TopTicketShop.nl logo

TopTicketShop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TopTicketShop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
TopTicketShop.nl logo
Website
topticketshop.nl
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en ervaringen TopTicketShop.nl

Komt er een evenement of een artiest aan die je echt niet wilt missen? Dan heb je daar natuurlijk ook tickets voor nodig. Dat betekent echter niet altijd dat je in de mogelijkheid bent om tickets te kopen. Misschien is er een gigantische wachtrij, misschien ben je net druk wanneer ze verkocht worden, …. In deze gevallen kan je tickets op de kop tikken van een secundair ticketbureau als TopTicketShop.nl. Bij TopTicketShop.nl koop je moeilijk te verkrijgen tickets. Maar valt dat wel te vertrouwen? Krijg je ook echt je tickets? Wat zijn de ervaringen met TopTicketShop.nl van anderen? Hoe beoordelen echte klanten de webshop? Op deze pagina vind je reviews over TopTicketShop.nl om die vragen te beantwoorden!

Over TopTicketShop.nl

TopTicketShop.nl is dus een secundair ticketbureau dat in essentie tickets aan jou doorverkoopt voor een breed spectrum aan evenementen. TopTicketShop.nl is daarin gespecialiseerd in het verkrijgen van moeilijk te bekomen tickets. De webshop steunt daarbij vooral op twee zaken: een uitstekende en vlot bereikbare service en flexibiliteit wat het tijdstip van aankoop betreft. Zo heb je tal van mogelijkheden om de klantenservice van TopTicketShop.nl te bereiken voor vragen of advies. Zo selecteert het systeem van TopTicketShop.nl automatisch de best beschikbare plaatsen voor het evenement van jouw keuze. Bovendien zit er vaak wat minder druk op de ketel als je aankoopt via TopTicketShop.nl. De website werkt niet met wachtrijen en houdt in de regel altijd nog tickets achter de hand als ze bij de concurrentie al lang uitverkocht zijn.

Waarom kiezen voor TopTicketShop.nl?

Bij TopTicketShop.nl vind je dus een ruim assortiment aan tickets voor tal van live-events. Denk bijvoorbeeld aan concerten, musicals tot zelfs opera. Op de website zelf vind je de concertagenda van Nederland zodat je zelf even kunt grasduinen tussen artiesten en optredens die je eventueel wel live aan het werk wil zien. Bovendien beschikt TopTicketShop.nl over een handige zoekbalk waarin je de artiest of het evenement in kwestie waar je naar op zoek bent in kunt tikken. Heb je een keuze gemaakt? Dan ontvang je je tickets in de regel zeven dagen voor aanvang van het evenement in kwestie. Betalen kan via iDeal, met een kredietkaart (zoals Visa, Mastercard en American Express) of door een eenmalige machtiging op jouw bankrekening toe te staan. Wil je nooit een aanbieding missen? Dan kan je je inschrijven voor de nieuwsbrief van TopTicketShop.nl op de website. Alternatief kan je ook de Twitterpagina van TopTicketShop.nl volgen voor nieuwtjes en aanbiedingen.

Is TopTicketShop.nl betrouwbaar?

Zeker de sector van de wederverkoop van tickets is er eentje waar vaak de nodige scepsis rond hangt. Kan je een aankoop bij TopTicketShop.nl wel vertrouwen? Worden de tickets echt afgeleverd? De website zelf volgt alleszins al de richtlijnen van de Nederlandse wetgeving. Zo vind je het nummer van de Kamer van Koophandel terug, het btw nummer en een contactadres. Bovendien is ook de websiteverbinding beveiligd op basis van het SSL-protocol. Op de website zelf vind je algemene voorwaarden terug net als een privacy policy. Ten slotte beschikt TopTicketShop.nl ook over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen en is er een twitterpagina om eventuele klachten kenbaar te maken. Op het eerste zicht lijkt TopTicketShop.nl dan ook een betrouwbare webshop te zijn.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag waarvan het antwoord niet tussen de veelgestelde vragen staat? Dan kan je altijd de klantenservice contacteren. Dat kan tijdens de kantooruren op verschillende manieren. Zo kan je de livechat op de website gebruiken, kan je telefonisch contact opnemen, een mail sturen of lekker ouderwets een brief sturen. In de regel krijg je van TopTicketShop.nl binnen de werkdag een antwoord terug op eventuele vragen. Heb je een klacht? Dan kan je deze op eenzelfde manier overbrengen. Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging en een inhoudelijk antwoord binnen de veertien dagen. Alternatief kan je jouw klacht ook melden op het zogenaamde ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens tickets via TopTicketShop.nl? Of heb je op een andere manier kennis van hun manier van werken? Dan zijn wij op zoek naar jouw review. Help anderen inschatten wat te verwachten op basis van jouw ervaringen met TopTicketShop.nl. Hoe beoordeel jij de service in het algemeen? Kreeg je de tickets op de afgesproken manier en op het afgesproken tijdstip? Waren de plaatsen zoals beschreven? Zou je overwegen om opnieuw gebruikt te maken van hun diensten of net niet?

Reviews over TopTicketShop.nl

Gerelateerde bedrijven

DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
2 beoordelingen
9
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
3 beoordelingen
6,7
8,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met TopTicketShop.nl

TopTicketShop.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop TopTicketShop.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TopTicketShop.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TopTicketShop.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van topticketshop.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van topticketshop.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 20-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Als er iets mis gaat ligt de schuld altijd bij de klant!

concert geboekt en betaald.
Wegens corona diverse keren verplaatst.
Door miscommunicatie is de nieuwe datum niet goed doorgekomen. Kregen we door 1 week voor vakantie. datum was op laatste dag vakantie: op 3 oktober om 14.30. wij landen op Schiphol om 17.00. Contact gezocht met TTshop, kon niets meer geregeld worden. Na de vakantie weer contact gezocht. Ik zou bericht niet hebben gelezen ( bleek niet ontvangen)
gevraagd naar mogelijk nieuwe datum en locatie, tenslotte was ik nog in bezit van 2 duur betaalde toegangskaarten.
Ik heb nu nieuwe kaarten besteld, rechtstreeks bij de schouwburg in mijn woonplaats. Ik heb het idee dat topticketshop alleen maar bestaat om hun eigen zakken te vullen. Enige vorm van Coulance is er niet betere naam is misschien: FLOP TICKET SHOP.
TIP: koop je toegangsbewi9js rechtstreeks bij de locatie waar evenement plaatsvind.

Geplaatst op: 12-10-2021
Laatst bewerkt op: 12-10-2021
Geschreven door: Hans Kropman

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Corona das pech geld weg!!!

Topticketshop Niet aan beginnen!!!! Corona gehad en gewoon geen medewerking!!!! Geen antwoorden op onze mails en das pech geld weg!!! Nee vriendin op ic gelegen en ik flinke Corona waardoor wij niet konden gaan!!! Krijgen amper reactie en na 2 wkn bellen mailen 0 op …… 😤 #topticketshop!!!!!

Teleurgestelde kids en wij. Er werd gezegd vraag geen geld terug. Help de branche. Toen het werd uitgesteld vanwege Corona. Dat doe je dan. Krijg je zelf Corona en komt er een concert. Das pech. Helaas kunnen niets doen. Vragen niet perse geld terug. Al waren het kaartjes voor volgend jaar!!!!

Echt zoooo teleurgesteld

Geplaatst op: 24-10-2021
Laatst bewerkt op: 24-10-2021
Geschreven door: Désirée H.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over TopTicketShop.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
2 beoordelingen
9
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TopTicketShop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over TopTicketShop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TopTicketShop.nl actief?

TopTicketShop.nl is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TopTicketShop.nl reviews? Dan kun je naar de website van TopTicketShop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie