GoToMeeting logo

GoToMeeting reviews, ervaringen en beoordelingen

GoToMeeting reviews, ervaringen en beoordelingen
2253
GoToMeeting logo
Website
GoToMeeting

Reviews en Ervaringen GoToMeeting

Het nieuwe vergaderen gaat online. Ook jij moet online vergaderen en bent op zoek naar die optie die het beste voor jou en je bedrijf werkt. GoToMeeting is één van de manieren om online vergaderen of het geven van een webinar tot een succes te maken. Nu is dat leuk gezegd, natuurlijk, maar werkt het ook inderdaad? Je moet misschien vergaderen met mensen van over de hele wereld: dan moet het wel goed gaan! Hoe weet je of GoToMeeting voor jou de beste optie is? Door meer te lezen over het bedrijf én uiteraard om te lezen hoe anderen GoToMeeting beoordelen. Ervaringen van anderen spreken namelijk voor zich. Zij hebben immers werkelijk ervaren hoe vergaderen via GoToMeeting verloopt. Lees hier dan ook van alles over het bedrijf zelf én lees de recensies die anderen hier hebben achtergelaten. Zo kan jij bepalen of GoToMeeting iets voor jou en/of je bedrijf is! Laat jij zelf ook een review achter als je bekend bent met GoToMeeting?

Over GoToMeeting

GoToMeeting is een aanbieder van online vergader-pakketten. Software welke te gebruiken is voor zowel telefonisch vergaderen als via chat en bij videovergaderingen. Online evenementen aanbieden kan ook hiermee. Online vergaderen en anderen ontmoeten wordt met GoToMeeting eenvoudig mogelijk gemaakt. Op de site is (in het Engels) eveneens een blog te vinden die je kunt inspireren op het gebied van online vergaderen.

Waarom kiezen voor GoToMeeting

Je kunt kiezen uit meerdere opties, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel geld je eraan kwijt wilt zijn. Uiteraard afhankelijk van jouw wensen en omstandigheden, zal je een bepaald pakket nodig hebben. Op de site is duidelijk aangegeven wat de verschillen zijn tussen de aangeboden pakketten. Of je nu kiest voor telefonisch vergaderen of video vergaderen. Bij GoToMeeting kan je een gratis evaluatieversie uitproberen. Dit houdt in dat je 14 dagen kan proberen of het iets voor je is. Dingen die je kunt doen bij GoToMeeting is o.a. scherm delen, vergaderen op meerdere manieren (mobiel, video en telefonisch), opnemen van de meetings en bij het juiste pakket zelfs vergaderen met 3.000 deelnemers! Limieten voor vergadertijden, gedeelde schermen of chatfuncties zijn er niet.

Is GoToMeeting betrouwbaar?

Doordat je 14 dagen vrijblijvend kunt uitproberen, zonder je creditcardgegevens op te hoeven geven, kan je al zeggen dat het wel betrouwbaar zou moeten zijn. Je loopt immers geen enkel risico en je hebt zo wel door hoe alles werkt. Een prima manier om kennis te maken met GoToMeeting dus.

Klantenservice en klachten

Vragen? Dan gebruik je heel snel de chatfunctie op de site. Waar ook direct gevraagd wordt of je probeert in te loggen bij een vergadering. De klantenservice is 24/7 bereikbaar. Via de site krijg je al veel informatie over de werkwijze van alles. Maar vragen stellen kan dus dag en nacht. Je abonnement omzetten in een andere versie is ook gewoon mogelijk. Bij problemen kan je dus chatten.

Wil jij ook beoordelen?

Online vergaderen, webinars geven: het is precies dat waar het bedrijfsleven niet meer buiten kan. Zeker niet in die tijden dat thuiswerken normaal is, maar ook niet als je wereldwijd vergaderen wilt. GoToMeeting is een fijne aanbieder met meerdere, handige mogelijkheden. Heb jij ervaring met dit online vergaderplatform? Het zou heel fijn zijn als je ons wilt laten weten of jij ze wel of niet zou aanraden. Hoe verloopt het contact met het bedrijf? Is de verhouding tussen de abonnementskosten en de kwaliteit van wat je krijgt goed? Hoe geruisloos verloopt het vergaderen? En als er iets fout gaat, is dat dan snel op te lossen? Kortom: wat zijn jouw ervaringen met het bedrijf? Door jouw review bij ons achter te laten, help je ook andere bedrijven om een juiste beslissing te maken!

Reviews over GoToMeeting
Gerelateerde bedrijven
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Whappbook logo
Whappbook
2 beoordelingen
7
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met GoToMeeting

Het bedrijf GoToMeeting is geverifieerd door ons. De webshop GoToMeeting is al sinds 2003 een betrouwbare partij om te bestellen. GoToMeeting is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GoToMeeting maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

GoToMeeting is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GoToMeeting te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige communicatie

Boven gewone klantenservice evenals bijna onmiddellijke communicatie. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden. Hun inzet om de gevraagde apparatuur snel op de locatie te krijgen, is ongeëvenaard.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joost T.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GoToMeeting
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Whappbook logo
Whappbook
2 beoordelingen
7
Positive Grid logo
Positive Grid
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GoToMeeting een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GoToMeeting. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GoToMeeting actief?

GoToMeeting is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) apps.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GoToMeeting reviews? Dan kun je naar de website van GoToMeeting gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie