Fresh ZZP logo

Fresh ZZP reviews, ervaringen en beoordelingen

Fresh ZZP reviews, ervaringen en beoordelingen
4276
Fresh ZZP logo
Website
Fresh ZZP

Reviews en ervaringen Fresh ZZP

Ondernemen is iets dat je doet uit passie. Het is een sprong in het donker waar veel werk bij komt kijken maar ook veel voldoening. Helaas is het ook zo dat er heel wat administratieve en financiële lasten bij het ondernemen komen. Een typisch voorbeeld daarvan is de boekhouding. Geen probleem in een groter bedrijf maar ZZP’er is de boekhouding nu echt wel iets dat er soms net te veel aan is. Ben jij als ZZP’er op zoek naar een boekhouder om die last van je over te nemen? Of om misschien nog enkele andere administratieve functies uit handen te nemen? Dan is Fresh ZZP wat je zoekt. Maar wat vertellen andere klanten van Fresh ZZP in hun beoordelingen van dit bedrijf? Zijn de ervaringen met Fresh ZZP? Je leest het hier in de reviews!

Over Fresh ZZP

Fresh ZZP is een onderneming die de focus legt op de ZZP’er. Als zelfstandige zonder personeel zijn er heel wat taken die in jouw handen komen te liggen. Het spreekt voor zich dat je niet voor alles tijd hebt of niet in alles even bedreven bent. In een dergelijke situatie kan Fresh ZZP je uit de nood helpen. Fresh ZZP kan je beschouwen als jouw online boekhouder. Jij geeft aan hoeveel van jouw administratie je liefst uit handen hebt en het kantoor doet de rest. Zo heb jij alle tijd die je nodig hebt om de focus te leggen op wat echt belangrijk is: de zaak. Bij Fresh ZZP kan je een breed scala aan diensten op de kop tikken en kan je ook terecht bij vragen of voor advies. Neem zeker eens een kijkje in de gratis ZZP kennisbank! Op de website zelf vind je bovendien ook geregeld leuke tips & tricks voor ZZP’ers.

Waarom kiezen voor Fresh ZZP?

Bij Fresh ZZP bepaal jij hoeveel van jouw administratie je eigenlijk kwijt wilt. Zo kan je er terecht voor ondernemersadvies, voor de gehele boekhouding, voor de facturatie en ga zo maar door. Bij Fresh ZZP kan je kiezen tussen verschillende administratieve services met elk hun eigen specificaties. Wil je wekelijkse kennissessies om alles zelf te regelen? Of heb je liever dat Fresh ZZP de inkomstenbelasting en de aangiftes voor jou doet? Bij Fresh ZZP kan je niet alleen terecht voor de ontlasting van jouw administratie maar ook voor verzekeringen. Of wie weet heb je wel een korte termijn lening nodig? Zoek je misschien een auto of een ander asset om te leasen? Heb je nood aan opdrachtbemiddeling? Het zijn stuk voor stuk diensten die in het pakket van Fresh ZZP zitten. Niet toevallig is het devies van oprichter Peter de Brabander: ‘doe waar je goed in bent en Fresh ZZP doet de rest!’.

Is Fresh ZZP betrouwbaar?

Fresh ZZP is een online boekhouder maar is wel al een hele tijd actief binnen de sector. Je vindt dan ook heel wat informatie over deze website terug. Zo kan je op de website zelf, naast informatie als het nummer van de Kamer van Koophandel, ook getuigenissen en reviews van klanten terugvinden. Tevens is Fresh ZZP een Nederlands bedrijf wat ook betekent dat ze vallen onder de Nederlandse wetgeving. Fresh ZZP beschikt over een eigen klantendienst waar je terecht kunt bij vragen en/of bij problemen en ten slotte is ook de verbinding met de website beveiligd. Kortom: je kunt er gerust op zijn dat Fresh ZZP een betrouwbare onderneming is.

Klantenservice en klachten

Zeker bij een gevoelig onderwerp als administratie en de boekhouding is het belangrijk dat je vragen kunt stellen. Wil je op voorhand wat informatie inwinnen? Heb je een belangrijke vraag? Heb je advies nodig? Of ben je misschien op zoek naar een offerte? In al deze gevallen kan je contact opnemen met de klantendienst van Fresh ZZP. Dat kan door te bellen, door een mail te sturen, door via WhatsApp een berichtje te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. Heb je een klacht? Dan mail je die best door voorzien van alle relevante informatie. In de regel ontvang je binnen een werkdag een reactie terug van Fresh ZZP!

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant van Fresh ZZP of was je dat in het verleden? Dan kan je onze bezoekers een handje vooruit helpen door een review te schrijven over Fresh ZZP. Wat is jouw beoordeling van hun service? Is jouw ervaring positief of eerder negatief? Zou je opnieuw kiezen voor Fresh ZZP of net niet?

Reviews over Fresh ZZP
Gerelateerde bedrijven
Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
Myfinance logo
Myfinance
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Fresh ZZP

Fresh ZZP is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fresh ZZP bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fresh ZZP lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fresh ZZP. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fresh ZZP is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Fresh ZZP. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Fresh ZZP.

Geplaatst op: 07-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fresh ZZP
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
Myfinance logo
Myfinance
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fresh ZZP een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fresh ZZP. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fresh ZZP actief?

Fresh ZZP is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fresh ZZP reviews? Dan kun je naar de website van Fresh ZZP gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie