Hollands nieuwe logo

Hollands nieuwe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Hollands nieuwe reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Hollands nieuwe logo
Website
Hollands nieuwe
Categorie
Telecom

Hollands nieuwe ervaringen

Ben jij niet zeker of Hollands nieuwe de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Hollands nieuwe ervaringen, reviews en beoordelingen van Hollands nieuwe van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Hollands nieuwe en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Hollands nieuwe!

Over Hollands nieuwe

Hollands nieuwe wat gelanceerd is door vodafone kijkt met een frisse blik naar de wereld en doen ding anderes dan andere. Door deze manier hopen ze voor consumenten mobiele telefonie begrijpelijk te maken. Doordat het bedrijf gebruik maakt van het Vodafone netwerk heeft het een goede dekking door het land en kan het lage tarieven bieden. Zoals hollands nieuwe zou zeggen "Schrik nooit meer van je telefoonrekening".

Hollands nieuwe werkt anders?

Zoals eerder vermeld werkt Hollands nieuwe anders dan andere providers. Zo biedt Hollands nieuwe alleen simonly abonnementen. Nou is dat niet iets nieuws, want er zijn genoeg simonly aanbieders. Alleen Hollands nieuwe biedt naast hun simonly abonnementen ook nog eens toestel abonnementen. Dit beteken dat je voor een x bedrag per maand een toestel kan huren. Hierbij zit je netzoals bij een normale provider (waar je toestelprijs in het abonnement zit verwerkt) een x periode aan vast. Na deze periode is de mobiele telefoon van jou, maar het voordeel is dat je daarna wel van de simonly prijzen kan profiteren. Bij een normale provider zou je in deze periode daarna nog betalen voor je toestel. Maar doordat Hollands nieuwe een apart abonnement voor je toestel en simonly heeft betaal je dus ook apart.

Schrik nooit meer van je telefoonrekening

Bij Hollands nieuwe betaal je elke maand vooraf. Als je dus over je bundel heen gaat zal je eerst moeten opwarderen voordat je weer verder kan bellen/sms of internetten. Hiertegenover bieden zij lage tarieven voor zowel binnen als buiten je bundel. Ga je dus over je beltegoed of verbruik heen dan kan betaal je dezelfde prijs als je gewend bent. Daarnaast is het bij Hollands nieuwe heel normaal om elke maand over te stappen naar een hogere of lagere bundel.

Gerelateerde bedrijven

C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Petplan logo
Petplan
13 beoordelingen
8,3
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
35 beoordelingen
3,2
6
43% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Onze beoordeling over Hollands nieuwe

Hollands nieuwe is geverifieerd door ons expert team. De webshop Hollands nieuwe bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Hollands nieuwe lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Hollands nieuwe. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Hollands nieuwe is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Hollands nieuwe te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Hollands nieuwe.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles is goed te controleren in de app

Zit al jaren bij Hollandsnieuwe en nog nooit problemen gehad.
Ook in het buitenland een goed bereik en makkelijk je tegoed updaten met pre-paid in de app voor als je onverwachts boven je bundel uitkomt.Ben zeer tevreden met Hollandsnieuwe!

Geplaatst op: 06-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Thijs

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
In 1 woord top!

Al jaren lid bij HN en echt nog nooit problemen gehad! In 1 woord top dus en ga voorlopig ook niet weg. Kan me dus niet vinden in de negatieve ervaringen hieronder

Geplaatst op: 04-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima provider en goede prijs-kwaliteit verhouding

Nadat ik al bij Hi, Simpel en T-mobile een abonnement had gehad besloot ik over te stappen naar Hollandsnieuwe. Inmiddels ben ik al 2 jaar gebruiker van hun diensten en ben erg tervreden. De kosten zijn laag als je naar het totaal pakket kijkt.

Bij Simpel was het nog goedkoper maar dan had ik geen internet in de bundel dus daar verliest Simpel het van Hollandsnieuwe voor mij.

Bij Hollandsnieuwe heb ik een SIM-only gekozen. Het instellen van het internet was wel even uitzoeken, maar de beschrijving op internet werkte prima en was alles zo geregeld.

Een min puntje is dat het 3G netwerk soms wat traag kan zijn dus daar kunnen ze nog wel aan werken. Hoorde dat dat bij de laatste updates wel beter is geworden.

Geplaatst op: 29-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Verbinding is niet al te best

Ik heb regelmatig dat ik niet kan internetten of bellen. Daarnaast vraag ik me af of het bedrag wel een helpdesk heeft, want ik kan nergens een nummer vinden? Mensen ook last hiervan?

Geplaatst op: 31-01-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Roy

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Wees wijs: geen zaken mee doen!!!



Geen zaken mee doen. Overweeg het niet eens. Totaal geen klantgerichte organisatie, bovendien belazeren ze hun (trouwe) klanten door exorbitante gevolgen nadat de contractperiode is verlopen. Slechte administratieve afhandeling, geen persoonlijk contact bij problemen. Niet van deze tijd.

Verder regelmatig problemen met verbinding. op enig moment werd sim omgezet, een maand lang geen mogelijkheid gehad te bellen of 3g te raadplegen. Wel tweemaal mail hierover, nooit een excuus. Ik kan geen reden bedenken waarom je met hen in zee gaat.

Geplaatst op: 16-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Arjen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidend

slecht heb sim only bestelt zou op elke simlock vrije telefoon moeten werken volgens hun site.

Dus niet want wat oudere modellen telefoons ondersteunt die niet, dat bleek na contact met klanten service waarom ik niet kon bellen .

Proberen ze mij een nieuwe telefoon te verkopen slechte zaak heb contract opgezegd wegens niet nakomen verplichtingen hollandsnieuwe.

Geplaatst op: 04-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen verbinding HELP!

Sinds afgelopen vrijdag heb ik geen verbindinge meer en kan ik dus niet meer bellen of internetten. Ook op geen enkele manier contact met ze te krijgen. HELPPPPP!!!

Geplaatst op: 04-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Elize

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Hollands nieuwe


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Petplan logo
Petplan
13 beoordelingen
8,3
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
35 beoordelingen
3,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Hollands nieuwe een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Hollands nieuwe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Hollands nieuwe actief?

Hollands nieuwe is vooral actief in de categorie telecom.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Hollands nieuwe reviews? Dan kun je naar de website van Hollands nieuwe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie