GDATA logo

GDATA reviews, ervaringen en beoordelingen

GDATA reviews, ervaringen en beoordelingen
1113

Reviews en Ervaringen GDATA

Het beveiligen van je toestel - het gebeurt best op een efficiënte manier. Wanneer je aanspraak maakt op een software, worden je apparaten uitvoerig beschermd. Het aanbod binnen databescherming is en blijft echter sterk verzadigd. Hierdoor kan je overweging uitdagend worden. Hieronder nemen we je mee en geven we je informatie omtrent GDATA - wat het bedrijf voor je kan betekenen. We verklaren GDATA's betrouwbaarheid en kwaliteit aan de hand van ervaringen van zij die eerder met deze dienst in aanraking kwamen.

Over GDATA

GDATA richt zich actief op software ter computerbeveiliging. Het bedrijf is Duits van oorsprong en werd omstreeks 1985 opgericht. Hun geschiedenis is niet min - ze staan gekend als zijnde de makers van de allereerste antivirussoftware. Een team zette zich actief in en ontwikkelde verscheidene producten. Naast antivirale overwegingen, ging men over tot het ontwerp van spraakherkenning en -synthese. GDATA maakt gebruik van scna-engines, die initieel door Avast and Bitdefender beheerd werden. Sedert 2014 lanceerde GDATA een eigen versie - CloseGap. Wanneer we een blik op de verdere jaren werpen, kende GDATA meerdere mijlpalen. In 2015 introduceerde het bedrijf Secure Chat, een berichtenapplicatie met Signal Protocol. Vandaag de dag werkt GDATA actief aan een veiliger morgen en dit zonder zorgen. GDATA's diensten worden dan ook op internationaal niveau aangeboden.

Waarom kiezen voor GDATA

GDATA biedt een ruime waaier aan diensten en producten die je toestellen beveiligen. Vanaf het begin in 1987 tot en met vandaag de dag worden deze zaken voortdurend geoptimaliseerd. Hierdoor word je op uitstekende wijze beschermd tegen iedere vorm van cybermisdaad. Men hanteert moderne, innovatieve (KI-)technologieën die zich richten op het gehele plaatje. Ben je werkgever en wens je je team wat bij te brengen omtrent veilig cybergedrag? Een Security Awareness Training speelt hierop in. GDATA's service gaat uit vane een nauwe samenwerking tussen specialisten, ingenieurs, ontwikkelaars, een ondersteuningscrew én een SecurityLab. Het aanbod is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven en dit zowel op klein- als grootschalig niveau. Benieuwd naar een greep uit het gamma? Beveilig je Mac of Windows met beveiligingen gebaseerd op een Next Gen-technologie. Stel je internet en wachtwoorden veilig met Internet Security. Ook onderweg reken je op GDATA's kwaliteiten - maak gebruik van Mobile Internet Security voor Android en iOS, of traceer de locatie van je toestel.

Is GDATA betrouwbaar?

Wanneer we kijken naar GDATA's betrouwbaarheid, concluderen we dat deze uitzonderlijk sterk staat. Veel bedrijven en particulieren maken reeds gebruik van het concept - pols ernaar binnen je nabije omgeving. Nog niet helemaal overtuigd? GDATA maakt komaf met maar liefst 600.000 schadelijke bestanden en dit op dagelijkse basis. Het is zacht voor je portemonnee - in 2017 voorkwam het 143 miljard euro aan schade. Deze werd vermeden en opgevangen door GDATA's hoogstaande technologieën. Ook GDATA's verhaal dateert ver terug - vandaag de dag brengen ze expertise vanuit jarenlange ervaring (35, om precies te zijn). 500 medewerkers bouwen actief aan een beveiligde omgeving, onderbouwd door een proactieve aanpak.

Klantenservice en klachten

Een team van experts staat te allen tijde voor je klaar en lost je beveiligingsvraag in een mum van tijd voor je op. Zit je met een vraag, bemerking of suggestie? Wens je een klacht neer te leggen? Een overzicht aan veelgestelde vragen werden uitgebreid beantwoord. Neem hier zeker een kijkje. Vind je het niet onmiddellijk terug? Maak gebruik van het contactformulier voor een gerichte afhandeling van je vraag. Ook telefonisch en via mail bereik je GDATA's klantenservice. Maak je liever gebruik van Sociale Media? Hier vind je hen terug via LinkedIn, Twitter, Facebook én YouTube.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een helder beeld inzake GDATA en diens kwaliteiten. Je kon bepalen in welke mate het bedrijf beantwoordt aan je zoektocht naar een veiligere cyberomgeving. Ging je ondertussen over tot een aankoop en ben je tevreden? Leg gerust een eigen beoordeling vast. Dit helpt anderen verder - zij die binnenkort voor eenzelfde beslissing staan.

Reviews over GDATA
Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met GDATA

Het bedrijf GDATA is geverifieerd door ons. De webshop GDATA is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. GDATA is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GDATA maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

GDATA is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van GDATA te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne dienst

Ik gebruik G Data al meerdere jaren zonder problemen. Het is super terecht dat ze het beste uit de test zijn gekomen. Vanaf 2013 wordt elke versie alleen nog maar beter en sneller.

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijmen B.

10 / 10
4/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over GDATA
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Kaspersky logo
Kaspersky
2 beoordelingen
9,5
Norton logo
Norton
6 beoordelingen
7
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GDATA een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over GDATA. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GDATA actief?

GDATA is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) virusscanners en beveiliging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GDATA reviews? Dan kun je naar de website van GDATA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie