Homeylux logo

Homeylux reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Homeylux reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3866
Homeylux logo
Website
Homeylux
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Homeylux

Technologie heeft ons leven de laatste decennia ingrijpend veranderd. Niet alleen zijn heel wat taken een stuk eenvoudiger geworden, maar bovendien zijn er ook gewoon meer mogelijkheden dan ooit tevoren. Ben jij op zoek naar smart home producten om de laatste technologische producten ook bij jouw thuis te implementeren? Dan kan je bij Homeylux terecht. Maar is Homeylux de beste keuze? Wat zijn de ervaringen van de klanten van dit bedrijf? Hoe beoordelen mensen de kwaliteit van Homeylux? Zijn de reviews positief of negatief? Op deze webpagina vind je alleszins reviews van echte en onafhankelijke klanten van Homeylux terug. Zo kan jij op basis van hun ervaringen inschatten of Homeylux voor jou de juiste fit is.

Over Homeylux

Homeylux is een merk dat gespecialiseerd is in de productie en de verkoop van alles wat te maken heeft met smart home producten. De visie van het bedrijf is dat een slimmer huis een leven gemakkelijker maakt. De doelstelling is dan ook de producten aan te bieden om jouw huis om te toveren naar jouw smaak, voorkeuren en ook persoonlijkheid. Een eerste merkwaarde van Homeylux is dat de producten voor iedereen moeten zijn. Dat vertaalt zich in eenvoudig te installeren en gebruiksvriendelijke producten. Bovendien kan je voor advies qua installatie of aankoop altijd terecht bij de klantenservice van het bedrijf. Daarnaast staat Homeylux voor betaalbaarheid. Heel wat producten die het huis er slimmer op maken zorgen er ook voor dat jouw bankrekening een stevige deuk krijgt. Bij Homeylux krijg je kwalitatieve producten aan competitieve prijzen. In het aanbod vind je dan ook tal van producten in diverse prijscategorieën zodat je altijd de juiste fit met jouw budget en levensstijl vindt. Blijf je graag op de hoogte van wat er speelt bij Homeylux of van interessante aanbiedingen en sales? Dan kan je je altijd inschrijven op de nieuwsbrief van het bedrijf of één van de social media profielen van Homeylux volgen. Je vindt ze terug op Facebook, Instagram en op YouTube.

Waarom kiezen voor Homeylux?

Op de website van Homeylux vind je dus een breed aanbod aan producten die het leven er gemakkelijker op maken. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: smart verlichting, robot stofzuigers, slimme stekkers, Homeylux App Instructies en ook Hoe werkt Homeylux? De nadruk ligt naast de producten zelf dus absoluut ook op voldoende informatie geven om zelf probleemloos aan de slag te kunnen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je altijd via een trefwoord in de zoekbalk op de website invullen om rechtstreeks terecht te komen. Heb je in het assortiment een keuze kunnen maken? Dan kan je op heel wat verschillende manieren betalen bij Homeylux. Zo kan je betalen met iDeal, via PayPal, met een kredietkaart, met Bancontact of via een bankoverschrijving. Ook als zakelijke klant kan je overigens terecht bij Homeylux. Wat de verzending betreft is er bij Homeylux gratis verzending vanaf een orderbedrag van meer dan 50 euro. Onder dit bedrag betaal je 9,95 euro aan verzendkosten. Levering mag je in de regel een dag na bestelling verwachten.

Is Homeylux betrouwbaar?

Homeylux is een bedrijf dat al enkele jaren actief is binnen de sector en dan ook een goede reputatie heeft op weten te bouwen. Bovendien vind je van Homeylux ook heel wat social media kanalen online terug en op de website staan alle nodige bedrijfs- en contactgegevens van de onderneming. Zo vind je op de homepage al meteen het adres van de hoofdzetel en met even doorklikken het btw nummer en nummer van de Kamer van Koophandel. Ook de verbinding met de website zelf is secuur. Dit kan je zien aan het slotje in de adresbalk. Bij Homeylux kan je tevens veilig betalen op heel wat verschillende manieren en voor vragen en/of problemen kan je terecht bij de klantenservice van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over één van de producten van Homeylux? Of zit je met een probleem? Dan kan je bij de klantenservice van Homeylux terecht. De klantenservice kan je bereiken door op kantoor een afspraak te maken, door een mail te sturen, door telefonisch contact op te nemen of door een brief te sturen. Je kunt ook via social media een bericht sturen. Meestal krijg je van Homeylux binnen een werkdag een antwoord terug. Heb je een klacht? Dan stuur je jouw klacht best voorzien van het ordernummer in kwestie per mail door. Bij klachten ontvang je standaard een ontvangstbevestiging en ten laatste twee weken later een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant bij Homeylux? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over dit merk en deze onderneming. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten. Hoe zou je de prijs-kwaliteitsverhouding beoordelen? Wat is jouw ervaring met de klantenservice van Homeylux? Hoe zit het met de levertijd? Schrijf op deze pagina jouw review van Homeylux. Zo weten alle bezoekers van deze pagina meteen wat Homeylux voor hen al dan niet kan betekenen.

Reviews over Homeylux

Gerelateerde bedrijven

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
Fritz-Events logo
Fritz-Events
2 beoordelingen
9
Doublepoint logo
Doublepoint
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

8,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Homeylux

Homeylux is geverifieerd door ons expert team. De webshop Homeylux bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Homeylux lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Homeylux. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Homeylux is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Homeylux te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Homeylux.

Geplaatst op: 25-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles vlot verlopen !

5 solar lampen gekocht . Snelle levering. Bij ingebruikname , eeen week na levering , bleek echter 1 lamp niet te werken . Een nieuwe lamp werd zonder problemen gratis naar me opgestuurd, de defecte moest ik zelfs niet terugsturen. Top service 👍
Voorlopig werken de 5 lampen goed. Het koppelen aan en instellen van de Homeylux app is soms wel even lastig , maar eens alles is ingesteld , werkt het perfect .

Geplaatst op: 10-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Steven V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Op eerste zicht leuk spul maar zodra er iets gereset moet worden verbind er niets meer.

Producten lijken in eerste instantie best te werken. Na wijzigingen in WiFi-netwerk met geen mogelijkheid meer verbinding te maken met de led strips.

Nu alsnog voor alle verlichting over naar een fatsoenlijk merk.

Geplaatst op: 11-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco V.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Mooie lampen

De lampen zijn erg mooi en het is ook fijn dat ik ze gemakkelijk aan mijn google home kan koppelen. Mocht het niet lukken dan is er ook nog een klantenservice die erg goed kan helpen.

Geplaatst op: 11-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim H.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Homeylux


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Goedkoopste-kantoorartikelen.nl logo
Goedkoopste-kantoorartikelen.nl
2 beoordelingen
9
Fritz-Events logo
Fritz-Events
2 beoordelingen
9
Doublepoint logo
Doublepoint
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Homeylux een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Homeylux. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Homeylux actief?

Homeylux is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Homeylux reviews? Dan kun je naar de website van Homeylux gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie