Frank.nl logo

Frank.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Frank.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Frank.nl logo
Website
frank.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Frank.nl

Je hebt grote webshops en je hebt heel grote webshops. Een van de grotere webshops is Frank.nl. Ook jij kunt prima winkelen via Frank.nl. Om je een beter beeld te geven van alles wat deze aanbieder te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen hier voor je samengevat. Zo kun je zelf beoordelen of Frank.nl ook voor jou de perfecte webshop is.

Over Frank.nl

Frank.nl is een keten van honderden webshops. Het concentreert zich daarbij op vier hoofdmarkten: wonen en interieur, sport en outdoor, koken en tafelen en speelgoed en hobby. Frank.nl is van origine een Nederlands bedrijf. Ondertussen echter, is het in heel Europa actief. Sleutelwoord bij Frank.nl is expertise. En dat zowel wat betreft het productaanbod, de automatisering, de logistiek en de bezorging.

Waarom kiezen voor Frank.nl?

Kiezen voor Frank betekent kiezen voor een enorm aanbod. Bij de 250 Frank.nl winkels die er ondertussen in heel Europa zijn kun je liefst 200.000 producten aanschaffen terwijl je ondertussen al in vijftien verschillende landen een Frank.nl winkel vindt. Het tekent dat je met een bijzondere winkel te maken hebt. Bij Frank heb je keuze, uiteraard behalve in de fysieke winkels ook online, uit heel erg veel moois voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je koopt er spullen voor in de tuin, om mee te sporten, voor fietsen, wonen en interieur, koken en tafelen, speelgoed en hobby, outdoor, foto, studio en optiek, bouwen en klussen, huishouden en mooi en gezond. Dat betekent dus ook meteen dat iedereen van elke doelgroep wel een reden heeft om een kijkje te nemen bij een van de fysieke winkels van Frank of de online shop. Er is in elk geval voldoende te kiezen.

Is Frank.nl betrouwbaar?

Ja, met Frank.nl kies je voor betrouwbaarheid. Aldus kunnen de reviews en ervaringen van de klanten gerust vertaald worden. Bovendien mag Frank.nl zich ‘Trusted Shops Guarantee’ noemen en beschikt het al eveneens over het Thuiswinkel Waarborg. En wil je een dergelijk keurmerk krijgen, dan moet je echt betrouwbaar zijn en alle geldende regels houden. Kies je voor online shoppen bij Frank.nl, dan doe je dus zaken bij een gecertificeerde webwinkel. En dus doe je steeds veilig zaken. Het gemiddelde rapportcijfer van een 9,0 dat Frank.nl krijgt van de klanten, spreekt ook al boekdelen.

Klantenservice en klachten

Hoewel Frank.nl er alles aan doet om dit te voorkomen, kun je altijd een keer een klacht hebben over de webwinkel. In dat geval kun je gewoon een e-mail naar Frank.nl sturen. Je kunt bovendien kiezen voor de live chat. Frank is daarnaast ook nog eens actief op de social media in de vorm van Facebook, Instagram en Twitter. Ook zo kun je dus contact leggen. Bellen kan trouwens ook.

Wil jij ook beoordelen?

En zo zie je maar hoeveel waarde de reviews en ervaringen kunnen hebben. Want nu heb je een veel beter beeld van Frank.nl en neem je dus altijd een verstandiger besluit. Daarom vragen we je hier om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen die voor keuzes staan echt verder helpen. En het achterlaten van een beoordeling is slechts een kleine moeite.

Reviews over Frank.nl

Gerelateerde bedrijven

Activebastards logo
Activebastards
2 beoordelingen
9,5
Carl Denig logo
Carl Denig
2 beoordelingen
9
Badkamerradio.nl logo
Badkamerradio.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Frank.nl

Het bedrijf Frank.nl is geverifieerd door ons. De webshop frank.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Frank.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Frank.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van frank.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van frank.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg tevreden

Ik ben super tevreden met wat ik heb besteld. Ik had een bestelling geplaatst en dit ging ook super gemakkelijk. Alles is super snel verstuurd en lag snel bij mij thuis. Ik heb alles in goede staat kunnen ontvangen.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 21-07-2021
Geschreven door: Michiel K.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Levertijd niet 1 dag maar 4

Advies: levertijd komen ze niet na; houd daar rekening mee dat het 4 dagen duurt i.p.v. 1 dag.

Bestelling zondagmiddag geplaatst, met de opmerking erbij dat deze de volgende dag thuis zou zijn.
Helaas niets op maandag, maar dat kan.
Maar ook op dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail dat het verstuurt zou zijn. Pas einde van de dinsdag dat het verpakt is en de volgende dag pas verstuurt gaat worden. Uiteindelijk donderdagnamiddag pas ontvangen.

Ook de klantenservice reageert pas na mijn klacht op dinsdagochtend op donderdagnamiddag, dat het druk was. Verder wordt er niet ingegaan op mijn verdere opmerkingen in de klacht, zoals compensatie. Dat is niet zo moeilijk toch om daar op te reageren? Blijkbaar wel.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 03-12-2021
Geschreven door: Roderick V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Frank.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Activebastards logo
Activebastards
2 beoordelingen
9,5
Carl Denig logo
Carl Denig
2 beoordelingen
9
Badkamerradio.nl logo
Badkamerradio.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Frank.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Frank.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Frank.nl actief?

Frank.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , fotografie , huis en bouwen , outdoor , speelgoed , sport & fitness en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Frank.nl reviews? Dan kun je naar de website van Frank.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie