Gripp logo

Gripp reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Gripp reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3934

Reviews en ervaringen Gripp

Ben jij benieuwd welke beoordelingen Gripp ontvangt van bedrijven die eerder voor de software hebben gekozen? Alle reviews van Gripp lees je hier. Lees in de reviews wat de ervaringen zijn van bedrijven die je voorgingen. Je kunt lezen wat ze goed aan Gripp vinden, maar het kan ook zo zijn dat er minder goede dingen benoemd worden. Altijd fijn om te weten wat er positief is aan een bedrijf, maar zeker ook wat het bedrijf minder goed doet. Lees de reviews rustig door en beslis daarna of je ook kiest voor de software van Gripp.

Over Gripp

Gripp helpt organisaties om meer inzicht te krijgen en efficiënter te werken. Met de nodige bedrijfssoftware kunnen alle afdelingen binnen een bedrijf samenwerken. Zo zorg je niet alleen voor meer transparantie, je voorkomt ook dubbel werk. In één systeem werken zorgt ervoor dat je makkelijker kunt automatiseren en kun je sturen op betrouwbare inzichten. Dankzij Gripp houden bedrijven meer tijd over. Tijd die besteed kan worden aan klanten, verdere ontwikkelen en noem het maar op. Omdat ieder bedrijf anders is, vindt Gripp het belangrijk om persoonlijk advies te geven. Meedenken over hoe de software binnen jouw bedrijf past, dat doen ze graag. Gripp is in 2021 opgericht en het team bestaat uit ongeveer 20 medewerkers. Ze streven naar 100% klanttevredenheid en vinden transparantie, vriendelijkheid en kennisdeling heel belangrijk. Je weet altijd waar je aan toe bent en ze denken met je mee. Niet alleen op het gebied van service streven ze naar vriendelijkheid, maar des te meer ook op het gebied van gebruiksvriendelijkheid.

Waarom kiezen voor Gripp

De software van Gripp kan gebruikt worden binnen diverse vakgebieden, denk aan CRM, boekhouding en verschillende projecten. Onder andere architecten-, communicatie- en adviesbureaus kunnen terecht bij Gripp. Je krijgt niet alleen de software, maar ze ondersteunen je daarnaast bijvoorbeeld ook bij de implementatie, ze bieden trainingen aan en er is een helpdesk waar je terecht kunt voor al je vragen. De voordelen van Gripp? Je zult meer gestroomlijnde bedrijfsprocessen krijgen, minder fouten maken, sneller groeien en ondernemen op basis van data. Daarnaast zal dit alles zorgen voor meer werkplezier, dat is niet geheel onbelangrijk toch? Je kunt kiezen uit verschillende prijsplannen, afhankelijk van welke opties en functionaliteiten je wilt.

Is Gripp betrouwbaar?

Een groot pluspunt is dat wanneer je na drie maanden niet tevreden bent over Gripp, je gewoon je geld terugkrijgt. Je kunt het dus in principe kosteloos proberen. Ruim 1800 bedrijven gingen je al voor, dus de kans is groot dat ook jij tevreden zult zijn. Op de website kun je ook ervaringen lezen van organisaties. Voordat je kiest voor Gripp kun je een demo inplannen. Tijdens die demo krijg je meer uitleg over de software en is het mogelijk om vragen te stellen aan een deskundige consultant. Ze hebben een app ontwikkeld voor Android en Apple, en je kunt ze volgen op diverse sociale media. Kijk bijvoorbeeld eens op hun LinkedIn pagina of bekijk de video’s op YouTube. Je kunt het hoofdkantoor van Gripp vinden in Tilburg. Daar kun je overigens ook op bezoek gaan als je dat fijn vindt.

Klantenservice en klachten

Je vragen kun je stellen aan de klantenservice. Vul het online contactformulier in, stuur een mail of neem telefonisch contact met ze op. Op de website wordt niet benoemd na hoeveel tijd ze je vraag zullen beantwoorden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij één van de organisaties die gekozen heeft voor de software van Gripp? Dan zijn wij op zoek naar jou, want jij kan als geen ander het bedrijf beoordelen en jouw ervaring delen. Mensen die geïnteresseerd zijn in Gripp, maar graag eerst wat meer over het bedrijf willen weten, zijn je ontzettend dankbaar wanneer je een review schrijft. Laat in de review weten wat jouw mening is en waarom dat zo is. Hierbij kun je denken aan de klantvriendelijkheid, hoe soepel alles is verlopen en hoe het contact was met het bedrijf. Benoem alles wat je belangrijk vindt, dit kan zowel positief als negatief zijn.

Reviews over Gripp

Gerelateerde bedrijven

e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
3 beoordelingen
8,3
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Gripp

Gripp is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gripp bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gripp lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gripp. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Gripp is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Gripp. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gripp.

Geplaatst op: 12-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gripp


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

e-Boekhouden.nl logo
e-Boekhouden.nl
3 beoordelingen
8,3
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gripp een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gripp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gripp actief?

Gripp is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gripp reviews? Dan kun je naar de website van Gripp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie