Immovlan.be logo

Immovlan.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Immovlan.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4651
Immovlan.be logo
Website
Immovlan.be
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Immovlan.be

Het kopen of huren van een woning, net als het verkopen of verhuren ervan, is een grote stap voor iedereen. Een stap die je waarschijnlijk liever zet onder begeleiding van professionals en experts. Je wilt alle mogelijkheden kennen en je wilt niets over het hoofd zien. Als je je afvraagt of en op welke manier Immovlan.be je hierbij zou kunnen helpen, ben je hier aan het goede adres. Je kunt hier namelijk alle ervaringen en beoordelingen lezen van andere mensen die al eerder gebruik maakten van de diensten van Immovlan.be. Op die manier kan jij je een goed beeld vormen van wat je kan en mag verwachten en weet je of het jou kan helpen in je zoektocht.

Over Immovlan.be

Als één van de grootste immoplatformen in België maakte Immovlan.be al een hele evolutie door. Met ondertussen permanent meer dan 100000 actieve aanbiedingen en steeds meer bezoekers blijft de website aan populariteit winnen. Het doel van het bedrijf is om de verschillende partijen betrokken in de koop/verkoop en huur/verhuur met elkaar in contact te brengen. Zowel particulieren als vastgoedprofessionals en bedrijven maken op dagelijkse basis gebruik van de vele mogelijkheden die Immovlan.be te bieden heeft.

Waarom kiezen voor Immovlan.be?

Zowel voor wie eigenaar is van een pand als voor wie ernaar op zoek is, biedt Immovlan.be ruime mogelijkheden. Als eigenaar of vastgoedmakelaar kun je het vastgoed dat je wenst te verkopen of verhuren onder de aandacht van het brede publiek brengen om zo meer potentiële kopers of huurders te bereiken. Je doet dit door een uitgebreide beschrijving van het pand met bijbehorende foto's op de website van Immovlan.be te zetten. Privé woningen, commerciële panden, vakantiewoningen, garages en autostaanplaatsen, ze vinden allemaal hun plaatsje op Immovlan.be. Als je daarentegen op zoek bent naar een geschikt pand, heb je met een aanbod van meer dan 100000 panden zeker iets wat helemaal aansluit bij jouw wensen en noden. Reageren kun je doen via de website of je kan de contactgegevens van de aanbieder terugvinden bij de aanbieding en zo contact leggen. Wie op zoek is naar tips en adviezen binnen de vastgoedwereld staan op Immovlan.be tal van artikelen en blogs die je verder helpen. Wie geen tijd of zin heeft om elke dag op zoek te gaan naar nieuw toegevoegde panden, kan zoekcriteria opslaan op een persoonlijk profiel. Telkens er een nieuw pand online komt dat aan die specifieke criteria voldoet, krijg je hier dan een melding van.

Is Immovlan.be betrouwbaar?

Met al een heel aantal jaar activiteit op de teller blijft Immovlan.be nog steeds aan populariteit winnen, wat alvast een goede indicatie naar hun betrouwbaarheid toe is. Ook het gegeven dat steeds meer vastgoedkantoren en vastgoedmakelaars van de website gebruik maken, is hier een goede graadmeter voor. Op de website kun je de algemene voorwaarden makkelijk terugvinden, wat dan weer de transparant werking aantoont.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Immovlan.be biedt een ruime mogelijkheid aan manieren om contact op te nemen. Online is er een contactformulier te vinden en je kan ook via Facebook of Twitter in contact komen met het bedrijf. Het adres van de maatschappelijke zetel staat netjes vermeld bij het contactformulier.

Wil jij ook beoordelen?

Ervaringen en beoordelingen van mensen die al gebruik maakten van Immovlan.be zijn waardevolle bronnen van informatie voor wie het ook overweegt. Heb jij een ervaring die je graag wil delen? Aarzel niet en schrijf neer hoe jij de samenwerking, service en dienstverlening ervaren hebt. Je helpt er andere die net als jij op zoek zijn naar een partner in vastgoed een heel eind mee op weg. Iedere review wordt enorm gewaardeerd.

Reviews over Immovlan.be

Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

6
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Immovlan.be

Immovlan.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop Immovlan.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Immovlan.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Immovlan.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Immovlan.be is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Immovlan.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Immovlan.be.

Geplaatst op: 29-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ze nemen van je alle gegevens en ze bieden niets !

Ik vermoed dat de meeste woningen zij fictie ! Ik ging naar verschillende adressen de mensen die ernaast wonen weten van niets ! Uw persoonlijke gegevens - dit is doel van immovlan !

Geplaatst op: 13-07-2022
Laatst bewerkt op: 13-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Immovlan.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

123Wonen.nl logo
123Wonen.nl
12 beoordelingen
5,2
DirectWonen logo
DirectWonen
2 beoordelingen
9
Listnride logo
Listnride
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Immovlan.be een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Immovlan.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Immovlan.be actief?

Immovlan.be is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Immovlan.be reviews? Dan kun je naar de website van Immovlan.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie