxio logo
Oxxio
12 beoordelingen
7
TUI Cars logo
TUI Cars
3 beoordelingen
7,3
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Jiba een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Jiba. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Jiba actief?

Jiba is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Jiba reviews? Dan kun je naar de website van Jiba gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie