iUsed.nl logo

iUsed.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

iUsed.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4254
iUsed.nl logo
Website
iUsed.nl
Categorie
Telecom

Reviews en ervaringen iUsed.nl

Technologie is alomtegenwoordig vandaag de dag. Als je geen Macbook of iPhone hebt dan is het een stuk moeilijker om te ontspannen, om contact te houden of om te werken. Technologie is echter ook duur en zeker bij de producten van Apple is dat het geval. Ben jij op zoek naar een Apple computer, smartphone of tablet maar wil je liever niet de hele prijs betalen? Dan kan je terecht bij iUsed.nl voor een refurbished model. Maar is iUsed.nl wel betrouwbaar? Je ontdekt het op deze pagina. Hier lees je immers reviews en beoordelingen over iUsed.nl. Zo kan je ervaring met iUsed.nl opdoen op een voor jou veilige manier!

Over iUsed.nl

iUsed.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van refurbished producten van Apple. Als je niet bekend bent met de term refurbished: dat betekent dat de producten eerder gebruikt zijn maar terug in nieuwstaat zijn gebracht. In de praktijk worden kapotte onderdelen verwisseld, wordt eventuele data gewist en wordt het gehele toestel onderworpen aan een grondige reiniging. iUsed.nl is in het genre één van de grootste webshops van de Benelux en heeft ondertussen al meer dan 25 jaar ervaring met refurbished toestellen van Apple. Dat betekent dat je kunt rekenen op gecertificeerde technische specialisten, een bewezen kwaliteit en heel veel knowhow. Heb je een vraag of heb je advies nodig? De specialisten van iUsed.nl staan voor je klaar. De kenmerkende service van iUsed.nl gaat trouwens verder dan dat. Elk model dat te koop wordt aangeboden is grondig getest en gereinigd!

Waarom kiezen voor iUsed.nl?

iUsed.nl biedt een ruim gamma aan computers en andere producten van Apple aan. Zo vind je op de website categorieën terug als MacBook, iMac, Mac, iPad en iPhone. Al deze toestellen worden in perfecte refurbished toestand verkocht aan een veel lagere prijs dan je nieuw zou betalen. Bovendien zijn alle getoonde producten op de website ook meteen beschikbaar. Dat betekent dat je nooit lang hoeft te wachten. Verzending binnen de Benelux is gratis en al jouw aankopen kan je binnen de twee werkdagen aan de deur verwachten. Bij iUsed.nl geniet je daarenboven van twee jaar lang garantie en van de niet goed, geld terug garantie. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij een aankoop. Ook goed om te weten is dat alle computers die iUsed.nl verkoopt voorzien worden van een OS X installatie voor ze te koop worden aangeboden. Lekker handig!

Is iUsed.nl betrouwbaar?

iUsed.nl heeft meer dan 25 jaar ervaring met refurbished producten van Apple. Ook is het zo dat de webshop uitsluitend werkt met gecertificeerde experts en ook beschikt over het keurmerk Refurbished. Dat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van de aangeboden producten: dat is in orde. Daarnaast is het zo dat iUsed.nl beschikt over een eigen klantendienst en een eigen technische dienst. Op de website zelf vind je tal van reviews terug en iUsed.nl is ook een aangesloten lid van het gekende keurmerk Webshop Keurmerk. Ten slotte kan je bij iUsed.nl 100% veilig betalen via verschillende betalingsopties. Jouw bestelling vereffenen kan onder andere via PayPal, Bancontact, iDeal, Klarna, Visa en Maestro!

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Dan kan je even een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen op de website. Staat jouw vraag en/of antwoord hier niet bij? Dan kan je contact opnemen met de klantendienst. Dat kan door via sociale media een berichtje te sturen, door telefonisch contact op te nemen, door een mail te sturen of door gebruik te maken van de live chat functie. De klantendienst van iUsed.nl staat op elke werkdag binnen enkele uren voor jou klaar. Is er geen vraag maar wel een klacht? Dan kan je die per mail laten weten of je kunt jouw klacht ook doorgeven aan de dienst bemiddeling van Webshop Keurmerk. Bij klachten ontvang je steevast een ontvangstbevestiging en een antwoord binnen de twee weken.

Wil jij ook beoordelen?

Ontzettend belangrijk bij de zoektocht naar een refurbished stuk technologie zijn de beoordelingen en reviews van anderen. Wil jij onze bezoekers helpen door jouw ervaring met iUsed.nl op deze pagina op te schrijven? Dan zijn wij je eeuwig dankbaar. Wat vind jij van iUsed.nl? Vond je er wat je zocht? Werd jouw Apple product snel geleverd? Hoe schat jij de prijs-kwaliteitsverhouding in? Zou je deze webwinkel aanraden aan derden? Zou je er zelf opnieuw shoppen?

Reviews over iUsed.nl

Gerelateerde bedrijven

Gsmloket logo
Gsmloket
3 beoordelingen
10
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met iUsed.nl

iUsed.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop iUsed.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is iUsed.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via iUsed.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van iUsed.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van iUsed.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over iUsed.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Gsmloket logo
Gsmloket
3 beoordelingen
10
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
Conrad logo
Conrad
10 beoordelingen
7,1

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iUsed.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over iUsed.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is iUsed.nl actief?

iUsed.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) 2e hands , elektronica , telefonie en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de iUsed.nl reviews? Dan kun je naar de website van iUsed.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie