123waldo.nl logo

123waldo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
123waldo.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1068
123waldo.nl logo
Website
123waldo.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 123waldo.nl

Ben je op zoek naar een onderneming die gespecialiseerd is in batterijen, toetsenborden, omvormers, powerbanks en ga zo maar door? Dan is 123waldo.nl misschien wel exact wat je zoekt. Wil je graag weten of 123waldo.nl een betrouwbare webshop is? Dan zit je op deze webpagina goed. Hier hebben wij immers reviews en beoordelingen van echte klanten van 123waldo.nl op een rij gezet. Zo krijg je nog voor je zelf tot een aankoop over gaat een goed inzicht in de betrouwbaarheid van 123waldo.nl!

Over 123waldo.nl

123waldo.nl is een zuiver online aanbieder van een breed assortiment aan producten in het genre van batterijen, omvormers en aanverwanten. Er is dus geen fysieke winkel. 123waldo.nl probeert daarentegen het verschil te maken in zijn markt door te steunen op lage prijzen en een deskundige aanpak. Zo wordt klantvriendelijkheid en persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel gedragen. Niet toevallig vind je op de website ook de hoofding tips & tricks terug. In deze subcategorie vind je tal van instructiefilmpjes met belangrijke informatie over het assortiment. Dat gaat van tips over de keuze van de juiste omvormer tot welke batterij je best kiest voor jouw stofzuiger. Een goede klantenservice en klantenbegeleiding is ook de reden dat er een niet goed, geld terug garantie gegeven wordt bij de webshop. 123waldo.nl levert zowel in België als in Nederland, maar ook in landen als Portugal, Spanje, Duitsland, Polen en Zwitserland. Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en aanbiedingen? Dan beschikt de website over diverse social media kanalen en kan je je ook inschrijven op de nieuwsbrief.

Waarom kiezen voor 123waldo.nl?

123waldo.nl beschikt over een ruim assortiment aan producten. De webshop bestaat uit de categorieën batterijen, accu’s & toebehoren, opladers, laptop toetsenborden, stroom omvormers, screen protectors, LCD schermen en nog veel meer. Heb je een bestelling geplaatst? Dan krijg je een track & trace-code waarmee je jouw bestelling op de voet kunt volgen. De verzendkosten bedragen in België en Nederland 4,90 euro tot aan een bedrag van 120 euro. Daarboven wordt alles gratis verzonden. De levertijd is in de regel rond de 1 à 2 werkdagen. Betalen kan via iDeal, American Express, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal, bankoverschrijving, GiroPay, ApplePay en Sofort. Heb je een bestelling laten leveren? Dan geniet je bij 123waldo.nl van en afkoelingsperiode van 330 kalenderdagen na ontvangst. Binnen deze periode kan je een beroep doen op jouw retourrecht. Vanaf het in gang zetten van deze procedure heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product ook daadwerkelijk terug te sturen.

Is 123waldo.nl betrouwbaar?

123waldo.nl is een webshop die geen fysiek adres heeft. Dat betekent echter nog niet meteen dat je deze webshop niet kunt vertrouwen. Eerst en vooral vind je op verschillende locaties op de website de relevante bedrijfsgegevens zoals btw nummer, KvK-nummer en adres van de hoofdzetel terug. Daarnaast is er een veilige verbinding met het internet. De zogenaamde veilige SSL-verbinding kan je herkennen aan het slotje in de adresbalk. Ook zijn er diverse social media-accounts om contact op te nemen. 123waldo.nl beschikt over een eigen klantenservice en er zijn ook duidelijk omschreven algemene voorwaarden. Ten slotte is het ook zo dat 123waldo.nl een gecertificeerd lid is van het online keurmerk WebWinkelKeur. Je hoeft je dus geen zorgen te maken: 123waldo.nl is absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een product? Of misschien een probleem met de levering? Eventueel een klacht? In alle bovenstaande gevallen kan je contact opnemen met de klantenservice van 123waldo.nl. Dat kan via het contactformulier op de website, maar ook per mail. Op de website van 123waldo.nl vind je bovendien een live chat-functie waar je terecht kunt. Ten slotte kan je ook telefonisch contact opnemen of een berichtje sturen op één van de social media-accounts. Dien je een klacht in? Dan doe je dit best via een aangetekend schrijven. Krijg je geen bevredigende reactie op jouw klacht? Dan kan je je nog wenden naar de dienst bemiddeling van WebWinkelKeur of het Europees ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een product van 123waldo.nl in het verleden? Of heb je misschien een slechte ervaring met deze webshop opgelopen? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf op deze pagina jouw review en beoordeling van 123waldo.nl en help toekomstige bezoekers een duidelijk idee van 123waldo.nl te hebben. Was je tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding? Was de levertijd goed? Zou je opnieuw bestellen bij123waldo.nl of net niet?

Reviews over 123waldo.nl
Gerelateerde bedrijven
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
1 beoordeling
9
CasualCases.nl logo
CasualCases.nl
2 beoordelingen
8,3
MediaMarkt logo
MediaMarkt
51 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen
6,8
50% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Reageert niet op klantenservice na product voor garantie

Heb mn omvormer teruggestuurd voor garantie maar na maanden wachten nog niks gehoord en reageren heeel traag op de chat en zonder informatie. Ben bang dat ik kan fluiten naar m'n product

Geplaatst op: 13-12-2022
Laatst bewerkt op: 13-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een baterij al binnen een jaar kapet

En niet eens een klanten survis alleen een chat waar je geen reactie op krijgt

Geplaatst op: 12-11-2022
Laatst bewerkt op: 12-11-2022
Geschreven door: Richard M.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Maffia praktijken???

Ik ontving een factuur voor bestelde goederen Van 123waldo.nl. Ik betaalde deze een paar dagen later. Blijkbaar diende ik dit aan Bol. com te betalen Dit was nergens vermeld. Heden claimt Bol.com deze som + extra kosten voor te late betaling. 123waldo bracht mij niet op de hoogte dat zij ten onrechte geld van mij ontvingen.

Geplaatst op: 28-07-2022
Laatst bewerkt op: 28-07-2022
Geschreven door: Carlo B.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Ruim aanbod

De winkel heeft een erg ruim aanbod op echte kwaliteit producten. Alles wordt ook snel geleverd en het zat ook erg goed verpakt. Ze doen alles wat er wordt beloofd.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dani E.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over 123waldo.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bestbuyhoesjes.nl logo
Bestbuyhoesjes.nl
1 beoordeling
9
CasualCases.nl logo
CasualCases.nl
2 beoordelingen
8,3
MediaMarkt logo
MediaMarkt
51 beoordelingen
4,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 123waldo.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over 123waldo.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 123waldo.nl actief?

123waldo.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 123waldo.nl reviews? Dan kun je naar de website van 123waldo.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie