GoSmooth logo

GoSmooth reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

GoSmooth reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4135
GoSmooth logo
Website
GoSmooth
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen GoSmooth

Haartjes op ongewenste plekken? Of ben je het gewoon beu om altijd opnieuw constant haar te moeten verwijderen? Dan ben je alleszins niet alleen. Ongewenste haargroei is ontzettend vervelend en permanent laten ontharen is duur en ben je niet per se ook voor te vinden. Gelukkig zijn er dan de zogenaamde IPL apparaten waarmee je vlot een hele zomer van een gladde huid kunt genieten. Ben jij op zoek naar langdurige ontharing die je zelf thuis uit kunt voeren? Dan is GoSmooth misschien wel de webshop die je zoekt. Bij GoSmooth vind je tal van apparaten die jou uit de brand kunnen helpen. Wil je weten of GoSmooth betrouwbaar is? Lees even de reviews en ervaringan van hun klanten op deze pagina en je weet het meteen!

Over GoSmooth

GoSmooth is een Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van ontharingsproducten en dan meer specifiek IPL ontharing. Het verschil tussen gewone ontharing en IPL ontharing is dat IPL een technologie is die langdurige haarverwijdering een mogelijkheid maakt. Je hoeft dus niet meer langs het salon om maandn gerust te zitten: gewoon even thuis uitvoeren en klaar. De grote voordelen van IPL is dat het pijnloos is en ontzettend gemakkelijk. Heb je toch vragen over één van de apparaten of over het gebruik? Op de website van GoSmooth vind je een handleiding terug en je kunt natuurlijk ook altijd even de klantendienst aanschrijven. Zo ga je best op voorhand even na of het apparaat in kwestie geschikt is voor jouw specifieke haar- en huidskleur. Blijf je gewoon graag op de hoogte van wat er speelt bij GoSmooth? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de socials volgen.

Waarom kiezen voor GoSmooth?

Bij GoSmooth vind je eerst en vooral heel wat informatie over de technologie en de wijze van gebruik. Zo is de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: producten, de technologie, handleiding, veelgestelde vragen en de nieuwsbrief. Bij de producten kan je kiezen voor de klassieke kit of de professionele uitvoering. Ook kan je een body scrub of een body scrub kit op de kop tikken. Heb je een keuze kunnen maken? Bij GoSmooth verzenden ze wereldwijd hun producten op basis van IPL technologie. De standaard levertermijn voor onze contreien is één à twee werkdagen maar dat kan iets langer zijn in piekperiodes. Bestellingen boven de 25 euro worden gratis verzonden. Ook heb je bij GoSmooth het recht om een bestelling binnen de 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Betalen kan op een veilige manier via onder andere American Express, ApplePay, iDeal, Klarna, Visa, PayPal, Sofort en ga zo maar door.

Is GoSmooth betrouwbaar?

Een IPL apparaat is een behoorlijke investering dus vanzelfsprekend wil je weten of GoSmooth betrouwbaar is. Het bedrijf heeft alleszins alle nodige bedrijfsinformatie zoals onder andere KVK-nummer op de website staan. Daarenboven zijn ze sterk aanwezig op sociale media en vind je op de website ook heel wat reviews van hun klanten. Ook de verbinding met de webwinkel is een beveiligde verbinding en GoSmooth beschikt over een eigen klantendienst om op vragen te antwoorden. Er is dus geen reden om te twijfelen aan de betrouwbaarheid van GoSmooth.

Klantenservice en klachten

Op de website van GoSmooth vind je heel wat informatie over de producten en de werkwijze. Zit je toch nog met een andere vraag? Dan kan je de klantendienst van GoSmooth contacteren. Voor zakelijke verzoeken en voor de klantendienst zelf is er een ander mailadres. Ook kan je via sociale media een bericht sturen, je kunt het adres van de hoofdzetel aanschrijven, gebruik maken van de Messenger-knop op de webshop of telefonisch contact opnemen tijdens de werkuren. GoSmooth streeft ernaar om binnen de werkdag een antwoord te geven op vragen. Heb je geen vraag maar een klacht? Dan kan je best per mail jouw verhaal doen. Op klachten krijg je een inhoudelijk antwoord binnen de 14 dagen.

Wil jij ook beoordelen?

De beste manier om te weten te komen of een bedrijf iets voor jou is of niet is door de reviews en de ervaringen erover online te lezen. Kocht jij al eens iets bij GoSmooth? Dan is jouw beoordeling van deze webwinkel van goudwaarde voor onze bezoekers. Wat vind jij bijvoorbeeld van de opbouw van de website? Hoe zit het met de duurzaamheid van de producten? Werkt de ontharing ook echt langdurig? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij GoSmooth?

Reviews over GoSmooth

Gerelateerde bedrijven

Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Mindscopic logo
Mindscopic
21 beoordelingen
9,1
Beautinow logo
Beautinow
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over GoSmooth

Het bedrijf GoSmooth is geverifieerd door ons. De webshop GoSmooth is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GoSmooth is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GoSmooth maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van GoSmooth is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van GoSmooth. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GoSmooth.

Geplaatst op: 03-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over GoSmooth


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9
Mindscopic logo
Mindscopic
21 beoordelingen
9,1
Beautinow logo
Beautinow
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GoSmooth een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GoSmooth. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GoSmooth actief?

GoSmooth is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GoSmooth reviews? Dan kun je naar de website van GoSmooth gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie