GGN Nederland logo

GGN Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
GGN Nederland reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1464
GGN Nederland logo
Website
ggn.nl
Categorie
Diensten
Bezoek de website

Reviews en ervaringen GGN

Heb je een klant die de facturen niet (tijdig) voldoet, dan kun jij uiteindelijk hulp zoeken bij een specialist in incassowerkzaamheden. Een van de bekendste specialisten is GGN. We hebben een samenvatting gemaakt van de beoordelingen van bestaande klanten van GGN, waardoor je een helder beeld krijgt van alles wat GGN je kan bieden. Het is vervolgens aan jezelf of jij ook besluit om GGN in te schakelen.

Over GGN

GGN kan je een zeer breed dienstenpakket aanbieden in de vorm van online incasso, acceptatie, minnelijke- en gerechtelijke incasso, thuisbezoek en kan dat zowel nationaal als internationaal doen. Je kunt wanneer je actief bent in de advocatuur, B2B, e-commerce, nuts, finance, huur, mobiliteit, Rijksoverheid, onderwijs, telecom en de zorg prima een beroep doen op de diensten van GGN. Daarbij gaat GGN uit van de filosofie dat jij als opdrachtgever jouw geld krijgt en dat de betaler een beter leven kan gaan leiden. Meer dan welk andere incassospecialist heeft GGN ook oog voor de betaler en de achterliggende problematiek. Indien mogelijk biedt de specialist deze mensen ook hulp, bijvoorbeeld bij het zoeken naar een baan.

Waarom kiezen voor GGN?

Je kiest voor GGN vanwege het zeer brede dienstenpakket dat het aanbiedt. Ook de natuurlijke innovatiedrang die het heeft om die dienstverlening steeds te verbeteren, maakt van GGN een interessante partner. Ook het feit dat GGN oog heeft voor de betaler en diens achterliggende problemen geeft veel mensen – zo lezen we in de beoordelingen- een goed gevoel om toch vooral met GGN in zee te gaan. GGN staat voor een persoonlijke aanpak en probeert zo effectief mogelijk te incasseren. Dat doet het wel met alle mogelijke respect voor de klant met onbetaalde facturen.

Is GGN betrouwbaar?

Getuige de beoordelingen die we gelezen hebben hoef jij je nooit zorgen te maken over de betrouwbaarheid van GGN. Want die is, zo lezen we nadrukkelijk terug, gewoon groot. Dat geldt zowel richting incassant als richting betaler, voor wie dus ook nadrukkelijk aandacht is. Betrouwbaar is ook het eigen account waarbinnen je kunt werken en klanten die nog moeten betalen kunnen dat ook via een betrouwbaar en veilig online account doen. Ook de betalers zien GGN als betrouwbaar en prijzen de hulp die geboden wordt. Zo worden zij gewezen op organisaties die kunnen helpen bij financiële problemen en kan er zelf hulp geboden worden bij het zoeken naar een baan. Ook de partijen met wie GGN een samenwerkingsverband heeft, zijn betrouwbare partijen.

Klantenservice en klachten

Contact opnemen met een vraag of een klacht is ook al geen probleem als je kiest voor GGN. Zo kun je chatten met de specialisten van GGN en kun je ook telefonisch contact opnemen met GGN. Er is verder een contactformulier samengesteld en je kunt ook al via je eigen account contact leggen met de experts van GGN.

Wil jij ook beoordelen?

Dat beoordelingen van bestaande klanten toegevoegde waarde hebben, is onderhand wel duidelijk. Ze helpen je vanwege hun onafhankelijke karakter bij het maken van de beste keuze. Daarom vragen we je vriendelijk om in het vervolg ook een recensie achter te laten. Daar hebben andere mensen namelijk heel veel baat bij.

Reviews over GGN Nederland
Gerelateerde bedrijven
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
WebsiteOffertes logo
WebsiteOffertes
3 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met GGN Nederland

GGN Nederland is geverifieerd door ons expert team. De webshop GGN Nederland bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is GGN Nederland lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via GGN Nederland. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ggn.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ggn.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle reactie

Ik heb hier iets besteld en je wordt altijd super goed op de hoogte gehouden. Als je een vraag had dan werd er altijd super snel gereageerd. Super blij met de service hiervan!

Geplaatst op: 08-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wouter V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GGN Nederland
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
WebsiteOffertes logo
WebsiteOffertes
3 beoordelingen
4,7
Nanocoating logo
Nanocoating
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GGN Nederland een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GGN Nederland. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GGN Nederland actief?

GGN Nederland is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GGN Nederland reviews? Dan kun je naar de website van GGN Nederland gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie