Green lifestyle store logo

Green lifestyle store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Green lifestyle store reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1696
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Green lifestyle store

Green lifestyle store is geverifieerd door ons expert team. De webshop Green lifestyle store bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Green lifestyle store lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Green lifestyle store. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Green lifestyle store is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Green lifestyle store. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Green lifestyle store.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede planten

Ik heb hier een aantal super mooie planten gekocht die erg goed verpakt zaten. De planten zien er super leuk uit en ze gaan ook altijd erg lang mee. Goede service en ik ben er blij mee!

Geplaatst op: 02-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floor H.

8 / 10
3/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Green lifestyle store


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bloompost logo
Bloompost
16 beoordelingen
6,6
BoeketCadeau.nl logo
BoeketCadeau.nl
4 beoordelingen
7
DeBloemist logo
DeBloemist
6 beoordelingen
4,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Green lifestyle store een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Green lifestyle store. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Green lifestyle store actief?

Green lifestyle store is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Green lifestyle store reviews? Dan kun je naar de website van Green lifestyle store gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie