Emounting.nl logo

Emounting.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Emounting.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
285
Emounting.nl logo
Website
Emounting.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Emounting.nl

Er zijn voldoende aanbieders van bevestigingen voor al jouw elektronica actief. Een bijzondere aanbieder is toch wel Emounting.nl. Zeker als je deze aanbieder nog niet kent doe je er goed aan hier onze samenvatting te lezen van de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Zo krijg je duidelijk wat deze aanbieder te bieden heeft. Vervolgens beslis je uiteraard helemaal zelf of je ook kiest voor Emounting.nl.

Over Emounting.nl

Emounting geldt als de nummer één op het gebied van elektronica bevestigingen. Officieel is de onderneming actief vanaf 2012, daarvoor was het bedrijf echter ook al actief alleen toen onder de naam laptopcomfort.nl. Emounting.nl levert RAM mounts voor zo goed als alle denkbare bevestigingen. Met deze RAM mounts is het een fluitje van een cent om diverse objecten op een zeer eenvoudige manier te bevestigen. RAM staat voor Round-a-Mount en wordt vanaf 1992 gemaakt in Seattle door National Products. RAM bevestigt alles aan alles. Zoveel is ondertussen wel duidelijk geworden.

Waarom kiezen voor Emounting.nl?

Je kiest voor Emounting.nl om de simpele reden dat je met de geleverde RAM alles kunt bevestigen. Emounting.nl levert RAM sets voor onder andere de smartphone, tablets, Netbooks, laptops, camera’s, navigaties, monitoren, scanners, keyboards en portofoons. Het blijft steeds de moeite waard het aanbod van Emounting.nl te checken, want steeds worden er nieuwe producten aan het al zo grote aanbod toegevoegd. De nummer één in elektronica bevestigingen werkt samen met de grootste Nederlandse importeurs waardoor er vrijwel altijd sprake is van een zeer snelle levering. Ook dat is een reden waarom veel mensen kiezen voor de producten en diensten van Emounting.nl.

Is Emounting.nl betrouwbaar?

Emounting.nl is een bedrijf waar je prima zaken mee kunt doen. Dat vertellen ons althans de recensies van bestaande klanten. Betrouwbaar is ook de verzending die behalve snel ook altijd gratis is. Bijzonder is ook het feit dat wanneer je een speciale bevestigingsbehoefte hebt, je dit kenbaar kunt maken bij Emounting.nl. Zij gaan vervolgens voor je aan de slag en stellen dan speciaal voor jou een set samen. Verder wordt ook de RAM alom geroemd. De speciale bevestigingen blijken ijzersterk en doen altijd precies wat beloofd is. Dat Emounting.nl betrouwbaar is, blijkt ook wel uit het feit dat het over het Webshop Keurmerk beschikt. En dat keurmerk krijgen alleen webshops die voldoen aan alle geldende wetten en regels. Tenslotte; Emounting.nl heeft een grote eigen voorraad en daarmee is de snelle levering die geboden wordt ook meteen verklaard.

Klantenservice en klachten

Klachten komen we in de reviews en ervaringen niet tegen. Mocht je echter een klacht hebben, dan krijg je volop de gelegenheid om die bij Emounting.nl kenbaar te maken. Zo is de specialist actief op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn, kanalen die je kunt gebruiken om in contact te komen met het bedrijf. Je kunt echter ook rechtstreeks bellen met Emounting.nl zoals het sturen van een e-mail ook een optie is. Abonneer je verder op de gratis nieuwsbrief, als je helemaal niets wilt missen van alles wat Emounting.nl je te bieden heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Met de wetenschap dat beoordelingen ontzettend veel waarde hebben als je moet kiezen tussen bepaalde producten of diensten, willen we je vragen om voortaan ook een recensie te schrijven. Daar help je mensen namelijk echt mee als ze moeite hebben om een keuze te maken.

Reviews over Emounting.nl
Gerelateerde bedrijven
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Decoded logo
Decoded
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede en leuke producten

Ik was al een tijdje op zoek naar een rokform hoesje voor mijn telefoon maar deze was niet direct leverbaar. Ik kreeg feedback tot ik hem eindelijk kon bestellen.

Geplaatst op: 28-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anke L.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Emounting.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
CaseCompany logo
CaseCompany
2 beoordelingen
9,3
123waldo.nl logo
123waldo.nl
4 beoordelingen
6,8
Decoded logo
Decoded
2 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Emounting.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Emounting.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Emounting.nl actief?

Emounting.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Emounting.nl reviews? Dan kun je naar de website van Emounting.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie