TopTicketShop.nl logo

TopTicketShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
TopTicketShop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3174
TopTicketShop.nl logo
Website
topticketshop.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen TopTicketShop.nl

Komt er een evenement of een artiest aan die je echt niet wilt missen? Dan heb je daar natuurlijk ook tickets voor nodig. Dat betekent echter niet altijd dat je in de mogelijkheid bent om tickets te kopen. Misschien is er een gigantische wachtrij, misschien ben je net druk wanneer ze verkocht worden, …. In deze gevallen kan je tickets op de kop tikken van een secundair ticketbureau als TopTicketShop.nl. Bij TopTicketShop.nl koop je moeilijk te verkrijgen tickets. Maar valt dat wel te vertrouwen? Krijg je ook echt je tickets? Wat zijn de ervaringen met TopTicketShop.nl van anderen? Hoe beoordelen echte klanten de webshop? Op deze pagina vind je reviews over TopTicketShop.nl om die vragen te beantwoorden!

Over TopTicketShop.nl

TopTicketShop.nl is dus een secundair ticketbureau dat in essentie tickets aan jou doorverkoopt voor een breed spectrum aan evenementen. TopTicketShop.nl is daarin gespecialiseerd in het verkrijgen van moeilijk te bekomen tickets. De webshop steunt daarbij vooral op twee zaken: een uitstekende en vlot bereikbare service en flexibiliteit wat het tijdstip van aankoop betreft. Zo heb je tal van mogelijkheden om de klantenservice van TopTicketShop.nl te bereiken voor vragen of advies. Zo selecteert het systeem van TopTicketShop.nl automatisch de best beschikbare plaatsen voor het evenement van jouw keuze. Bovendien zit er vaak wat minder druk op de ketel als je aankoopt via TopTicketShop.nl. De website werkt niet met wachtrijen en houdt in de regel altijd nog tickets achter de hand als ze bij de concurrentie al lang uitverkocht zijn.

Waarom kiezen voor TopTicketShop.nl?

Bij TopTicketShop.nl vind je dus een ruim assortiment aan tickets voor tal van live-events. Denk bijvoorbeeld aan concerten, musicals tot zelfs opera. Op de website zelf vind je de concertagenda van Nederland zodat je zelf even kunt grasduinen tussen artiesten en optredens die je eventueel wel live aan het werk wil zien. Bovendien beschikt TopTicketShop.nl over een handige zoekbalk waarin je de artiest of het evenement in kwestie waar je naar op zoek bent in kunt tikken. Heb je een keuze gemaakt? Dan ontvang je je tickets in de regel zeven dagen voor aanvang van het evenement in kwestie. Betalen kan via iDeal, met een kredietkaart (zoals Visa, Mastercard en American Express) of door een eenmalige machtiging op jouw bankrekening toe te staan. Wil je nooit een aanbieding missen? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van TopTicketShop.nl op de website. Alternatief kan je ook de Twitterpagina van TopTicketShop.nl volgen voor nieuwtjes en aanbiedingen.

Is TopTicketShop.nl betrouwbaar?

Zeker de sector van de wederverkoop van tickets is er eentje waar vaak de nodige scepsis rond hangt. Kan je een aankoop bij TopTicketShop.nl wel vertrouwen? Worden de tickets echt afgeleverd? De website zelf volgt alleszins al de richtlijnen van de Nederlandse wetgeving. Zo vind je het nummer van de Kamer van Koophandel terug, het btw nummer en een contactadres. Bovendien is ook de websiteverbinding beveiligd op basis van het SSL-protocol. Op de website zelf vind je algemene voorwaarden terug net als een privacy policy. Ten slotte beschikt TopTicketShop.nl ook over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en is er een twitterpagina om eventuele klachten kenbaar te maken. Op het eerste zicht lijkt TopTicketShop.nl dan ook een betrouwbare webshop te zijn.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waarvan het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen staat? Dan kan je altijd de klantenservice contacteren. Dat kan tijdens de kantooruren op verschillende manieren. Zo kan je de livechat op de website gebruiken, kan je telefonisch contact opnemen, een mail sturen of lekker ouderwets een brief sturen. In de regel krijg je van TopTicketShop.nl binnen de werkdag een antwoord terug op eventuele vragen. Heb je een klacht? Dan kan je deze op eenzelfde manier overbrengen. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen. Alternatief kan je jouw klacht ook melden op het zogenaamde ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens tickets via TopTicketShop.nl? Of heb je op een andere manier kennis van hun manier van werken? Dan zijn wij op zoek naar jouw review. Help anderen inschatten wat te verwachten op basis van jouw ervaringen met TopTicketShop.nl. Hoe beoordeel jij de service in het algemeen? Kreeg je de tickets op de afgesproken manier en op het afgesproken tijdstip? Waren de plaatsen zoals beschreven? Zou je overwegen om opnieuw gebruikt te maken van hun diensten of net niet?

Reviews over TopTicketShop.nl
Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
Avonturenboerderij Molenwaard logo
Avonturenboerderij Molenwaard
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,6
22% zou hier weer kopen
15 beoordelingen
Ervaringen met TopTicketShop.nl

TopTicketShop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop TopTicketShop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TopTicketShop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TopTicketShop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van topticketshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van topticketshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht veel te duur

nou koop nooit weer ticket via topticketschop je word gewoon opgelicht twee kaarten voor karin bloemen gekocht samen met service kosten 110.50 betaald krijg ik de tickets staat er gewoon 27,50 op nou dat is en een mooie winst voor hun volgende keer gewoon naar het theater maar om kaarten te kopen

Geplaatst op: 29-05-2023
Laatst bewerkt op: 29-05-2023
Geschreven door: Elly G.

4 / 10
3/5 2/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Per ongeluk impulsief een aankoop gedaan, nóóit meer via TopTicketShop.nl

Ik dacht via een leuke advertentie kaartjes te kopen voor Paul de Leeuw. Mocht een theater kiezen, waarbij het leek alsof het ook via die routing ging. De Schalm koos ik. In november 2022. Nooit meer iets vernomen. In februari twijfelde ik aan mezelf, mail met bevestiging gezocht, tickets? De Schalm gebeld. Daar stond ik in het systeem met al mijn aankopen, o.a. Theo Maassen, Velthuis en Kemper, Merijn Scholten enz. Geen Paul de Leeuw. Ik heb het alleen 'gedacht om ernaartoe te gaan'. Richting eind maart krijg ik uit het niets een mail met tickets, van TopTicketShop. Ik had ze tóch gekocht, niet alleen eraan gedacht. Wat blijkt, de kaartjes kosten bij de Schalm gewoon 25 euro, bij TopTicketShop 35 euro duurder per kaartje. Ik betaalde dik 120 euro voor 2 tickets. Ik vind het oplichting. Je moet, als je een aankoop doet, METEEN een bevestiging ontvangen. Zodat je gebruik kunt maken van je herroepingsrecht, binnen 2 weken je aankoop mogen retourneren. Ik heb me niet goed voorgelicht. Was naïef en heb er onnoemelijk spijt van. Ik zal het tegen iedereen vertellen. Koop alleen doorverkochte kaartjes als je heel veel geld over hebt voor een concert waar je perse bij wil zijn. Maar niet zo stom als ik, zonder verder na te denken, via een leuk uitziende pagina op Facebook. In de veronderstelling dat het via het theater verloopt. Wat een afknapper. Voor dat geld kun je haast naar 5 voorstellingen! Een hele slechte ervaring, niet eerlijk hoe ze het aanpakken. Door pas vlak van te voren een bevestiging te sturen. Daar kun je niks meer mee!!!

Geplaatst op: 21-03-2023
Laatst bewerkt op: 21-03-2023
Geschreven door: Nicole S.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

2x de prijs van een ticket

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: J.A. G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Kaartjes blijken eens zo duur als bij de Schouwburg.

Geplaatst op: 27-09-2022
Laatst bewerkt op: 27-09-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
2x de prijs

men dubbelt de prijs voor alle tickets

Geplaatst op: 05-10-2022
Laatst bewerkt op: 05-10-2022
Geschreven door: J.A. G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, nooit meer

Waardeloze service, nooit meer bestel ik hier tickets. Tickets zijn dubbel zo duur als bij de concertzaal zelf.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Vieze oplichters

Nooit meer koop ik hier tickets. Tickets zijn dubbel zo duur!!!!

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer teleurstellend, oplichters, nooit meer

Tickets gekocht, toen erachter gekomen dat mijn vriend ook tickets had gekocht, gebeld naar klantenservice. Deze is zeer slecht bereikbaar.
Meneer van klantenservice zei dat mijn aankoop niet ongedaan kan worden gemaakt, zeer teleurstellend.

En dan er ook nog achter komen dat de tickets hier DUBBEL zo duur zijn dan bij de concertzaal zelf.

Dus NOOIT MEER zal ik hier bestellen.

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Topoplichters deze site

Check de Originele prijzen van je aankoop eerst. Deze site maakt je tickets altijd duurder. Stom dat ik er zelf ben ingetrapt.
Aankoop gedaan voor Herman van Veen. Originele prijs €36,00 bij Toptickets betaalde ik €64,00 euro per stuk.

Weer wat geleerd, Check altijd reviews!

Geplaatst op: 18-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, oplichters zijn het

Tickets kosten DUBBEL zoveel!
Vieze afzetters

Geplaatst op: 10-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Afzetterij

Kaartjes die je normaal koopt via theaterkassa zijn rond de €30,00 goedkoper. En ook eerste rang.
Grote afzetterij. Lijkend op onlineticketshop wat dezelfde praktijken had.
Beste mensen, koop gewoon je kaartje bij het theater. Dan weet je wat je krijgt en je bent stukken goedkoper uit!!!

Geplaatst op: 22-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thea L.

5 / 10
3/5 2/5 1/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Bizar slecht

Dat dit soort bedrijven nog mogen bestaan... Wat een drama deze gasten. Kaarten opkopen en voor het dubbele verkopen en dan aan de telefoon doodleuk doen of dit normaal is. Kansloze mongolen!

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
OPLICHTERS !

OPLICHTERS EERSTE KLAS !!!! Heb voor €200,00 twee kaartjes gekocht en nu krijg ik de tickets. op een andere naam en de prijs 49,00 per ticket.
Nadat ik gebeld heb met deze club vertelde ze doodleuk dat dit de tickets zijn en de prijs die ik betaald heb klopte inderdaad. de rest van provisie !
Dat er een andere naam op de tickets stond maakte niets uit.
Beste mensen, koop niks bij deze oplichters. Kijk verder of boek rechtstreeks bij het theater. Ik ben erin getrapt door hun e mail die ze sturen met een mooie aanbieding. Hoop dat deze club snel failliet gaat.

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ton

4 / 10
3/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Corona das pech geld weg!!!

Topticketshop Niet aan beginnen!!!! Corona gehad en gewoon geen medewerking!!!! Geen antwoorden op onze mails en das pech geld weg!!! Nee vriendin op ic gelegen en ik flinke Corona waardoor wij niet konden gaan!!! Krijgen amper reactie en na 2 wkn bellen mailen 0 op ”¦”¦ 😤 #topticketshop!!!!!

Teleurgestelde kids en wij. Er werd gezegd vraag geen geld terug. Help de branche. Toen het werd uitgesteld vanwege Corona. Dat doe je dan. Krijg je zelf Corona en komt er een concert. Das pech. Helaas kunnen niets doen. Vragen niet perse geld terug. Al waren het kaartjes voor volgend jaar!!!!

Echt zoooo teleurgesteld

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Désirée H.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over TopTicketShop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Tiqets logo
Tiqets
12 beoordelingen
4,8
Avonturenboerderij Molenwaard logo
Avonturenboerderij Molenwaard
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TopTicketShop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 15 beoordelingen geplaatst over TopTicketShop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TopTicketShop.nl actief?

TopTicketShop.nl is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TopTicketShop.nl reviews? Dan kun je naar de website van TopTicketShop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie