Freddie's Flowers logo

Freddie's Flowers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Freddie's Flowers reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3745
Freddie's Flowers logo
Website
Freddie's Flowers
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Freddie's Flowers

Wil je jezelf, of een ander, verwennen met een mooie bos van Freddie’s Flowers, maar twijfel je of deze webwinkel daadwerkelijk betrouwbaar is? Bekijk dan eerst de informatie op deze pagina. Op deze pagina lees je meer achtergrond over Freddie's Flowers, zoals wat het bedrijf bijzonder maakt, waarom je wel of niet bij Freddie's Flowers zou moeten bestellen en hoe klanten van het bedrijf het contact met de klantenservice omschrijven. Ook lees je wat klanten van de bloemen en van de service vinden, waardoor je een goed beeld krijgt van het bedrijf. Na het doornemen van deze pagina kun je zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen bloemen bij Freddie's Flowers te bestellen.

Over Freddie's Flower

Freddie's Flowers is een Engels bloemenbedrijf dat opgericht is in 2014 en waarbij je bloempakketten thuis kunt laten leveren. Zo kun je elke week een nieuw boeket thuis laten bezorgen of een ander elke week gelukkig maken met bloemen. Het bedrijf heeft als uitgangspunt om duurzame bloempakketten samen te stellen. Zo is de verpakking van de bloemen volledig biologisch afbreekbaar, worden de bloemen klimaat neutraal bezorgd en worden de bloemen geselecteerd op lange levensduur, om verspilling tegen te gaan. Daarnaast wil het bedrijf doormiddel van haar box abonnementen zoveel mogelijk mensen verrassen met mooie bloemen van hoge kwaliteit. Door een abonnement af te sluiten bij Freddie’s Flower ontvang je altijd verse bloemen en kun je op elk moment jouw abonnement weer opzeggen.

Waarom kiezen voor Freddie’s Flower

Bij Freddie’s Flower kun je zelf het rooster bepalen waarop je bloemen bezorgd wilt hebben. De bloemen worden vervolgens vers bij jou of bij een ander bezorgd. Online kun je diverse pakketten bekijken en het boeket vervolgens zelf samenstellen. Hierdoor vind je altijd een boeket dat aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Het abonnement bij Freddie’s Flower dat je afsluit is volledig flexibel. Dit betekent dat je het op elk moment kunt aanpassen of opzeggen. Je zit dus nergens aan vast.

Is Freddie’s Flower betrouwbaar?

Het bedrijf staat bekend als een betrouwbare organisatie. Zo heeft Freddie’s Flower al meer dan 3 miljoen pakketten bezorgd en heeft het bedrijf tal van positieve reacties ontvangen. Klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit en service van het bedrijf. Daarnaast biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden. Zo kun je veilig bij deze organisatie betalen, gaat het bedrijf veilig om met vertrouwelijke data en kun je op elk moment jouw abonnement opzeggen indien je geen gebruik meer wilt maken van jouw pakketservice.

Klantenservice en klachten

Freddie’s Flower is een Engels bedrijf dat momenteel enkel een Engels telefoonnummer heeft. De klantenservice kan daarnaast benaderd worden per mail. Doorgaans word je snel en goed geholpen door een medewerker. Ook kun je op de website tal van antwoord op veel gestelde vragen vinden, en vind je vrijwel altijd de informatie waar je naar op zoek bent. Tenslotte is het bedrijf ook actief op sociale mediaplatformen. Ook via deze wegen kun je in contact komen met de klantenservice indien je een vraag, klacht of opmerking hebt voor Freddie’s Flower.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een abonnement afgesloten bij Freddie’s Flower en wil je andere over jouw ervaring met het bedrijf vertellen? Schrijf dan een beoordeling. Schrijf in jouw beoordeling wat jij van de kwaliteit van de bloemen vindt, of de bloemen op tijd werden bezorgd en of je het bedrijf aan andere zou aanbevelen. Met jouw review help je andere consumenten met het verkrijgen van een objectief beeld over deze organisatie. Hierdoor wordt het voor andere makkelijker om een weloverwogen aankoopbeslissing te maken om wel of geen abonnement af te sluiten bij Freddie’s Flower.

Reviews over Freddie's Flowers

Gerelateerde bedrijven

Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
Euroflorist logo
Euroflorist
46 beoordelingen
3,7
WY Bloemisten logo
WY Bloemisten
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Freddie's Flowers

Het bedrijf Freddie's Flowers is geverifieerd door ons. De webshop Freddie's Flowers is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Freddie's Flowers is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Freddie's Flowers maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Freddie's Flowers is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Freddie's Flowers. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Freddie's Flowers.

Geplaatst op: 14-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zou schitterend KUNNEN zijn !

Op zich mooie bloemen en zeer netjes verpakt.
Als je in Nederland woont deze bloemen niet bestellen….
Ze worden in de knop zonder water verzonden, dat werkt dus niet naar Nederland.
In totaal drie bestellingen ontvangen en de bloemen waren beneden de maat, diverse stelen in alle drie de bossen hebben de reis niet overleefd.
Zielige bosjes bleven over voor 24 euro.
Niet doen dus.
Service is ook onder de maat, ik kreeg alsmaar de zelfde mailtjes hoe hun opinie is, die is oprecht maar heeft bij mij dus niet gewerkt.
Jammer dat er niet echt geluisterd werd.

Geplaatst op: 27-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C. de B.

6 / 10
4/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Voelt altijd weer als een kadootje

De kwaliteit van de bloemen is geweldig, en dat terwijl ze zonder water in een doos geleverd worden. Dit gaat altijd goed.
Toegevoegd uitleg over de bloemen en instructies om te schikken, tevens via website een filmpje waar je kunt zien hoe Freddy jouw boeket in de vaas schikt.
Het boeket staat er minimaal 1.5 week prachtig bij, vaak zelfs 2 weken. Je kunt van te voren zien welk boeket je die week zult ontvangen, waardoor je ook eventueel je bezorging kunt aanpassen.
Zelf kies ik meestal iedere 2 weken een levering, maar soms sla ik ook gewoon 3 weken over. Alles kan!
Ben blij met Freddies Flowers!

Geplaatst op: 28-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: J. S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Freddie's Flowers


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tuincentrum Koeman logo
Tuincentrum Koeman
7 beoordelingen
5,9
Euroflorist logo
Euroflorist
46 beoordelingen
3,7
WY Bloemisten logo
WY Bloemisten
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Freddie's Flowers een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Freddie's Flowers. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Freddie's Flowers actief?

Freddie's Flowers is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten en bloemisten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Freddie's Flowers reviews? Dan kun je naar de website van Freddie's Flowers gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie