Gamecity logo

Gamecity reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Gamecity reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Gamecity logo
Website
Gamecity
Categorie
Dagje weg
Bij Gamecity.nl zijn meerdere activiteiten te ondernemen zoals prison island, karten, lasergamen, bungee soccer, lasersquash, bungee run, sumoworstelen, arcade games en in de zomer is er een fantastische stormbaan.

Naast het brede aanbod van activiteiten beschikt Gamecity.nl over een sfeervol en kwalitatief goed restaurant voor een gezellig hapjes en drankjes. Uiteraard is parkeren gratis.

Gerelateerde bedrijven

Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
Dolfinarium logo
Dolfinarium
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Gamecity

Gamecity is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gamecity bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gamecity lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gamecity. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Gamecity is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Gamecity. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Gamecity.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super gave dag gehad

We hebben met een aantal vrienden hier echt een super leuke dag gehad. Er waren veel verschillende activiteiten te doen en alles was ook super goed geregeld. Top game hal!

Geplaatst op: 19-03-2021
Laatst bewerkt op: 21-07-2021
Geschreven door: Julian A.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gamecity


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doenkado logo
Doenkado
2 beoordelingen
9,5
EscapeTours logo
EscapeTours
2 beoordelingen
8,5
Dolfinarium logo
Dolfinarium
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gamecity een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gamecity. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gamecity actief?

Gamecity is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gamecity reviews? Dan kun je naar de website van Gamecity gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie