Halal Meat Express logo

Halal Meat Express reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Halal Meat Express reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4857
Halal Meat Express logo
Website
halalmeatexpress.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Halal Meat Express

Bestel je graag online je halal vlees? Vind je het prettig om hiervoor niet de deur uit te hoeven? Dat betekent natuurlijk nog niet dat kwaliteit niet belangrijk voor je is. Als je halal vlees van gras gevoerde dieren wilt, dan kom je misschien terecht bij de shop van Halal Meat Express. Wanneer het de eerste keer is dat je hier wellicht gaat bestellen, heb je veel aan reviews van andere klanten. Wat vertellen zij over deze online winkel? Is het wel of geen aanrader om je halal vlees bij Halal Meat Express te kopen? Hoe staat het met de kwaliteit en de service? Lees het snel in de reviews. Deze beoordelingen zijn namelijk al door ons op een rijtje gezet en je vindt ze hier handig samengevat. Bekijk wat andere consumenten vertellen over deze shop en beslis vervolgens of jij je vlees hier wel of niet gaat kopen.

Over Halal Meat Express

Halal Meat Express is de website begonnen vanuit de steeds groter wordende vraag naar online kwalitatief goed vlees en nieuwe vleesproducten die meteen klaar zijn voor gebruik. Deze producten zijn meestal niet verkrijgbaar bij de traditionele slager in het dorp en in de stad. De oprichters van deze online winkel zijn Islamitische ondernemers uit Amsterdam. Het is hun doel om de halal consumenten meer halal kwaliteitsvlees aan te bieden. En dit te combineren met het gemak van online winkelen. De ondernemers achter dit bedrijf zijn ervan overtuigd dat de huidige klant zoekt naar gemak, kwaliteit en variatie. Er wordt minder vlees gegeten, maar het stukje dat dan nog op het bord komt, moet wel van de beste kwaliteit zijn. Daarbij speelt ook het leven van het dier een rol. Halal Meat Express geeft gehoor aan deze wensen. Ze werken alleen samen met de beste boeren. Het veel komt altijd van Hollandse bodem.

Waarom kiezen voor Halal Meat Express

Wil je halal vlees van goede kwaliteit bestellen, dan kun je zeker kiezen voor Halal Meat Express. Bij deze online winkel weet je ook zeker dat het dier een goed leven heeft gehad. Je vindt op de website een uitgebreid assortiment aan vlees. Veel daarvan is al panklaar, dus ideaal als je snel klaar wilt zijn met de bereiding van de maaltijd. Houd je dus van gemak en van goed vlees, dan is deze shop een aanrader. Elk product wordt goed verpakt en is meteen klaar om te koken of om te bewaren in de vriezer. Halal Meat Express is een ambachtelijke online halal slager. Er wordt niet gewerkt met voorraden, dus alles is dagvers. Wil je besparen op verzendkosten, bestel dan meer vlees tegelijk. Boven een bedrag van 75 euro vervallen de portokosten namelijk. De bezorgdagen zijn woensdag en zaterdag.

Is Halal Meat Express betrouwbaar?

Halal Meat Express is zeker een betrouwbaar bedrijf. De ondernemers achter deze online winkel sprongen in een gat in de markt. Zij leveren kwaliteitsvlees en bieden jou als klant veel gemak. Eet je graag halal vlees, dan kun je met een gerust hart bij deze winkel bestellen. Het bedrijf is in het bezit van een halalcertificaat. Er is een adres in Amsterdam vermeld op de website en ook zijn er voldoende mogelijkheden om contact op te nemen met de klantenservice. Om te kijken of een online winkel betrouwbaar is, kun je ook even de recensies er op na slaan. Je ziet dan dat andere consumenten positieve beoordelingen achterlaten over Halal Meat Express.

Klantenservice en klachten

In de meeste gevallen zal het niet nodig zijn om zelf contact op te nemen met de klantenservice. Heel veel vragen worden al beantwoord op de website. Je kunt zien dat hier over nagedacht is, want de vragen en antwoorden zijn zeer divers. Wil je toch contact opnemen met de klantenservice, dan klik je op contact. Het mailadres van Halal Meat Express verschijnt dan automatisch op jouw scherm. Zo kun je gemakkelijk via de mail even een vraag stellen, een opmerking maken of een klacht indienen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij helemaal blij met de webshop van Halal Meat Express? Is dit jouw favoriete adres voor het bestellen van je halal vlees? Laat dan je ervaringen achter op deze website. Consumenten die voor het eerst hun vlees bij deze shop willen kopen, zijn benieuwd naar jouw recensies. Schrijf dus hoe jij deze online slager beoordeelt en help zo een ander.

Reviews over Halal Meat Express
Gerelateerde bedrijven
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Box Brownies logo
Box Brownies
5 beoordelingen
7,2
Kerstdiner bestellen logo
Kerstdiner bestellen
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Halal Meat Express

Ons team van experts heeft Halal Meat Express geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Halal Meat Express bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Halal Meat Express is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Halal Meat Express is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van halalmeatexpress.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Halal Meat Express
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Taartenwinkel.nl logo
Taartenwinkel.nl
4 beoordelingen
8
Box Brownies logo
Box Brownies
5 beoordelingen
7,2
Kerstdiner bestellen logo
Kerstdiner bestellen
4 beoordelingen
8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Halal Meat Express een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Halal Meat Express. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Halal Meat Express actief?

Halal Meat Express is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Halal Meat Express reviews? Dan kun je naar de website van Halal Meat Express gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie