Interrail logo

Interrail reviews, ervaringen en beoordelingen

Interrail reviews, ervaringen en beoordelingen
1266
Interrail logo
Website
Interrail
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Interrail

Er even tussenuit - we verlangen er allemaal wel naar. Waar je ook heen wilt, met Interrail reis je moeiteloos én beperkt doorheen Europa. Hoe werkt Interrail’s website en is deze betrouwbaar? Het zijn belangrijke vragen die je helpen een weloverwogen beslissing te nemen. Deze neem je gelukkig niet alleen - op basis van levensechte ervaringen krijg je een duidelijke kijk in wat Interrail juist voor je kan betekenen.

Over Interrail

Interrail’s werking gaat uit van een Global Pass. Je geniet van treinreizen doorheen alle Europese landen en dit op onbeperkte basis, gedurende een vastgestelde tijdspanne. Het programma vindt haar oorsprong omstreeks 1972 - een éénmalige samenwerking van 21 EU-landen wilde jongeren motiveren vaker met de trein te reizen. Het werd een groot succes - maar liefst 100.000 21-jarigen maakten er het eerste jaar gebruik van. Vervolgens werd de leeftijdslimiet verhoogd en trokken ook 26-jarigen erop uit. Vandaag de dag werkt Interrail met een zonesysteem en maken ook niet-Europeanen aanspraak op een pas.

Waarom kiezen voor Interrail?

Interrail gaat uit van twee verschillende versies - een Interrail Global Pass en een Interrail One-Country Pass. Je Global Pass geldt binnen vrijwel alle Europese landen, met uitzondering van private vervoerders die geen lid zijn van Interrail. Ook bij veerdiensten blijft je Global Pass gelden. Je One-Country Pass stelt je in de mogelijkheden binnen één land te reizen. Op deze manier ontdek je talrijke nieuwe steden én verborgen parels, zonder zorgen. Interrail neemt initiatieven tot meer reismogelijkheden voor een breder publiek. Duurzaamheid wordt hoog in het vaandel gedragen bij Interrail - er wordt steeds gezocht naar innovatieve initiatieven. Surf naar hun website via bovenstaande knop en ontdek waar jij graag heen wilt.

Is Interrail betrouwbaar?

Interrail biedt een uitmuntende service. Haar diensten zijn toegankelijk voor werkelijk iedereen - zowel jong als oud proeft van onvergetelijke treinreizen. Wanneer je binnen je naaste omgeving polst naar ervaringen, zullen deze ongetwijfeld bruisen. Trommel je vrienden en familie op - een reis hoef je evenmin alleen te maken. Je rekent op een glimlach, een uitstekend comfort én overvloedige herinneringen.

Klantenservice en Klachten

Zit je met een vraag, opmerking of suggestie? Ben je op zoek naar duiding met betrekking tot je reservering, een last-minute boeking of verdere mogelijkheden? Een grootschalig team van experts staat voor je klaar en helpt je de bomen door het raam te zien. Een overzicht aan veelgestelde vragen werd voor je opgelijst op hun website. Je bereikt Interrail’s klanten- en klachtenservice via Sociale Media-kanalen Facebook, Facebook Messenger en Twitter.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven ontdekte je uitgebreide informatie met betrekking tot Interrail’s mogelijkheden. Dit kreeg je op basis van levensechte ervaringen - zij die je voorgingen lieten een beoordeling achter. Maakte je ondertussen zelf gebruik van Interrail’s diensten? Wil je anderen graag verder op weg helpen? Dit kan zeker en vast - aarzel niet en laat vandaag je stem horen.

Reviews over Interrail
Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
TopTicketShop.nl logo
TopTicketShop.nl
15 beoordelingen
4,6
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Interrail

Interrail is geverifieerd door ons expert team. De webshop Interrail bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Interrail lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Interrail. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Interrail is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Interrail te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Misleidend

Pas na aankoop kun je zien dat je veel treinen niet kunt boeken (reservering nodig en die zijn dan al op voor interrail). Extra kosten. Klantenservice reageert na 8 dagen. App klantonvriendelijk. Veel doorklikken om je qr code te kunnen laten zien. Je moet in 1 dag het land uit en in 1 dag er in. Als je strandt of de heenreis in twee etappes doet (vanwege spoor werkzaamheden) dan kun je de rest zelf betalen ook al heb je nog reis dagen. Kortom de kaart heeft me veel stress en extra kosten opgeleverd.

Geplaatst op: 30-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Els V.

4 / 10
2/5 1/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede service

De tickets waren hartstikke optijd binnen. Ik ben op de reis er naar toe de tickets verloren. Maar gelukkig keerg ik binnen 3 dagen alle kosten terug. Goede service!

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Owen L.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Interrail
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
TopTicketShop.nl logo
TopTicketShop.nl
15 beoordelingen
4,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Interrail een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Interrail. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Interrail actief?

Interrail is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Interrail reviews? Dan kun je naar de website van Interrail gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie