I amsterdam City Card logo

I amsterdam City Card reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
I amsterdam City Card reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3050
I amsterdam City Card logo
Website
iamsterdam.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen I amsterdam City Card

Staat er binnenkort een leuke citytrip in de hoofdstad van het land gepland? Ontvang je binnenkort vrienden, familie of collega’s in Amsterdam over de vloer? Of ga je simpelweg een weekje of langer op vakantie naar Amsterdam? In alle gevallen is het een erg goed idee om van tevoren een I amsterdam City Card aan te schaffen. Op deze pagina lees je alles over deze kaart en verschillende reizigers hebben op deze pagina hun mening over de I amsterdam City Card achter gelaten.

Over I amsterdam City Card

Amsterdam ontdek je op een erg unieke manier als je kiest voor de I amsterdam City Card. Met deze handige kaart heb je namelijk toegang tot alle grote highlights in de hoofdstad van het land. Ook heb je toegang tot fietsverhuur, een leuke rondvaart, openbaar vervoer en verschillende musea. Hierdoor kun je de hoofdstad ontdekken op je eigen manier, of je nu met een jong gezelschap op pad gaat of met een ouder gezelschap. Naar wat voor soort highlights gaat jouw voorkeur uit?

Waarom kiezen voor I amsterdam City Card

Met een I amsterdam City Card wordt reizen en highlights bezoeken door de stad net even wat makkelijker. Je voorkomt immers het liefste dat je urenlang in de rij moet staan voor de kaartverkoop van jouw favoriete highlight in de stad. Je hebt de keuze uit een kaart voor 24 uur, een kaart voor 48 uur, een kaart voor 72 uur, een kaart voor 96 uur en een kaart voor 120 uur.

Is I amsterdam City Card betrouwbaar?

De I amsterdam City Card is erg veilig om online te kopen. Je kunt de kaart met het aantal uur waar je voorkeur naar uit gaat makkelijk online selecteren en je rekent in een paar stappen af. Zo weet je zeker dat je dit niet meer hoeft te regelen zodra je aankomt in de hoofdstad van het land. Let er wel op dat je de kaart alleen op kunt halen in de speciale store, centraal gelegen in de hoofdstad. Haal je de kaart op, dan weet je altijd zeker dat je maximaal gebruik kunt maken van het aantal uur waar je voor hebt gekozen.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over een van de uitjes die je kunt ondernemen met een I amsterdam City Card? Of zijn er overige vragen over de kaart? In alle gevallen staat de Nederlands sprekende klantenservice altijd voor je klaar. Je neemt contact op door even te bellen, door een e-mail te sturen of door simpelweg de winkel binnen te wandelen als je al in de buurt bent.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eenmalig of meerdere malen gebruik gemaakt van de I amsterdam City Card? Laat je review op deze pagina achter. Wie weet heb jij nog leuke tips die andere reizigers zeker eens moeten overwegen zodra ze een bezoek brengen aan Amsterdam.

Reviews over I amsterdam City Card

Gerelateerde bedrijven

Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5
Save A Train logo
Save A Train
2 beoordelingen
9
NS logo
NS
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over I amsterdam City Card

Het bedrijf I amsterdam City Card is geverifieerd door ons. De webshop iamsterdam.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. I amsterdam City Card is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. I amsterdam City Card maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van iamsterdam.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van iamsterdam.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van I amsterdam City Card.

Geplaatst op: 02-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leerzaam en leuk

We hebben hier een looproute gekocht om te doen voor ons dagje Amsterdam en we hebben er super veel van genoten. Je leert er ook heel veel van en het was erg leuk om te doen!

Geplaatst op: 04-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Antonius A.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over I amsterdam City Card


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ticketoo logo
Ticketoo
2 beoordelingen
9,5
Save A Train logo
Save A Train
2 beoordelingen
9
NS logo
NS
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is I amsterdam City Card een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over I amsterdam City Card. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is I amsterdam City Card actief?

I amsterdam City Card is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de I amsterdam City Card reviews? Dan kun je naar de website van I amsterdam City Card gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie