Hosting4ever logo

Hosting4ever reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hosting4ever reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2107
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Hosting4ever

Ons team van experts heeft Hosting4ever geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Hosting4ever bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Hosting4ever is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Hosting4ever is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Hosting4ever. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Hosting4ever.

Geplaatst op: 18-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super hosting

Hosting4ever heeft me erg goed geholpen bij het beginnen van een nieuwe webshop. Het is zeer betaalbaar en alles werkt erg goed. De website is ook erg snel en ik ben zeker heel erg tevreden met het resultaat.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabelle V.

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Hosting4ever


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KPN logo
KPN
101 beoordelingen
4,5
Argeweb logo
Argeweb
2 beoordelingen
9,5
WebOke logo
WebOke
2 beoordelingen
8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hosting4ever een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Hosting4ever. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hosting4ever actief?

Hosting4ever is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hosting en domeinnamen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hosting4ever reviews? Dan kun je naar de website van Hosting4ever gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie