IkRij logo

IkRij reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
IkRij reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1357
IkRij logo
Website
ikrij.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen IkRij

Ben je op zoek naar beoordelingen over private lease via IkRij? Hier lees je snel verschillende reviews en ervaringen over dit bedrijf. Lees hoe andere klanten IkRij hebben ervaren en maak een weloverwogen keuze of jij gebruik gaat maken van de diensten van IkRij.

Over IkRij

IkRij is een private lease label en onderdeel van Wittebrug Lease. Bij private lease zal een particulier een enkele auto leasen voor particulier gebruik. Via IkRij zal de auto worden geleverd en zal het bedrijf via aangesloten dealers zelf het jaarlijks onderhoud, eventuele reparaties en nieuwe banden uitvoeren. Hiervoor maken ze gebruik van dertien dealerbedrijven die allemaal in Zuid-Holland zijn gevestigd. Het bedrijf IkRij is dan ook in Den Haag geregistreerd. Bij onverhoopte schade beschikt IkRij over vakkundige schadeherstellers. Hierbij hanteert het bedrijf het motto 'geen gedoe'. Ze regelen alles voor hun klanten die alleen nog maar moeten tanken en soms de auto wassen.

Waarom kiezen voor IkRij

Klanten kiezen voor private lease via IkRij omdat ze vooraf betrouwbaar advies krijgen over de beste mogelijkheden voor hun eigen situatie. Bij IkRij is er niet alleen keuze uit nieuwe auto's, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor een tweedehands exemplaar van diverse merken en uitvoeringen. Hierdoor is private lease voor een grotere groep klanten haalbaar. Tijdens het proces van oriëntatie tot leasecontract heeft de klant te maken met één aanspreekpunt voor alle vragen.

Is IkRij betrouwbaar?

Op de website van IkRij lees je niet alleen wat de mogelijkheden zijn van private lease, maar staan de voor- en nadelen hiervan duidelijk vermeld. Via de website zijn de kosten eenvoudig te berekenen. Op de website staat vermeld dat de kredietwaardigheid van de aanvrager zal worden gecheckt en dat IkRij de overeenkomst moet registreren bij het BKR. IkRij is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease. Dit keurmerk hanteert voorwaarden die door de consumentenbond zijn opgesteld. Het bedrijf bestaat sinds 2013 en haalde voor het jaar 2019 - 2020 de tweede plaats bij de Beste Private Lease Maatschappij verkiezing. Het bedrijf is tijdens werkdagen telefonisch bereikbaar en beschikt over een e-mailadres. Een proefrit regelt de klant via een contactformulier of door zelf bij een van de aangesloten dealerbedrijven binnen te stappen.

Klantenservice en klachten

Klanten krijgen altijd 14 dagen bedenktijd waarbinnen ze kosteloos de overeenkomst mogen annuleren. Om toekomstige problemen te voorkomen bekijkt IkRij samen met de aanvrager hoeveel je maximaal kan en wil betalen, waardoor vooraf bekend is hoe hoog de maandelijkse kosten uitvallen. Zijn er onverhoopt toch klachten dan kan de klant zich in eerste instantie richten tot IkRij. Kom je er samen net uit dan kan de klant zich wenden tot de onafhankelijke geschillencommissie van het Keurmerk Private Lease. De geschillencommissie doet een bindende uitspraak, die alleen via de rechter kan worden aangevochten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij nu klant bij IkRij of heb je ervaringen met het bedrijf? Laat dan hier je beoordeling achter. Door alle recensies krijgen geïnteresseerden in private lease een goed beeld wat IkRij te bieden heeft, waardoor ze weloverwogen besluiten of via IkRij voor een andere auto gaan kiezen.

Reviews over IkRij
Gerelateerde bedrijven
Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
ANWB Lease logo
ANWB Lease
2 beoordelingen
9,5
Justlease logo
Justlease
16 beoordelingen
7,6
Gerelateerde blogartikelen
9
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Lees onze review over IkRij

Ons team van experts heeft IkRij geverifieerd op een aantal punten. De webshop van IkRij bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. IkRij is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

IkRij is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van ikrij.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van IkRij.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kopen niet maar leasen zeker

Wij hebben nu onze derde auto .van ik rij.
Wij zijn zeker zeer tevreden over de diensten.
En zeer zeker met Bram de Waard.
Bram helpt je overal mee ,regeld alles niks is te veel .als er iets is met de auto kan ik langs de nissan geen probleem..
Voor ons geen andere leas dan IK RIJ.en Wij zijn Blij..

Gr Diana

Geplaatst op: 27-02-2024
Laatst bewerkt op: 27-02-2024
Geschreven door: Diana V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik kan iedereen IK RIJ aanbevelen. De auto werd keurig afgeleverd en de service die ik kreeg van Bram de Waard was meer dan goed. De auto is prima en ik heb zeker geen spijt en kn iederen IK RIJ aanbevelen..

Mijn ervaring is uitstekend. De auto werd afgeleverd zoals was afgesproken en de service die ik kreeg van IK RIJ mederwerker Bram de Waard was meer dan goed. Ik kan IK RIJ aan iedereen aanbevelen.

Geplaatst op: 08-11-2022
Laatst bewerkt op: 08-11-2022
Geschreven door: T T B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service

Auto besteld en word niet op de hoogte gehouden met leverings vertaging. Andere auto genomen en word vervolgens geleverd met deuk aan de achterkant. Volgens hun hadden ze auto nagekeken dag voor levering maar uit foto's blijkt die ik heb dat de deuk er al langer in zit. Bij confronteren hierop word mijn vrouwtje uitgemaakt voor leugenaar. Begrijpen niet dat voor klant niet het gevoel meer heeft nieuwe auto rijden. Vervolgens mag je maand wachten voordat hij eindelijk gemaakt word. Mail gestuurd over onvrede hierover en krijg als antwoord waar op neer komt de we blij mogen wezen dat het gemaakt word op hun kosten. Je krijgt ook nog eens een factuur voor een volle tank die erg hoog is en terwijl er ook gereden is met de auto. Mijn ervaring is teleurstelling en slechte service.

Geplaatst op: 15-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten B.

6 / 10
3/5 3/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit problemen

Ik heb tot nu toe nog bijna geen contact gehad met Rij.nl maar dit is goed want ik heb ook nog nooit problemen met ze gehad. Erg fijne auto en ik kan ook altijd naar een fijne garage in de buurt.

Geplaatst op: 16-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jennifer M.

9 / 10
4/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over IkRij
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Wittebrug Lease logo
Wittebrug Lease
2 beoordelingen
9
ANWB Lease logo
ANWB Lease
2 beoordelingen
9,5
Justlease logo
Justlease
16 beoordelingen
7,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is IkRij een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over IkRij. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is IkRij actief?

IkRij is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autolease.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de IkRij reviews? Dan kun je naar de website van IkRij gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie