Gorillas logo

Gorillas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Gorillas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3905
Gorillas logo
Website
Gorillas
Categorie
Diensten

Reviews en Ervaringen Gorillas

Het Duitse bedrijf Gorillas is in diverse Belgische steden actief en belooft je boodschappen binnen 10 minuten te bezorgen. Het enige dat jij hoeft te doen is de app downloaden, je winkelmandje vullen en je bestelling plaatsen. Of je nu een paar items nodig hebt of jouw complete weekboodschappen wilt doen, het is allemaal mogelijk tegen lage kosten. Wil je meer weten over Gorillas voordat je besluit om deze app te gaan gebruiken? Lees de ervaringen van echte gebruikers op deze pagina, zodat jij een weloverwogen keuze maakt om Gorillas te gebruiken voor het doen van jouw boodschappen.

Over Gorillas

Gorillas is een app waarmee je boodschappen kunt bestellen die vervolgens razendsnel bij je thuis worden bezorgd. Het assortiment is iets kleiner dan dat van de gemiddelde supermarkt, maar groot genoeg om van iedere productcategorie iets te bevatten. Zo bestel je onder andere vers fruit en groenten, pasta en rijst, soep en non-food producten. Gorillas beschikt over hubs in de steden waar dit bedrijf actief is. Hierdoor is het mogelijk om je boodschappen binnen tien minuten bij je thuis te kunnen bezorgen. Je boodschappen worden door een bezorger op de fiets bij je thuis gebracht. Alle ritten worden gemaakt op E-bikes om het rijden gemakkelijker en leuker te maken.

Waarom kiezen voor Gorillas

Het concept van Gorillas slaat goed aan want het is snel, goedkoop en gemakkelijk om je boodschappen via de app te bestellen. Lokale boeren helpen Gorillas de meest verse producten te leveren. Gorillas zorgt voor korte toeleveringsketens terwijl ze lokale gemeenschappen ondersteunen. Wat daarnaast uniek is, is de samenwerking met merken uit iedere stad waarin ze actief zijn. Zo zorgt Gorillas ervoor dat ze voldoen aan de smaak van lokale gemeenschappen en dat lokale merken de aandacht krijgen die ze verdienen. Door gebruik te maken van de zogeheten delivery on demand voorkom jij dat je veel voedsel weg moet gooien. Je koop namelijk niet van tevoren allerlei boodschappen in voor de hele week, maar plaatst jouw bestelling op het moment dat je de producten ook daadwerkelijk nodig hebt. Je hebt de keuze uit duizenden producten, voor dezelfde prijs als in de winkel. Jij betaalt alleen wat extra's voor het bezorgen. Regelmatig zijn er kortingscodes actief waarmee je korting ontvangt op jouw bestelling.

Is Gorillas betrouwbaar?

Gorillas groeit razendsnel en is onder andere actief in België, Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is veelvuldig in het nieuws geweest en regelmatig wordt er door de media over geschreven. Op social media heeft Gorillas duizenden volgers. Volg het bedrijf bijvoorbeeld op Instagram en Facebook zodat je nooit een kortingscode misloopt. Uiteraard is het verstandig om eerst de beoordelingen over Gorillas te lezen voordat je besluit om gebruik te maken van de dienst.

Klantenservice en klachten

Het is zeer eenvoudig om contact op te nemen met de klantenservice van Gorillas. In de app kun je een chat openen, waardoor je direct contact krijgt met een medewerker. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van Gorillas om jouw boodschappen te laten bezorgen? Deel jouw ervaring met Gorillas door een review te schrijven. Zo help je anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het assortiment, of jouw boodschappen inderdaad binnen 10 minuten bezorgd worden, wat je vindt van de kwaliteit van de producten en of je anderen aan zou raden om gebruik te maken van deze dienst.

Reviews over Gorillas

Gerelateerde bedrijven

Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Loxam logo
Loxam
2 beoordelingen
10
Witgebit Nederland logo
Witgebit Nederland
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Gorillas

Het bedrijf Gorillas is geverifieerd door ons. De webshop Gorillas is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Gorillas is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Gorillas maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Gorillas is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Gorillas te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gorillas.

Geplaatst op: 04-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Gorillas


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Loxam logo
Loxam
2 beoordelingen
10
Witgebit Nederland logo
Witgebit Nederland
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gorillas een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Gorillas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gorillas actief?

Gorillas is vooral actief in de categorie diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gorillas reviews? Dan kun je naar de website van Gorillas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie