Internetdealer logo

Internetdealer reviews, ervaringen en beoordelingen

Internetdealer reviews, ervaringen en beoordelingen
210
Internetdealer logo
Website
Internetdealer
Categorie
Telecom

Internetdealer ervaringen

Internetdealer is de website waar je terecht kan voor een nieuwe internet aansluiting. Met de internetdealer ervaringen krijg je een idee wat je kan verwachten. Je weet zo of de website echt de meest betrouwbare aanbiedingen heeft of dat de website meer voor zichzelf werkt. Als je zelf al een keer overgestapt bent van provider via de internetdealer ervaringen, dan kan je dit uiteraard laten weten. Jouw ervaringen kunnen anderen weer helpen om eens een kijkje te gaan nemen bij de Internetdealer of juist niet.

Over Internetdealer

Internetdealer helpt je om objectief een nieuwe aanbieder te vinden. Met de gratis overstapservice kan je eenvoudig overstappen naar een nieuwe provider. Je kan op basis van jouw postcode de verschillende providers met elkaar vergelijken. Helaas zijn lang niet alle providers beschikbaar in jouw provincie. Het is dus slim om eens goed te gaan vergelijken op basis van je nieuwe of bestaande postcode. Met behulp van de Internetdealer ervaringen weet je precies of je er goed aan doet om hier je nieuwe internet verbinding af te sluiten. Na afloop kan je ook jouw eigen ervaringen hier online delen met de rest.

Gratis cadeau

Als je jouw nieuwe internetprovider gaat afsluiten bij de Internetdealer dan krijg je meer dan alleen de laagste prijsgarantie. Je krijgt ook nog eens een gratis cadeau als je jouw nieuwe abonnement via de website afsluit. Volgens de Internetdealer ervaringen zijn de cadeaus altijd leuk en handig. Dit kan echt een fysiek cadeautje zijn of de eerste drie maanden slechts de helft van de prijs. Daarbij kan je ook nog eens alle aanbieders op je gemak met elkaar vergelijken.

Objectief vergelijken

Je hebt natuurlijk niets aan een vergelijkingssite als ze alleen de beste internetdealer boven zetten waarbij ze zelf het meeste geld verdienen. Internetdealer ervaringen geeft weer dat je op deze website echt de beste deal krijgt. Je krijgt altijd een compleet overzicht van alle aanbieders op jouw postcode. Meer dan 72.000 klanten gingen je al voor en de Internetdealer ervaringen lees je gewoon vooraf terug op onze website.
Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
T-Mobile Zakelijk logo
T-Mobile Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Internetdealer

Het bedrijf Internetdealer is geverifieerd door ons. De webshop Internetdealer is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Internetdealer is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Internetdealer maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Internetdealer is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Internetdealer te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top aanbieding

Je kan bij internetdealer gewoon een alles in 1 pakket afsluiten als bij KPN zelf alleen krijg je dan nog een leuke gadget erbij! Thanx Internetdealer!

Geplaatst op: 28-08-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rowan

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Internetdealer
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Youfone logo
Youfone
133 beoordelingen
5,3
T-Mobile Zakelijk logo
T-Mobile Zakelijk
2 beoordelingen
8,5
MyTrendyPhone.nl logo
MyTrendyPhone.nl
4 beoordelingen
8,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Internetdealer een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Internetdealer. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Internetdealer actief?

Internetdealer is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Internetdealer reviews? Dan kun je naar de website van Internetdealer gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie