Gaybuddy logo

Gaybuddy ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Gaybuddy logo
Gaybuddy ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Bi love logo Bi love
0 beoordelingen
10
Guys-Dating logo Guys-Dating
1 beoordelingen
8
Adultmatch.nl logo Adultmatch.nl
1 beoordelingen
9

Reviews en ervaringen Gaybuddy

Chatten is iets dat nog steeds aan populariteit wint. Een van de plaatsen waar je dat kunt doen is op Gaybuddy. Je kunt er andere gay mannen treffen om mee te chatten en te flirten. Om meer te weten te komen over Gaybuddy, hebben we hier de reviews en ervaringen doorgenomen en het een en ander voor je samengevat. Zo kun je al dan niet besluiten om ook een account aan te maken op Gaybuddy.

Over Gaybuddy

Gaybuddy is een online ontmoetingsplatform voor gay mannen. Zelf noemen ze zich zelfs dé gay contactplaats voor mannen. Je kunt op het platform in contact komen met mannen uit heel Nederland. Verder kun je er gratis profielen van andere mannen bekijken. Maak je een profiel aan, dan wordt dat met de hand door Gaybuddy gecheckt. Het platform wil je op discrete wijze de mogelijkheid bieden contact te leggen met andere mannen of om te chatten.

Waarom kiezen voor Gaybuddy?

Wil je in contact komen met andere gay mannen en wil je een discreet sekscontact? Dan kun je prima uit de voeten op Gaybuddy. Je moet dan wel minimaal achttien jaar zijn en de mensen achter het platform garanderen je gay contact en het platform bied je in elk geval een uitgebreide zoekfunctie. Er is voor gebruik niet per se een creditcard noodzakelijk en je kunt andere mannen zoeken op leeftijd, een profiel met foto en op mannen die online zijn. Het aanmaken van een profiel kost je slechts heel even tijd en dus kun je op Gaybuddy al snel tot zaken komen.

Is Gaybuddy betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Gaybuddy kan wel een boompje opgezet worden. Zo erkent het platform dat er gebruik gemaakt wordt van fictieve profielen. Dat betekent dat je met een dergelijk profiel te maken kunt krijgen. Is dat het geval, dan chat je wel – en dat kost geld - maar wel met iemand met wie je nooit een afspraak zult kunnen maken. Je zou dus kunnen zeggen dat je aan het lijntje gehouden wordt. Gegarandeerd contact met mannen om af te spreken is dus niet aan de orde. Want achter de fictieve profielen gaan chat operators schuil.

Klantenservice en klanten

Mocht je om wat voor reden nou een klacht hebben over Gaybuddy, dan kun je eenvoudig contact leggen met het platform. Dat kan via een gewone e-mail, je kunt ook gebruik maken van een speciaal contactformulier die je op het platform vindt. Het is altijd eerst verstandig de veel gestelde vragen door te nemen. Meestal vind je daar al het antwoord op je vraag. In dat geval is contact zoeken dus niet meer noodzakelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de reviews en ervaringen van mensen die al een account hebben aangemaakt bij Gaybuddy heb je nu een tamelijk compleet beeld van wat het platform je kan bieden. Nu kun je zelf een weloverwogen beslissing nemen en eventueel ook een account aanmaken. Nu je weet wat de waarde is van een beoordeling, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Doe je mee?

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Gaybuddy

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Gaybuddy

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Bi love logo Bi love
0 beoordelingen
10
Guys-Dating logo Guys-Dating
1 beoordelingen
8
Adultmatch.nl logo Adultmatch.nl
1 beoordelingen
9