GoToWebinar logo

GoToWebinar reviews, ervaringen en beoordelingen

GoToWebinar reviews, ervaringen en beoordelingen
2254
GoToWebinar logo
Website
GoToWebinar

Reviews en ervaringen GoToWebinar

Er wordt nu we veel meer op afstand en thuis werken meer en meer een beroep gedaan op webinar software. Een van de aanbieders van deze software is GoToWebinar. Om het voor jou helder te krijgen wat deze aanbieder voor jou kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen van bestaande klanten van GoToWebinar samengevat. Op basis daarvan kun jij beslissen om eventueel ook gebruik te maken van de uitgebreide diensten van GoToWebinar.

Over GoToWebinar

GoToWebinar staat bekend als de nummer één op het gebied van webinar software. Met de software van deze aanbieder bied je jouw medewerkers de kans om ook thuis gewoon productief te kunnen werken. GoToWe4binar biedt alle tools die noodzakelijk zijn om daadwerkelijk productief te kunnen zijn. Van voorbereiding tot presentatie, met GoToWebinar is thuiswerken ook gewoon plezierig. Met de software van GoToWebinar beheer je snel en gemakkelijk al jouw virtuele evenementen en krijg je gegevens over zowel deelnemers als resultaten.

Waarom kiezen voor GoToWebinar?

Aan de virtuele evenementen van GoToWebinar kunnen zomaar drieduizend deelnemers meedoen en kies je voor GoToWebinar, dan kun je bovendien gratis een beroep doen op GoToWebcast, een dienst die tot 100.000 kijkers ondersteunt. Je doet al eveneens een beroep op GoToStorage, waarop je video’s en peilingen kunt delen en zo heb je met deze aanbieder van webinar software nog veel meer opties om de aandacht te trekken en om contact te leggen. Inbegrepen is ook GoToStage, een ondersteunende dienst voor evenementen. Hiermee kun je succesvolle webinars een tweede leven geven en maak je content on demand. Zo creëer je sneller nieuwe leads, zonder dat je steeds nieuwe webinars op hoeft te nemen.

Is GoToWebinar betrouwbaar

De gebruikers van de software van GoToWebinar zijn duidelijk; uit de beoordelingen blijkt dat zij het een zeer betrouwbare partner vinden. Die betrouwbaarheid blijkt ook wel uit de cijfers die GoToWebinar kan overleggen. Zo worden ondertussen als 2,7 miljoen webinars per jaar gehost en heeft de specialist al 50.000 klanten aan zich weten te binden. Die cijfers zeggen veel. De groei zit er nog steeds in en dat heeft zeker ook te maken met de positieve reviews en ervaringen waarop de aanbieder overigens bijzonder trots is.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk neemt GoToWebinar de klanten buitengewoon serieus. En dus is ook de klantenservice van de onderneming prima ingericht. Voor je echter een vraag stelt of een klacht indient, check je eerst de veel gestelde vragen die je op de website vindt. Meestal vind je daar al het antwoord op je vragen. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je gewoon telefonisch contact opnemen met GoToWebinar, zoals het al eveneens mogelijk is om een e-mail te sturen. De klacht zal doorgaans snel opgelost worden.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al eens gebruik maakten van een product, merk of een dienst, bieden altijd meerwaarde. Het is informatie uit de praktijk en daar heb je altijd iets aan. Om die reden vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Op die manier help jij ook andere mensen als die een lastige beslissing moeten nemen.

Reviews over GoToWebinar
Gerelateerde bedrijven
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Flink logo
Flink
193 beoordelingen
5,4
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over GoToWebinar

GoToWebinar is geverifieerd door ons expert team. De webshop GoToWebinar bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GoToWebinar lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GoToWebinar. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van GoToWebinar is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van GoToWebinar. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GoToWebinar.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Gemakkelijk te gebruiken

GoToWebinar is gemakkelijk te gebruiken en de helpdesk is erg behulpzaam. Mijn klanten waarderen ook de gemakkelijk te volgen instructies. Er zijn veel opties om uit te kiezen, zodat u uw webinar precies kunt aanpassen zoals u dat wilt.

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Suzanne A.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GoToWebinar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Flink logo
Flink
193 beoordelingen
5,4
Baby Diaries logo
Baby Diaries
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GoToWebinar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GoToWebinar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GoToWebinar actief?

GoToWebinar is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GoToWebinar reviews? Dan kun je naar de website van GoToWebinar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie