Hi logo

Hi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

4 beoordelingen • 7,0
Hi logo
Hi ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
4 beoordelingen • 7,0
Beoordeling
4 beoordelingen
7
5 sterren
25%
4 sterren
25%
3 sterren
25%
2 sterren
25%
1 ster
0%
7
7
7
7

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Hi ervaringen

Ben jij niet zeker of Hi de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten van Hi van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Hi en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Hi!

Over Hi

Hi is een mobiele telecomaanbieder wat in 1996 zijn intreden op de Nederlandse markt deed. Toen der tijd was het een van de eerste Nederlandse prepaid merken. Inmiddels is Hi uitgegroeid tot een volwaardig merk met meer dan 2 miljoen gebruikers. Hi is onderdeel van KPN en maakt dan ook gebruik van het netwerk van KPN. Hierdoor heeft Hi een goed dekkend netwerk met een goede kwaliteit.

Waarom Hi?

Hi wat onderdeel is van KPN heeft een prima dekkend netwerk. Daarnaast lift het ook mee in de ontwikkelingen van KPN waardoor het ook verzekerd is van een optimaal 4G netwerk. Doordat de core van het bedrijf mobiel bellen is, zijn de voorzieningen optimaal en kunnen ze optimale acties aanbieden.

Studentenkorting bij Hi

Hi specialiseert zich op de mobiele markt en dat is ook de kracht van het bedrijf. Daarnaast bieden ze erg sterke acties aan zoals de studentenkorting. Dit betekend dat jij als student dus bovenop de acties van Hi ook nog eens een studentenkorting krijgt. Deze studentenkorting bedraagt elke maand 2,50 wat beteken dat je op een 2 jarige abonnement dus 60 euro bespaard!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Hi

profielfoto van W. F.
W. F.
30-01-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Abonnement over laten zetten

Had al tijden een abonnement met toestel waardoor ik 37 euro per maand betaalde. Even gebeld met Hi en al snel kreeg ik de tip om hem over te laten zetten naar een Simonly, aangezien me toestel nog prima was. Nu meer data en meer minuten voor maar 22 euro! Helemaal top dus!

profielfoto van Irene
Irene
19-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Telefonisch aanbod altijd goed

Ik zit nu al jaren bij Hi. Al vanaf dat ik tiener was had ik mijn eerste abonnementje bij Hi en eigenlijk nooit overgestapt. Zodra je abonnement bijna verloopt krijg je altijd een goede deal. Als je echt het laatste model wilt hebben dan moet je soms beetje bijleggen maar tot nu toe heb ik het wel goed weten te spelen en een betere deal gekregen dan dat ze in eerste instantie aan me deden. Stukje onderhandelen kan je helpen.

Altijd laatste model gehad en goede voorwaarden weten af te dingen!

Tip, probeer er altijd meer uit te halen en laat je niet direct met de eerste deal lekker maken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-03-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Check je factuur

Laatst heb ik mijn facturen gecontroleerd en kwam er toen achter dat er kosten van mijn vorige mobiel nog berekend werden. Inmiddels heb ik namelijk een iPhone maar daarvoor had ik dus een Blackberry. Voor een Blackberry heb je een apart abonnement nodig voor je internet of messenger en die stonden nog op mijn facturen. Maandelijks betaalde ik dus ongemerkt een euro of 5 voor diensten waar ik allang geen gebruik meer van maakte.

Dan voel je je wel belazerd als je dat ziet, want blijkbaar hebben ze hun zaakjes niet goed op orde daar op de administratie afdeling! Ik heb direct contact opgenomen. Ze hebben direct excuses aangeboden en bij de eerst volgende betaling hebben ze alle kosten die ten onrechte waren betaald netjes van het maandelijkse bedrag getrokken.

Uiteindelijk ben ik voor mijn gevoel netjes geholpen en werkte Hi vriendelijk mee.

profielfoto van Tess V.
Tess V.
07-02-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechtste deal ooit

Paar maanden geleden kreeg ik ineens een telefoontje of ik mijn contract wilde omzetten. Mijn jaarcontract liep af en dan zijn ze er als de kippen bij om je een geweldige deal te maken. Dus niet maarja dat bedacht ik me pas toen het te laat was. Ik zou een nieuwe iphone krijgen en een scherp tarief. Uitendelijk de deal gemaakt en kreeg een iPhone 4s. Prima toestel, echter 2 weken later bleek de nieuwe iphone 5 beschikbaar te zijn. Ik had er nog naar gevraagd of die ook leverbaar was. Kreeg toen te horen dat dat nog maanden zou gaan duren. Ben dus voorgelogen en hoewel het een prima toestel is had ik toch graag de iPhone 5 gewild.

Voel me erg benadeeld maar contract was als afgesloten. Wees dus voorzichtig als je een deal krijgt aangeboden en laat je goed informeren en voorkom de fout die ik heb gemaakt!

Schrijf een review over Hi

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

T-Mobile logo T-Mobile
8 beoordelingen
3,5
Telefoondiscounter logo Telefoondiscounter
27 beoordelingen
4,0
PartnerPete logo PartnerPete
1 beoordelingen
9

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie