Frank.nl logo

Frank.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Frank.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1680
Frank.nl logo
Website
frank.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Frank.nl

Je hebt grote webshops en je hebt heel grote webshops. Een van de grotere webshops is Frank.nl. Ook jij kunt prima winkelen via Frank.nl. Om je een beter beeld te geven van alles wat deze aanbieder te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen hier voor je samengevat. Zo kun je zelf beoordelen of Frank.nl ook voor jou de perfecte webshop is.

Over Frank.nl

Frank.nl is een keten van honderden webshops. Het concentreert zich daarbij op vier hoofdmarkten: wonen en interieur, sport en outdoor, koken en tafelen en speelgoed en hobby. Frank.nl is van origine een Nederlands bedrijf. Ondertussen echter, is het in heel Europa actief. Sleutelwoord bij Frank.nl is expertise. En dat zowel wat betreft het productaanbod, de automatisering, de logistiek en de bezorging.

Waarom kiezen voor Frank.nl?

Kiezen voor Frank betekent kiezen voor een enorm aanbod. Bij de 250 Frank.nl winkels die er ondertussen in heel Europa zijn kun je liefst 200.000 producten aanschaffen terwijl je ondertussen al in vijftien verschillende landen een Frank.nl winkel vindt. Het tekent dat je met een bijzondere winkel te maken hebt. Bij Frank heb je keuze, uiteraard behalve in de fysieke winkels ook online, uit heel erg veel moois voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je koopt er spullen voor in de tuin, om mee te sporten, voor fietsen, wonen en interieur, koken en tafelen, speelgoed en hobby, outdoor, foto, studio en optiek, bouwen en klussen, huishouden en mooi en gezond. Dat betekent dus ook meteen dat iedereen van elke doelgroep wel een reden heeft om een kijkje te nemen bij een van de fysieke winkels van Frank of de online shop. Er is in elk geval voldoende te kiezen.

Is Frank.nl betrouwbaar?

Ja, met Frank.nl kies je voor betrouwbaarheid. Aldus kunnen de reviews en ervaringen van de klanten gerust vertaald worden. Bovendien mag Frank.nl zich ‘Trusted Shops Guarantee’ noemen en beschikt het al eveneens over het Thuiswinkel Waarborg. En wil je een dergelijk keurmerk krijgen, dan moet je echt betrouwbaar zijn en alle geldende regels houden. Kies je voor online shoppen bij Frank.nl, dan doe je dus zaken bij een gecertificeerde webwinkel. En dus doe je steeds veilig zaken. Het gemiddelde rapportcijfer van een 9,0 dat Frank.nl krijgt van de klanten, spreekt ook al boekdelen.

Klantenservice en klachten

Hoewel Frank.nl er alles aan doet om dit te voorkomen, kun je altijd een keer een klacht hebben over de webwinkel. In dat geval kun je gewoon een e-mail naar Frank.nl sturen. Je kunt bovendien kiezen voor de live chat. Frank is daarnaast ook nog eens actief op de social media in de vorm van Facebook, Instagram en Twitter. Ook zo kun je dus contact leggen. Bellen kan trouwens ook.

Wil jij ook beoordelen?

En zo zie je maar hoeveel waarde de reviews en ervaringen kunnen hebben. Want nu heb je een veel beter beeld van Frank.nl en neem je dus altijd een verstandiger besluit. Daarom vragen we je hier om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen die voor keuzes staan echt verder helpen. En het achterlaten van een beoordeling is slechts een kleine moeite.

Reviews over Frank.nl

Gerelateerde bedrijven

Carl Denig logo
Carl Denig
2 beoordelingen
9
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Os1st.eu logo
Os1st.eu
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4,2
10% zou hier weer kopen
12 beoordelingen
Ervaringen met Frank.nl

Het bedrijf Frank.nl is geverifieerd door ons. De webshop frank.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Frank.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Frank.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van frank.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van frank.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bedrijf retourneert geen geld voor defecte producten.

Bedrijf retourneert geen geld voor defecte producten.

We bestelden veiligheidsschoenen en deze kwamen in vreselijke staat aan. We hebben het teruggestuurd en vervolgens beweert het bedrijf dat de schoenen in slechte staat zijn teruggekregen omdat we het droegen en dat we dus een boete van 30% van de verkoopprijs zouden ontvangen.

Ten eerste droegen we de schoenen niet. Ten tweede is het in beide gevallen een schande als de schoenen er na 2 weken zo uitzien.

De klantenservice gaf geen foto's van de schoenen voor verzending en zei ook dat het mogelijk het transportbedrijf was.

Geplaatst op: 22-08-2022
Laatst bewerkt op: 22-08-2022
Geschreven door: Duan V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het bestelde wordt gewoon niet geleverd

Heb 4 weken geleden artikel besteld en heb al 4x een mail gekregen dat de bestelling vertraagd is, de laatste mail laat men weten dat ze niet weten wanneer het artikel geleverd kan worden!!

Geplaatst op: 24-08-2022
Laatst bewerkt op: 24-08-2022
Geschreven door: Tjip B.

4 / 10
2/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Na drie maanden nog niks in huis!!!!

Bestellen en betalen gaat goed, maar dan!!
Wachten wachten wachten en na drie maanden nog niks in huis
Steeds een nieuwe leverdatum maar er komt niks
Schande

Geplaatst op: 08-07-2022
Laatst bewerkt op: 08-07-2022
Geschreven door: Gertrude W.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een bedrijf vol leugens

Item besteld omdat er stond “voor 22:30 besteld, morgen in huis.” Helaas kunnen ze dit niet waarmaken. En aan de andere recensies te zien hebben ze dit nooit waar kunnen maken.
Ook nog 12 minuten in de wachtrij staan met “1 wachtende voor u” dit is waarschijnlijk de normale gang van zaken. Ze willen het laten lijken alsof ze zoveel klanten hebben maar alle producten die ik heb bekeken hebben 0 reviews, dus zoveel klanten zullen ze niet hebben.

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Thijmen D.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Echt belachelijk gewoon

Een bedrijf vol leugens.
- “Voor 22:30 besteld morgen in huis” —> Leugen
- “Elke meer 10 min in de wacht staan omdat er “1 wachtende voor u is” —> Leugen.

En dan kunnen ze er zogenaamd niks aan doen. Het is duidelijk, ik bestel hier NOOIT meer, en ik hoop jij ook niet. Schandalig!
Ze leidinggevende zou toch moeten kunnen realiseren dat dit gedrag meer kost dan opleverd…

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zonde van het bedrijf..

Ik heb besteld optijd maar mijn product is niet binne gekomen volgende dag. Ik bellen met service en hele lang wachten. En ik niet blij he! En ze mij vertellen dat zij niet willen helpen en ik moeten wachten. Ik nooit meer spullen halen hier!

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Odin G.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een schande!

Bestel hier niet als je het de volgende dag in huis moet hebben. Deze belofte kunnen ze helaas niet waar maken. “Ze hebben de site nog niet geupdate” is het excuus. Maar dat is niet ons probleem dat is hun probleem, en als vergoeding komen ze met €5,- op een bestelling van €450,- :’)

Geplaatst op: 25-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jimmy M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vreselijk

Op 8/3/22 een koelbox besteld, deze is op 14/3 weer retour gestuurd omdat dit de verkeerde was.Na 5 dagen bericht dat ze hem retour hadden ontvangen maar er een verdwaalde dierenhaar op zat en dat er 15% van de prijs af ging. Hier ging ik niet mee akkoord ( we hebben het over een KOELBOX, even blazen en de haar is eraf...de koelbox is idd even uit de doos geweest en er vervolgens direct weer in gedaan en dicht getaped!!ongebruikt dus) Omdat ik hier niet mee akkoord ging, konden ze het artikel wel weer naar mij terugsturen, dan kon ik het afstoffen en weer retour zenden. Inmiddels wacht ik 10 (!!) dagen op deze retour zending, daarna moet hij weer opgestuurd waar weer een tijd overheen gaat, pas daarna krijg ik mijn geld retour (150 euro!!)
Weken verder zijn we dus.
Het versturen duurt eindeloos, klantenservice is traag. Helaas toch naar mijn collega moeten luisteren die ook al een slechte ervaring heeft gehad. Ik bestel hier nooit meer iets.

Geplaatst op: 08-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Exhausted experience

Order a rainscoat wait more than one and half months, after waiting for 1.5 months, first they said is out of stock ask me to choose another color, I think is ok, when I reply to choose another color, they said I need to pay with original price, (because I buy the rainscoat with sale), but the sale is over, so now I need to pay full price. I disagree with that, then they just send you” ok, we will refund you, bye” . The after service is horrible and super slow.
Please think about it and buy from them. Waste of time and energy to deal with them. It’s exhausted..

Geplaatst op: 11-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadia N.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Levertijd niet 1 dag maar 4

Advies: levertijd komen ze niet na; houd daar rekening mee dat het 4 dagen duurt i.p.v. 1 dag.

Bestelling zondagmiddag geplaatst, met de opmerking erbij dat deze de volgende dag thuis zou zijn.
Helaas niets op maandag, maar dat kan.
Maar ook op dinsdag nog steeds geen bevestigingsmail dat het verstuurt zou zijn. Pas einde van de dinsdag dat het verpakt is en de volgende dag pas verstuurt gaat worden. Uiteindelijk donderdagnamiddag pas ontvangen.

Ook de klantenservice reageert pas na mijn klacht op dinsdagochtend op donderdagnamiddag, dat het druk was. Verder wordt er niet ingegaan op mijn verdere opmerkingen in de klacht, zoals compensatie. Dat is niet zo moeilijk toch om daar op te reageren? Blijkbaar wel.

Geplaatst op: 03-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roderick V.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg tevreden

Ik ben super tevreden met wat ik heb besteld. Ik had een bestelling geplaatst en dit ging ook super gemakkelijk. Alles is super snel verstuurd en lag snel bij mij thuis. Ik heb alles in goede staat kunnen ontvangen.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Michiel K.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Frank.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Carl Denig logo
Carl Denig
2 beoordelingen
9
MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Os1st.eu logo
Os1st.eu
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Frank.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 12 beoordelingen geplaatst over Frank.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,2 gekregen, waarbij 10% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Frank.nl actief?

Frank.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica , fotografie , huis en bouwen , outdoor , speelgoed en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Frank.nl reviews? Dan kun je naar de website van Frank.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie