Geeektech logo

Geeektech reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Geeektech reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Geeektech logo
Website
geeektech.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Geeektech ervaringen zijn perfect om een beeld op te bouwen van het bedrijf. Het bedrijf staat bekend om de betaalbare gadget die je leven leuker en makkelijker maken. Inmiddels kan je er meer dan 5.000 verschillende gadgets. Lees hier alle Geeektech beoordelingen van anders consumenten om te weten wat je kan verwachten van het bedrijf.

 

Geeektech ervaringen

 

Geeektech heeft een aantal zeer betrouwbare ervaringen ontvangen op verschillende platform. Bij de verschillende platforms heeft het een beoordelingen van een 8 of hoger. Je kan dus stellen dat Geeektech ervaringen over het algemeen erg positief zijn. Ook is het bedrijf te vinden op Bol.com waar het ook een beoordeling krijgt van een 7,7. Al met een een zeer betrouwbaar bedrijf waar je gerust je gadgets kan bestellen.

 

Over Geeektech.com

 

Geeektech.com is een website waar meer dan 5.000 verschillende gadgets en elektronica producten te koop zijn. Verdeelt over 50 verschillende categorieën kan je zoeken naar de ideale toevoeging van je leven. Natuurlijk om het makkelijk te maken, maar ook een stuk leuker. Bestel bijvoorbeeld camera's om je huis te beveiligen of een koelmat voor je huisdier. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van handige producten die ze verkopen. Daarom is Geeektech.com ook erg populair om bijvoorbeeld cadeaus voor andere te kopen. Bestel je voor 17:00 uur dan heb je de volgende dag je bestelling binnen.

 

Geeektech werkt daarnaast aan een betrouwbare website waar vooral de klant centraal staat. Zo is er 5 dagen per week een klantenservice, is de website met SSL beveiligd en zijn er verschillende betaalmethodes. Ook is het mogelijk om zakelijke bestellingen te doen bij het bedrijf. Er is een speciaal B2B team die je verder hierbij kan helpen.

 

Gerelateerde bedrijven

Hi logo
Hi
5 beoordelingen
7,6
NieuweRelatie.nl logo
NieuweRelatie.nl
2 beoordelingen
9
Vijftigplusdating.nl logo
Vijftigplusdating.nl
8 beoordelingen
6,5
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over geeektech.com

Geeektech is geverifieerd door ons expert team. De webshop Geeektech bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Geeektech lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Geeektech. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Geeektech is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van geeektech.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Geeektech.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke gadgets

Er zijn altijd wel leuke nieuwe gadgets te vinden op de website. Er zijn ook vaak nieuwe producten in het assortiment. Ik had helaas wel een defect product binnen gekregenmaar dat werd binnen no time vervangen. Mijn complimenten!

Geplaatst op: 18-05-2021
Geschreven door: Daan A.

8 / 10
3/5 5/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Geeektech


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Hi logo
Hi
5 beoordelingen
7,6
NieuweRelatie.nl logo
NieuweRelatie.nl
2 beoordelingen
9
Vijftigplusdating.nl logo
Vijftigplusdating.nl
8 beoordelingen
6,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Geeektech een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Geeektech. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Geeektech actief?

Geeektech is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus , elektronica , telefoon accessoires en smarthome.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Geeektech reviews? Dan kun je naar de website van Geeektech gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie