iPhone-cases.nl logo

iPhone-cases.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
iPhone-cases.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2898
iPhone-cases.nl logo
Website
iphone-cases.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen iPhone-cases.nl

Wil je weten graag meer weten over de beoordelingen die iPhone-cases heeft ontvangen van zijn klanten? Lees dan de reviews die wij voor je op een rij hebben gezet. Door de ervaringen van andere mensen door te nemen, kun je een redelijke inschatting maken van met wat voor een webshop je te maken hebt. Levert iPhone-cases.nl de telefoonhoesjes binnen de beloofde termijn en is de kwaliteit van de producten wel in orde? Kun je rekenen op de klantenservice bij vragen en problemen of word je aan je lot overgelaten? Neem de tijd om de recensies door te lezen en aan de hand daarvan kun je bepalen of je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt.

Over iPhone-cases.nl

iPhone-cases.nl is een handelsnaam van 2hills Ecommerce. Deze vennootschap is opgericht in 2007 en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Andere handelsnamen van deze firma zijn onder andere iPod-cases.nl, iPad-center.nl en Laptopverpakking.nl. Het bedrijf 2hills Ecommerce richt zich op de verkoop van telefoon-, tablet- en laptopaccessoires. Met iPhone-cases.nl wil de firma zijn klanten een optimale winkelervaring aanbieden vanaf de eerste keer dat zij de webshop bezoeken tot ver na het ontvangen van hun bestelde telefoonaccessoires. Het ruime assortiment omvat uitsluitend A-merken en de verzending gebeurt vanuit een eigen magazijn in Amersfoort. Mocht je niet tevreden zijn over de geleverde items, dan kun je gebruik maken van de 30 dagen durende niet-goed-geld-terug-garantie.

Waarom kiezen voor iPhone-cases.nl

Je kunt bij iPhone-cases.nl terecht voor hoesjes voor iPhones, iPads en MacBooks. Ook voor accessoires voor je Apple Watch ben je bij deze webwinkel aan het juiste adres. Als je de hoes, de oplader of de powerbank van je keuze op een werkdag voor 19:00 uur bestelt, dan zal deze dezelfde dag nog worden verzonden. Klanten met een afleveradres in Nederland of België betalen geen verzendkosten, ongeacht de bestelwaarde van hun order. Over het retourneren van telefoonhoesjes doet iPhone-cases.nl niet moeilijk. Je hebt 30 dagen de tijd, vanaf het moment dat je je pakket hebt ontvangen, om bij de klantenservice kenbaar te maken dat je van de aankoop wilt afzien. Het retourformulier kun je downloaden op de website. Je hoeft niet bang te zijn dat een geleverd artikel binnen korte tijd defect raakt, want als dit onverhoopt buiten jouw eigen schuld om toch gebeurt, dan kun je aanspraak maken op de garantie. Alle producten in het assortiment van iPhone-cases.nl hebben namelijk een garantietermijn van minimaal 12 maanden.

Is iPhone-cases.nl betrouwbaar?

Deze webshop is in het bezit van het keurmerk van Stichting Webshop Keurmerk. Ook de webwinkels iPod-cases.nl, iPad-center.nl en Laptopverpakking.nl dragen dit keurmerk en daarmee verklaart Stichting Webshop Keurmerk deze webshops veilig en betrouwbaar. Op de website van iPhone-cases.nl staan de bedrijfsgegevens, inclusief het KvK-nummer, duidelijk vermeld en ook aan zaken als een routebeschrijving en mogelijkheden om contact op te nemen is de nodige aandacht besteed. De webwinkel scoort een hoge reviewscore op Kiyoh op basis van ruim 3500 beoordelingen, dus de meeste klanten die de moeite hebben genomen om een review te plaatsen, hebben een positieve ervaring met iPhone-cases.nl. Verder komt de webshop vriendelijk, behulpzaam en servicegericht over. Klanten worden uitgenodigd om zich te laten adviseren door de klantenservice bij vragen. De optie om een artikel eerst te komen bekijken in de winkel in Amersfoort voordat je tot bestellen overgaat, wordt eveneens geboden. De online winkel iPhone-cases.nl komt over als zeer betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Wanneer je op de klantenservicebutton op de website klikt, kom je in een helder overzicht terecht met onderwerpen als verzending en bezorging, veilig betalen, ruilen en retourneren en garantie en defecten. Ook vind je er een onderdeel over contact. In deze sectie staan de openingstijden van de klantenservice genoemd en worden de verschillende manieren waarop je contact kunt opnemen besproken. Mocht je niet tevreden zijn over een artikel dat je geleverd hebt gekregen of ben je niet blij met de dienstverlening? Dan verzoekt 2hills Ecommerce je om je klacht telefonisch of per e-mail in te dienen. De klantenservice zal vervolgens zijn best doen om je een passende oplossing te bieden. Als je er niet uitkomt samen met iPhone-cases.nl, dan ben je vrij om je klacht voor te leggen aan Stichting Webshop Keurmerk. Wanneer je niet tevreden bent over de manier waarop de klantenservice van iPhone-cases.nl je klacht heeft afgehandeld, mag je het probleem aankaarten bij De Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij persoonlijk ervaring hebt met het bestellen van producten bij iPhone-cases.nl, dan kun je in een review vertellen over jouw bevindingen. Je kunt middels je recensie aan mogelijk toekomstige klanten laten weten of er sprake was van een snelle levering en of het bestelde product voldoet aan de beschrijving op de website. Ook kun je beschrijven hoe jouw eventuele contact met de klantenservice is verlopen. Voelde je je echt geholpen of vond je de klantvriendelijkheid juist ver te zoeken? Of je nu een goede of een slechte beoordeling achterlaat, door je ervaring te delen help je andere mensen met kiezen om hun accessoires bij iPhone-cases.nl te kopen of om juist elders te online winkelen.

Reviews over iPhone-cases.nl
Gerelateerde bedrijven
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Decoded logo
Decoded
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
7
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Defect hoesje, geen reactie

Defect hoesje ontvangen, na klacht ingediend te hebben ontving ik 1 reactie waarop ik weer moest reageren, daarna niks meer van ze gehoord. Geen geld terug of nieuw hoesje. Bestel hier zeker niet want als er iets mis is wat dus makkelijk kan met die chinese rommel die ze verkopen, dan hoor je gewoon niks en ben je je geld kwijt

Geplaatst op: 17-06-2023
Laatst bewerkt op: 17-06-2023
Geschreven door: Michel V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super mooi hoesje

De verzending was erg snel en de hoesjes zijn echt heel mooi. Ik heb er meteen wat meer besteld omdat ik niet kon kiezen. Wanneer ik weer nieuwe nodig heb kom ik hier weer terug.

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rosa B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over iPhone-cases.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Decoded logo
Decoded
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is iPhone-cases.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over iPhone-cases.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is iPhone-cases.nl actief?

iPhone-cases.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de iPhone-cases.nl reviews? Dan kun je naar de website van iPhone-cases.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie